Köszönöm a biztatást,ma már rendszerbe is állítottuk a műértékű darabot. Háát, a Solton Leslie "csarnok hangzásához" képest , ez tényleg csodálatos ! Üdv. Mindenkinek .
A technológia már megvan (másfél éve ezzel küzködök...), van ember is, aki megcsinálja, de hogy teljes egészében mennyibe is kerülne, azt még nem tudom.
(lehet, hogy nem is akarom tudni..:-)
még egy nagyon komoly dilemma, hogy a front oldalon, a rések közötti kifutás fölött legyen-e kis arany Leslie logo a poiltúr lakk alatt, vagy sem.
A gyermeknek itthon -a Hammond elött- már volt egy Roland HP-1-e. Jól is játszik, és mégjobb lenne, ha még naponta 10percet gyakorolna. Aztán lehet, hogy csak azért nem érdekli a dolog, mert én szeretném, ha játszana rajta. Mindegy.... fejlesztésnek/befektetésnek jó:-) Kicsit nagy a helyigénye...
Lesz a hétvégén a Régi Zeneakadémián fellépésük. Ha érdekel valakit, írom a pontos időt, helyet. Nagyon jó szokott lenni!!!:-)
Lassan két éve van itthon egy B3 Hammond+142-es átalakított Leslie. Vastagon "nem érdekli" a gyermekem:-) Azért nem beszéllek le a projektről! Légy körültekintő, és vállald a feleősséget.....
Már csak azért is megéri , mert hát Magyar rock zenei /EDDA stb/ multja is van ennek a leslinek tudásom szerint . És mint cukrász kis átalakitással akár tejszihab készitö géppé is átalakithatod , ugyhogy sok sikert hozzá :P
Nem értek hozzá,csupán imádom e hangszert. Garanciát adnak,3 évet és akitől veszem ő is név lehet a szakmában.. (Misi)... Köszönöm,úgy néz ki,holnapután megveszem .Köszönöm,hogy erősíttettetek elhatározásomban !
Gyerekek ! Kérem ,szakmai hozzászólásaitokat! 2-3 napon belül meg szeretnék venni egy M110-es orgihoz,egy 145-ös csöves leslie-t ! 350 ezer,állítólag szuper állapotban ... Megérné ?! Köszi ,segítségeteket !
vk7emet cserélném vk8m-re, de el is adom magában is, kemény tok van hozzá. mail: benkodavidjanos@gmail.com
amúgymeg május 23-án a paso 6. szülinapján fog debütálni az L122 + 125 kombó élőben, az új lemezt már vele rögzítjük. a koncerten 3 zenekarban(jazz, funk) is fogok játszani, mindegyikben főleg hammondozni, érdemes lesz ellátogatni!
Éredkes ez a Whiter Shades történet. A pereskedés. Gondolom Fisher adta a bachos alapdallamot, harmóniavázat, Brooker meg az énekdallamot, szöveget. Aztán később mindkettőjük a saját szerepét tette a másik fölébe. Fisher emiatt szállhatott ki már 68-69-ben a P Harumból. Mindenesetre biztos megegyeztek, mert 2000 óta több orgonista után ismét őt látni az új Procol Harum videókon.
Big Organ trio USA import cd-jet, mar kb 2 eve amikor megjelent arultam a boltomban. Erdekes, akkor senki nem kereste:-) Hamarabb eredetiben, kesobb a netrol, ejnye ejnye...Terj be hozzank, ha kecskemeten jarsz, megoldjuk a problemat... www.victoraudio.hu
Köszi, egész kellemes muzsika... A '60/'70-s években már szinte mindent kitaláltak. :) Alig-alig lehet valami újat alkotni. (OFF: a '90-es évek táján Tico Torres (B.Jovi) dobverő pergetését már pl. a dö' pedlersz' mikrofonfejű' dobosa is elsütötte.) :P
Keresem ezt a Big Organ Trio-t a neten, de még senki sem tette fel Rapidshare-re. :( Nagyon tetszik a szólóknál a wah-os nyávogtatás. Pl. a Diva Mode c. számukban.
Minden bizonnyal akárki örülne ha kapna ilyet. Remélem tojt párat kollégáknak a nyuszi :-) Én abból a szemszögből vélekedem hogy amikor ki kell fizetni a teljes vételárat, akkor mennyire okoz később örömet, tehát mit ad azért a pénzért.
Speciel semmi bajom nincs a mintavételezéssel. A zenéket is így hallgatom, átlagosan 44e mintát másodpercenként :-)
:) Biztos vagyok benne hogy minden hibája maradt a régi, azért én a c1-et is szívesen elsimogatnám itthon, bár most annyira nem érdekel semmi hangszer hogy azt fontolgatom felesleges bármi különösen ilyen gazdasági helyzetek mellett... Majd egyszer, talán... Az új bőr lehúzása egyértelműen a sípos orgona hangszínekben rejlik ami egyúttal nem virtuális hanem sampling alapú. Azt kevésbé gondolnám azért hogy a továbbra is idétlen ordas-piros színével modern korok kántorainak műszerévé válna, vagy házasságkötő termek standard bútordarabává. :) De már látom a hitspace fenhéjázó termék túldicsérését. :) Amúgy sample alapon a magyarok által készített, Mátyás templomi hangkönyvtár sípos orgonát illetőleg világviszonylatban verhetetlen!