A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
02-30 ma sikeresen levizsgázott, viszont új rendszámtáblára vár, mert elől a régi eléggé sérült, emiatt elhúzódhat akár jövő hétig is az, hogy végre forgalomba állhasson.
Az a 18-07 egy nagy trágya. Menni alig tud, csúszik a váltója, a vizsgaszemle utáni elsőnapjáról meg jobb nem emlékezni...
Miután felszálltam rá, utána el kezdett csöpögni a víz majdnem az összes lámpabúrából, az ülések majdnem a fele vízes volt (persze a szövetüléseken ezt nem lehetett észrevenni így sokan bele is ültek...), valamint menet közben többszőr elkezdett néha-néha folyni a víz egy-egy lámpából.
Tegnap is mentem vele, és akkor a fentebb tapsztaltakkal szerencsére nem találkoztam, viszont továbbra is egy erőtlen szar...
Menj ki és nézd meg szemüveggel is! A Thökölyről nem fordulhat be a végállomásra már csak a záróvonal miatt sem. Baromi éles kanyar lenne az, a kocsi segge kint lenne az út közepén. A Thökölyről a Dózsára kanyarodást tábla tiltja.
Igen, ezt én is hallottam, de akkor is..... ez így trehány:S A 03-50- nél még a díszléc is kapott kék fényezést:S Meg hazafelé láttam a telibekent 18-07- est és vmelyik 412- est is (10-53 asszem), ami a fenekére kapott az új "sötét"kékből:S
Látom azt minden nap, főleg most a mérés miatt (122):P 7 perc múlva érkezik is az ablak alá.....:))) na de az még jónak mondható.... de ez, meg még 1-2 kocsi:S:S:S
Látnád a 03-50- est..... telireklám megtette a hatását, foltokban lejött a fényezés mind a 2 oldalon, de még jónak volt mondható tegnapig....:S Mára a díszléc alatt telibe fényezték mind a 2 oldalon, a díszléc felett pedig ecsettel pamacsolták a lejött fényezést:S:S:S Undorító, ja és persze nuku azonosító, csak az ajtó felett!:(