Nézz meg egy kosárlabda csapatot, amerikai football meccset, vagy a boxolást, menj el Hollywodba, vagy hallgass jazzt. Nézd meg a Hamiltont a Broadwayn ahol Wahingtont egy african american játsza. Sehol nincs annyi joga és védelme a minoritiknek mint az USA-ban.
Az N szót a mediákban még kimondani sem szabad.
Hogy te az erdöben vagy, hogy te mást akarsz elhinni, hogy téged nem érdekel a valóság csak a propahanta arról nem az USA tehet, és az a te bajod.
Amerikai elnök tartozását forintban kiírni, de csak számmal, nem odaírva hogy nem dollár hanem forint. :D
A Népszavánál nem tudják milyen az az üzleti hitel, meg hogy az üzletek akkor is hitelből mennek, ha sokszor nincs is rá szükségük. (Az én kisvállalkozásomnál is csináltam olyat, hogy felvettem hitelt, mert amúgy nem kellett a pénz, de megforgattam a hitelt és jól jöttem ki belőle.)
A Népszavánál csak kunyerálni szokás az olvasótábortól. Inkább elgondolkodhatnának hogy azért nincs elég olvasó mert ilyen click-bait címes fake-news híreket tesznek közzé. :)
A megállapodás több F-15-ös harci repülőgép megvásárlására irányul. http://www.aljazeera.com/news/2017/06/qatar-seal-12bn-deal-15-fighter-jets-170614221327980.html
Ki az a Sally Field és miért fontos a véleménye annyira hogy idézni is érdemes?
"I just don't understand"
Nagyjából ez jellemzi a liberális baloldalt. Teljesen gőzük sincs a világról és semmit nem értenek. :-)
Trump történelmét tekintve kapott néhány milliót, most mégis milliárd dollárja van. Sally Field-nek vajon van annyi pénze? Trump már végrehajtotta néhány ígéretét, szóval a nő hazudik. Vagy ha régen mondta, akkor csak nem jött be a jóslata.
Visszakérdeztem volna tőle hogy mi a helyzet Obama Nobel békedíjával, a tökéletes Obama care-el, a nem megoldott faji különbségekkel, és a nem igazán bezárt Guantanamo-val, meg a még mindig folyó háborúval. Obama nem igazán vitt véghez semmit, azon kívül hogy mondott néhány jó poént, meg citromot facsart a szemébe és műkönnyeket hullajtott egyik-másik lövöldözés után hogy azzal manipulálja az embereket. De még az se sikerült neki, mert az embereknek több eszük volt minthogy bedőljenek neki. :-)
I don’t think that all of the people who voted for him are bad and horrible people. I just don’t understand.” “If you look at his past, if you look at his history, there’s no evidence that he can do one single thing that he says he’s going to do. Not one single thing.” …