Azért buta az anyacégetek, mert pl a Pirelli tisztában van azzal, hogy mit mennyiért lehet eladni nálunk, és pl Olaszországba:)))) Személyes tapasztalat alapján mondom ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És amig egy Állófűtés luxusnak számít, addig igenis luxus áron lesz beépítve, javítja, alkatrésszel ellátva.
Szerintem pl a szerelőm a 2-odik beépítés után csont nélkül építené be. Mert ha a 3000Gt-met, meg egyéb extrém autóimat szerelte, és jók is voltak, akkor az a kis kályha nem fogna ki rajta
Meg ne sértődj, nem azért írtuk!:) Igazából az egyértelmű, hogy minden márkaszervízben jóval vastagabban fog a toll mint máshol szal ezzel nincs is probléma.
Jaja, de frankón igazad van!:) Szal én nem is értem mitől kerül ennyibe egy állófűtést bedobni.Ennyiért egy motort kicserélnek a kocsimban simán pedig az jóval nagyobb meló.:)
Inkább vidd oda a kályhát, mert az ember, akitől vetted és egy kocsiból szerelte ki, nem biztos, hogy mindent kiszedett, amit kellett. Ha meg mégis mindent kiszedett, amit kellett, nem biztos, hogy minden jó is. Na ezt jól megmondtam.
Szal hívd fel sztem, aztán vidd oda, hogy olvasson rá. Az a tuti.
Köszike!Elvileg minden megvan hozzá, mert az ember akitől vettem egy kocsiból szerelte ki az egészet amiben ment.Majd felhívom őket aztán megkérdezem mennyi az annyi.
Köszönöm szépen a gyors választ. A kályha cikkszáma sajnos nincs nálam, de benzines Thermo Top E, az autó pedig egy 2001-es Octavia 1.6. Az alapkészlet teljes, csak azok a dolgok kellenének, ami VW-csoport-specifikus.