A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének döntése értelmében az MKSZ tárgyalásokat kezdett Chema Rodriguezzel a szakember magyar válogatott melletti szövetségi kapitányi szerepvállalása kapcsán.
Szerintem mindenki elnézné itt ő top 3 jobb át lövő között van !Szerintem legalább lenne akkor igazolás mint anno Pálma. Az izlandi vonal szerintem nem rossz irány.Láthattuk őket ,hogy mire képesek .Más kérdés ,hogy már nem vagyunk egy vonzó csapat úgyhogy duplán a zsebbe kell nyúlni ha ilyen igazolásokat akarunk nyélbe ütni.Jövőre Ilic-Jahia páros harmatgyenge lesz .Még akkor is ha a fehéroroszt néna-néha beteszik jobb lövőbe is .
Amúgy ez a jobblövő poszt tényleg ennyire hiány poszt?Ilic Zorannal nemzetközi szinten sem lehet számolni,Omar pedig kezd Iman Jamali 2.0 lenni.Azért 2023-as évben pedig sok lejaro szerződés is lesz…
Ez sztem nincs így, gyakran hármat is cserélnek. Lövő poszton legtöbbször lehozzák kisDusit, Karacicot, Kulesht és Sickot is. Tournat-ot is sokszor cserélik, vagy szélre teszik, hogy ne kelljen 4et cserélni. :)
Konkrétan egy hármasvédőjük van, aki támad-védekezik: Karalek. Kettesben sem sokkal jobb a helyzet.