A kérdés már nem kérdés, a Motor és a Brest eredményeit nem törlik, hanem az elmaradt meccseket az ellenfélnek adják 2 ponttal és 10:0 gólkülönbséggel.
Szerintem nincs gond Ilic alapképességeivel és a játéktudásával, mert nem lehet véletlenül- vagy az ellenfél felkészületlensége miatt jól játszani egy BL mérkőzésen 15 percig, védekezésben és támadásban egyaránt. Sokat kell játszatni és jól kell menedzselni- felépíteni. Más választásunk egyébként sincs, mivel érdemi igazolásra nincs lehetőség ezen a poszton.
Óva intenék attól bárkit is, hogy a tegnapi napból következtetést vonjon le Zoran jelenlegi játéktudásából. Az önbizalmának és fejlődésének ez sokat dobhatott, aminek lehet örülni, de semmi egyéb, pusztán annyi, hogy az ellenfél nem számított a játékára.
Kérdezte valaki lentebb, hogy milyen csapatunk van? Szerintem gyenge és ez tegnap is látszott, az eredmény megtévesztő. Nem láttam semmi olyat, aminek tegnap különösképpen örülni kellett volna. A játékunkat látva meglepő, hogy csak egy pontot veszítettünk itthon. Ez mindenképp pozitív csalódás. Amúgy meg a Kielce, ha érdekelte volna a meccs, akkor kifújta volna az orrunkat sajnos. ( az utolsó néhány perc erre tökéletes bizonyíték)
A két szélsőnk sajnos teljesen ki lett zsigerelve és messze még a szezon vége :/
Én is a jobbátlövő poszton bosszankodtam és örömködtem a legtöbbet. Omar védekezésén és passzivitásán támadásban kiborultam. Állandóan dúródik a balszélső pozicióba, miért jó ez? Már előre látom mikor megkapja a labdát, hogy mit fog csinálni. Viszont Maki védekezése és Ilic játéka elől-hátul nagyon tetszett! Sok játékidő kellene az év hátralevő részében Zorannak és meglehet, hogy jövőre teljes értékű jobblövő lehetne belőle, legalább is a tegnap látottak alapján.