A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Tudom a rendszámát, tudom az időt, tudom a vonalat. És bizony, még én se jelentettem fel sofőrt, őt sem fogom. De ha valami akkora horderejű dolog lesz, meg fogom tenni. (Olyanokért többször szóltam már, hogy kilóg egy csavar, kilóg a gomb az ajtó fölötti "dobozból", nem "szól" a csengő hátul (értsd se fény, se hang), stb. De ezt mindig a sofőr felé tettem meg, aki aztán vagy foglalkozott vele, vagy nem. Ez már legyen az ő gondja, hogy mondjuk egy mindenféle indításjelzés nélküli 3-as, 4-es ajtóval ő tud-e dolgozni biztonságosan, vagy nem (megjegyzem, nem lenne szabad neki onnantól továbbmenni, szerintem; de én nem szólok bele az ő munkájába, amíg A-ból B-be biztonságosan, normális tempóban elszállít). Témát én is lezártam.
Elhiszem, hogy neked rossz lehetett ez, amit leírtál, megértem a te szempontodat is, én sem értek minden buszvezetővel teljesen egyet, de sosem lehet tudni, mi van a háttérben, hogy miért megy úgy, én ezt nagyon jól megtanultam.
Én még életemben nem jelentettem fel buszsofőrt, és nem is fogok, mert nem viszonzom a rosszat rosszal, hanem a rosszat győzd le a jóval, nekem sem lenne jó, ha feljelentenének.
Én a te helyedben írnék azért az egyért dicséretet, ha tudnád a rendszámot, de nem tudod, és nem is vagyok a helyedben.
Tudom, te sem jelentetted fel, mert szándékosan nem írtad fel a rendszámát.
Én a részemről ezt a témát lezártam, de ha válaszolsz rá, elolvasom, de már nem fogok rá válaszolni.
Figyelj, azért van a kettő közti átmenet. Nem kell sem tetű lassan, sem állat módjára vezetni. De azt mondom, inkább lassú legyen mint vad barom... Gyorsan menni csak addig jó, meg menő(vagy nem tudom, miért csinálják egyesek. kinek akarnak ezzel bizonyítani..) amíg nincs baj. Mert amíg nincs baj, addig nincs baj, ugye. De ha meg kell állni, mert nem tudom, kilép eléd valaki... Akkor az senkit sem fog érdekelni hogy "jaj azért mentem 80al a megengedett 50 helyett mert ettől leszek majd menő csávó" Sajnos azért vagyok ilyen okos, mert nekem is volt ilyen időszakom... És volt baj. Nagy disznó 0404-es Mercivel, 76-al a Rákóczin... és igen, nagyon menőnek hittem magam, hogy húú tolom neki a merdzsóval az 50-es úton oh yeah baby... remélem érted:) Tehát inkább lassabban, de biztosan, és érj be biztonsággal az utasokkal, a járművel a célra, mint hogy rajkodják az utaokon, és csak egyszer legyen valami baj!
Most azért írjak dícséretet, mert A végállomástól a vonal közepén léőv időkiegyenlítő pontig tepert, mint az állat, majd ott nyitott ajtókkal álltunk 3 percet (igazán kellemes volt a tegnapi időjárást figyelembe véve), majd onnantól megint tepert tovább, egy helyen "eltévedt", ez újabb 3 perces mutatvány volt, így pont nem értem el az amúgy elérhető, félóránként járó buszt?
Egyedüli pirospontja, hogy a biciklit emberestül letessékelte, mellette vagy 3 feketét is gyűjtött.