Pici segítséget kérnék. Van egy 2.8-as 30 szelepes benzinmotorom. Keresnék hozzá olyan embert, aki a kábelköteget szét tudja úgy szedni, hogy a motor átépíthető legyen másik autóba. (már kiszedtem a köteget és a motort is, csak nem akarnám az egész köteget átépíteni, csak azt a részét, ami a motor üzemeltetéséhez kell). Illetve, ha valaki tudna egy kapcsolási rajzot adni (vagy annak elérhetőségét), az is nagy segítség lenne.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Szeretnék vásárolni egy b8 a4-et 1.8 tfsi 160 le, és sok neg. olvastam a neten, hogy rengeteg olajat fogyaszt stb.,ebben kérnék segítséget akinek van,vagy volt tapasztalata az ne tartsa magában előre is köszönöm!
Sziasztok! Gondolkozom egy Audi A4 Avant 2.0 TDI S LINE 2015 vásárlásán. A hirdető 184 500km-t tüntetett fel. Szeretném megkérdezni hogy valakinek van valami tapasztalata ezzel a modellel vagy valami hasonlóval, átlagosan ennyi idő és km után mi várható a kocsitól, tudtok-e széria hibákról vagy bármi amit tudnom kéne egy ilyen vétel előtt..? Nagyon örülnék egy érdemleges és kielégítő válasznak, amit előre is köszönök! Üdv! :)
Sziasztok. Melyik uzemanyagot a legajanlatosabb tankolni egy 2005 os Audi A4, 2.0 TFSI-be? Shell v-power racing kell bele, vagy eleg egy omws max motion is?
vettem egy 1999es audi a4 b5. a központi zár csak az ajtókat zárja és nyitja , a csomagtartót nem azt csak kulcscsal lehet nyitni ,zárni, mi lehet a probléma?
Az alany 96-os 1.9 tdi Afn . Nagyon gyenge a fűtés benne. Termosztát jó, víz üzemi 90 fok nem ingadozik, fűtőradiátor mind a két csöve forró, radiátort azért átmostam tök tiszta volt semmi mocsok, klímavezérlőt kiszedtem rendesen mozgatja a zsalut ha átrakom hidegről melegre. Nyáron elég sok apró szivacsdarabot fújt be a klíma, lehet hogy a terelőlapon elfáradt a tömítés és azért nem tud meleget fújni? Volt már valakinek ilyen problémája?
ha jól tudom ezeknek az autóknak vàkumos a központi zárja. Lehetséges hogy valahol eltört a vákum cső vagy a vákumpumpa adta fel. A vákumpumpa a csomagtartóba van oldalt a burkolat mögött.
Ilyen matuzsálemeknél gyakran elöfordul hogy a kerékagy roszdás, és nem tud felfeküdni egyenesen a tárcsa. Ilyenkor üt, és lüktet. Mivel az egész futómüvet rángatja, hangja is van. Nekem is volt ilyen gondom A4 b5-el.
A leg jobb megoldás ilyenkor méröórával ellenörizni a féktárcsa ütését felszerelt állapotban. Ha nem vagy otthon a témában, vagy nincs meg a megfelelö felszerelés (nyomatékkulcs, méröóra mágneses állvánnyal) akkor inkább bízdd szakemberre. Ilyen állapotban ne használd, mert félrekoptatod az új tárcsákat, és akkor azok is mehetnek a kukába. Meg a futómünek sem tesz jót a cibálás.
Elsö körben tisztítsd meg a kerékagyat drótkoronggal, durvább csiszolóvászonnal. Ha szerencséd van, nem kopott még félre a tárcsa.
Hűtővíz melegedèsi problèmám van. Ami annyit takar hogy ezekben a hidegebb időkben nem melegszik fel rendesen a hűtővíz, nyáron semmi gond. Termosztát elvileg jó, nem tudom hány db van benne. Az alany a4 b8.5 2.0cr 177le cglc 2013
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy audi a4 b5 avantom 96-os.
A vezetőoldalról egyálltalán nem nyílik az ajtó ,ennek az okát tudom eltört egy kis műanyag ami összekötötte a zárral. Nem is volt gond amig a másik ajtó nyitotta és zárta az összes többit. De sajnos már az is csak azt az ajtót nyitja és belülről is csak a kilinccsel tudjuk nyitni. Borzalmas és nem tudom mi lehet az oka . Ha valakinek van ötlete megköszönném. Szé napot mindenkinek.
Kérnék egy kis segítséget. A4B9 Audihoz keresek térkép frissítést (MIB2 High Scale infotainment rendszer van 7UF PR kóddal, SD kártyára másolható). Az Audin kívül szinte minden autóhoz találni letölthető térképfrissítéseket, de ehhez sehol.
Szerintem azért fűt csak fordulatom mert levegős a hűtőrendszered. Valamiért nem tud benne a víz megfordulni .Ennek több oka is lehet . Valahol lehet benne egy légdugó amit nem tud kidolgozni. Ilyenkor szokott segíteni ha valami ferdére állsz,úgyhogy az autó eleje magasabban legyen. Viszont rosszabbik estben kezdődő hengerfejes, és beledolgozik a motor a hűtőrendszeredbe, ezért levegősödik állandóan ,és ezért nem fűt csak fordulaton ,de ez csak az én véleményem . Azt nem írtad ,hogy mióta nem fűt, vagy mindig ilyen volt e benne a fűtés.
Értem már, a szekunder pumpáról van szó. Azt sajna nem tudom megmondani hogyan került bele folyadék. Én végignézném a szívó oldalt. Sok folyadék volt benne?