Játszátok le! Én egy 10-est teszek Simire, azt beszélek Cartmannel a delfinek.hu-ról, hogy fogad-e velem. Persze ha nektek a Knight Rider után jó csak, akkor is okés! :-)
De hogy nem tudok menni meccsre! A Kecsó elleni meccset nem említettem, hogy nem megyek. Csak három meccset írtam, hogy nem megyek. Ezek a ZTE, az ASE és az Olaj elleni meccsek, tehát nem szerepel közöttük a Kecsó elleni meccs!
Tegnap én is azt nézegettem, hogy idén a paksi lesz utolsó meccs, amit élőben láthatok. Hacsak nem adja a TV valamelyiket, mondjuk tavaly is adta dec.21-én a Kecsó meccsünket, talán idén is lesz, persze fordított eredménnyel. Aztán jan.-ban is azt hiszem csak 1 meccs lesz, amin ott tudok lenni, viszon feb.-től 9 meccs egymás után pont okés, ha nem változik semmi. Aztán megint szünet, max. az alapszakasz zárás Körmenden, feltéve, ha jön erre valaki szerdán, és beférek.
A hétvégi Bazsyék ellen aratott győzelmünk után tovább erősödött Polczer Kata helye a kispadunkon, pedig már megkörnyékezte az Alba, de mi nem adjuk!:))
Ha a dombóvári teljesítményünk a felfelé való elindulás első lépése volt és nem csak egy olyan kiugró teljesítmény, mint a Pécs ellen, akkor szvsz mi vagyunk az esélyesek! Remélem az 1-4 poszokon hozzuk magunkat, mert akkor lehet esélyünk, mert ha centerben dől el a meccs, akkor még a Rafi-Edmondson páros is erősebb, mint a mi két "nagyszerű" centerünk! Remélem összekapják magukat a fiúk, úgy mint a Dombóvár ellen és egy jó, közönségszórakoztató meccset játszunk!
Konare remélem nem kap több esélyt, valamint azt is, hogy Bobo végre felépült. Bár játszani ellenetek még nem fog szerintem, vagy csak nagyon keveset. Talán a Bonyhád ellen majd. Marciulionis jó vásár volt, Green otthon még nem dobott 25 pont alatt, igaz felette se. :-) Maxey teljesítményén tényleg sokat javított, hogy kezdő volt, rá külön kiváncsi leszek. Sanders, hm, láttad te is a Göcsejen... Igaz most pl ő volt az egyik nyerő emberünk. Jobban teszi, ha bezsákolja a labdát, mert a ziccere nem biztos, hogy jó... A dombesz meccsen zsákolgatott rendesen.
Gráczer hozza a szokásos átlagát, erre vettük. Gordan nagyon kellett már... Trepi szar, Ronca nekem bátortalannak tünt az utóbbi meccseken. És ha igaz, amit hallani, fegyelmezési gondok is voltak vele sajnos.
Kb. így állunk, én bizakodó vagyok, tudom neked ez nem jó. :-) Majd meglátjuk.