Nagyon valószínű,hogy csak az a baj.Én állapítottam meg a hibát.(gépészmérnök vagyok)
A bts141 tranzisztor zárlatos volt.Beázás nyomok voltak a nyákon,mondjuk ezt nem értettem mivel gumitömités van a dobozban!Miután kivettem(manuális indítással 1-es láb) mindent elvégez a kártya.(szellöztetés,szivattyúzás,ac-t kapcsolja,csak hát az izzítógyertyát nem kapcsolja)
Az alap probléma az volt,hogy leszívta az akksit a kazán,mivel állandóan bekapcsolva volt az izzítógyertya.Hálistennek kibita a állandó bekapcsolást,mert ellenállásra jó,és melegedett is amíg állandóan be volt kapcsolva.
Köszönöm,azt,hogy visszafolyosba lehet csak beépíteni arra rájöttem ,a használatit elfogadom. Első ránézésre nem tünik bonyolultnak a beépítése de majd meglátom boldogulok-e vele. Ehez a tipushoz kell külső ac? DE LUXE 64
Hali ! Megvan a kályha a szivó , kipufogócső ,tartó ,vezetékköteg biztivel relével kapcsoloóra.Ha jól gondolom hiányoznak a benzincső T elágazói az üzemanyagszivattyú. DE LUXE 64
Csinálja a dolgát, amikor kell. A Zuheizung kiegészítő fűtést jelent. Csak a motorral együtt működik. Tulajdonképpen egy rásegítőfűtés. Ő tudja, hogy mikor kell neki mennie. Ha kell.
Tulképpen azért találták ki, mert mostanában olyan jó hatásfokú motorok vannak, hogy kevés hulladékhő képződik, ami ugye a fűtés feladatát látja el.
Hozzámkerült egy Webasto BW50-es fűtés ,be szeretném építeni,van-e rá esély házilag?Esetleg van valakinek hozzá magyar nyelvű használatija nekem csak németnyelvű van. Köszi! DE LUXE 64