A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Szerintem nem az "elszabadulás" miatt selejtezték. Ha jól emlékszem, letarolt egy trafikot, és halálos áldozat is volt, így nem lepődtem meg, amikor egy buszos honlap a Killer becenévvel illeti. Utóbbi is arra utal, hogy későbbi selejt.
Ha megkérlek rá, Te ne itt osztogasd az észt. Azért, mert nem olvastam éjjel 2-kor végig a fél topikot, hogy az ő felvételi kérdésével kapcsolatos hozzászólására reagáljak,talán m,ég lehet hogy érdekli. Főleg hogy az ő előzményére írtam, és nem a tiedre.
Kiváncsi lennék rá, hogy Te 9 óra munka után hogy írnál, mikor reggel 6-kor keltél.
Azt a telefont vagy fényképezőgépet amivel ezeket a képeket csinálod, eldobnád olyan messzire, amennyire csak tudod?
Lehetőleg olyan helyre essen, ahol gyakran járnak buszok és garantált hogy 3 átmegy rajta 1 perc alatt.
De ha gondolod feljöhetsz a házunk tetejére és onnét is kidobhatod. Garantáltom a minőségjavulást. 14 emelet. Gondiolj csak bele, milyen jó lenne ha több hasonló képet nem kéne megosztanod velünk. Vennél egy fényképezőgépet és tök jó lenne.
Mostanában van felvétel Kelenföldön. Ha gfondolod, menj be a garázsba, a bejáratnál ki van írva mikor lesz a felvételi tájékoztató. De ha kell elmondom privátban.