Belátom, hogy a CNN ebben súlyosan tévedett, a fehér foszfor csak a levegő oxigén részét (21 százalékát) "használja", ami sajnálatos módon elengedhetetlen az égéshez.
Olvasd vissza miket írsz, tőlem nem találsz egyetlen mondatot sem, amiben örömömet fejeztem ki bármelyik fél veszteségeit látva. Minden alkalommal azt írom, hogy ez nem megoldás, fokozza az egyébként is rendkívül elmérgesedett helyzetet, ami senkinek nem érdeke.
Pontosabban a fegyvergyártóknak és a bukás szélén álló politikusoknak érdeke, de ők sem a sajátjukkal ...
ahh annyira tudtam hogy ilyen nyomorultul nem akarod megérteni... nyilván nem a dubai féle kirakat városokra gondoltam.. de nekem ne próbáld meg bemesélni hogy nem háborúztak egymással is.. és hogy egyes egyedül a zsidók tehetnek ott minden vérontásról.. nekik épp olyan joguk van ott élni, mint barom módjára túlszaporodott araboknak.. és ha nem képesek elismerni a zsidó államot, akkor húzzanak el a picsába onnét, csak ne ide.. elég nagy az arabvilág körös-körül mindenütt arabul ortályoznak, allahot imádják és a klíma is ugyanolyan.. otthon fogják magukat érezni..
"az egész muszlim világ egy vérgőzös posvány indonéziától szudánig stb."
Vagy szimplán butta vagy, nono, vagy csak hazudsz.
Indonézia, Malajzia nagyon jó hely. Semmifajta dzsihád nincs - Bali pl. az egyik leglátogatottabb turistaközpont. Cimbi meg épp Kuala Lumpurból küldi nekem a képeket: hát, jobb arra fele most, mint a vérgözös , barbárságba fordult Izraelben.
De Katar vagy Dubai is nagyon oké, látszik, hogy a cionisták nem nagyon tudtak arrafelel randalirozni ( igaz, izraelei pribékek mentek Dubaiba gyilkolni, de soxor nem volt rá módjuk, hála istennek. )
Bin ladent az arab emírség pénzelte többek között! Ezt is annak köszönhette, hogy véletlenül Afganisztánban sikerült egy barlangban bújkáló pár terroristát megmenteni! Innentől lett hős!
Mi a varázsszó? A pénz!
Valaki írja meg, hogy melyik amerikai elnök úszta meg háború nélkül? Itt is mi a varázsszó? A pénz! Van még kérdés?
mert Kód olvtárs nem fogja fel, hogy az arabok egymást is irtják meg egyéb népeket is (siíták-szunniták, a kurdok stb..) vagy minket európaikat is, az egész muszlim világ egy vérgőzös posvány indonéziától szudánig stb. és ez vár európára is, de szerinte csak és kizárólag a CIONISTÁK (jujj!) miatt folyik a vér szakadatlan.. azt hiszi, hogy mert az ő szíve annyira vérzik a palesztinokért, majd pont őt nem koncolnák fel élve ha épp rájuk jön és kedvük szottyan allah ackbar-ozni egyet a közelében.
A cionista együttélés mintapéldája Hebron, ahol kb 200 fanatikus cionista telepes uralkodik és terrorizál jó 200 000 azaz Kettő százezer benszülött öshonos arabot.
A telepesek jó része illegális, külföld érkezett mások földjére.
Na, ilyen a cionista együttélés - legalábbis ők így képzelik el.
Egy Spiegel film a Hamas terroristaknak az oktober 7.-i meszarlasarol, nemet nyelvü narrator, de többször van benne angolul is beszelve, ovatosan nezni, mert sok eröszakot mutat amikor a tuszokat a terroristak elhurcoltak peldaul, 18 ev felettiek nezzek, es csak azok akik szeretnenek kepben lenni, de en ugy gondolom hogy senkinek sem szükseges eröszakot neznie, de itt van ez a film >
PS.: iden marciustol van a sputnik es a leanycegei is az Europai Unionak a szankcios listajan, tehat az EU-ban nem lehet -tilos/meg van tiltva//Verboten wird stb forraskent hasznalni, vagyis belinkelni/idezni.
nem lathatsz ukran barbarsagot, mert az agresszor nem ukrajna. ugyanigy izraellel kapcsolatban se lathatsz barbarsagot, hiszen nem izrael az agresszor.
kinek tapsolsz? az arabok (palesztinok ...) kenyszeritik azt ra az izraeliekre, hogy igy eljenek. ez nem passzio, ez kenyszer. a tuleles kenyszere. (epp ezert van sok olyan zsido aki eleve megkerdojelezi izrael letet, letjogosultsagat. es nemcsak a talmud alapjan, hanem realpolitikai meggondolasbol.) amugy ha a nyugat ugy fogja az iszlam szelsosegeseket kezelni mint eddig, ugy 20 ev mulva europaban is igy fogunk jarni.)