A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Valami betétkábel szakadt el a 18/41/47-es villamos vonalán KOcsiszín és Elágazás között. akkor ezért láthattam ~19:37-kor megállni egy Ikarus 215-öt a Fonyód u.-nál a villamosperon mellett.
~20:44-kor Budafok fele ment egy Ikarus 215, a Fehérvárin az mi célból? Utasokkal. Valakinek van tippje? Garázsba menő nem lehetett, hisz' az nem arra van.
én is pár szót szólok a 00-30-ról: picit rázkódnak az ablakok, de nagyon jó a motorhangja, ráadásul a külső SPAR-os reklámot is szépen felrakták rá, szóval jól néz ki. :-) de azért kíváncsi leszek, milyen lesz, ha leszedik róla a matricát...
04-73: Motorikusan, műszakilag változatlan (azaz kiváló), de..sűrgősen küldjék vissza KF-re a régi gazdájához, ugyanis délpesti időtöltése óta 1 merő firka az egész hátsó rész valamint a gépes rész se a legtisztább...kelenföldön totál firkamentes volt a busz...
HLN-324: Bitang király busz, a hangja, az ereje, olyannyira megszerettem, hogy 2 kört megtettem vele a 133-ason :) De amikor nagyon ment akkor nagyon is szólt az a busz...mesés volt :)
00-23: A váltója totál szétb*szva, csúszik össze-vissza, valamint a motorja is lefulladt időnként, amúgy megy rendesen...
19-90: Totál király gép, nem csoda, hiszen a 04-53 gazdija vezette :)