Ez igaz, ugyanakkor én nagyon bízom benne, hogy rövidesen vége ennek a borzalomnak.
Chema: én nagyon kedvelem őt, de erről egy szó jut eszembe, a következetlenség. Sok sikert kívánok neki.
ETO: nem ismert a teljes kép, a koncepció hogy mi a terv a kft.-vel. Ugyanakkor a saját példánkat alapul véve ha ott is a politikai kapja meg a karmesteri pálcát, akkor nekik annyi. Lehet Barthát kedvelni vagy nem kedvelni, de az eredmények őt igazolják és azt, hogy jó munkát végez, végzett. A város igényét számos jogi megoldással teljesíteni lehet, ennek nem előfeltétele hogy Bartha menjen. Hajrá ETO!
Bár még szeptember messze van, a jelenlegi sajnálatos helyzet bőven kihatással lehet arra a mezőnyre, ha logikusan gondolkodunk akkor a Brest-Motor helyett Celje-Plock, ha a színvonalat akarják maxra járatni akkor német,francia harmadik csapat, vagy dán második. Bár aligha ez a legfontosabb most.
Nem tudom mi a koncepció az EHF-nél, hogyan válogatják össze a csapatokat. Én mondjuk a Motor helyett szívesebben nézném őket.
Más: kupadöntő helyszínt illetően van valami infó? A hölgyeké Debrecenben lesz. Elnézve a férfi mezőnyt, még a Szegednek is jobb lenne Tatabánya vagy Pest. Ezzel együtt lehetne 2 évente váltogatni.
Bizony,valami nagyon nincs rendben vele az olimpia óta kataszyrófa pedig all star csapat tagja volt,làttuk hogy tud kézilabdàzni,nem tudom mi lehet a baj. Talàn elszàllt magàtól egy kicsit de nem biztos,szerény srácnak tûnik.
Félek a vardartól, főleg Davistől, extra motiváltak lesznek, de 2 meccsen ki kell jönnie az erősebb keretnek és jó lenne vmi meglepő dologgal előállni, amire DD sem gondolhatott, ez lesz az Ilics Gulyás páros mestervizsgája.
Gratulálok a győzelemhez! Többeket dícsértek joggal, de ne feledkezzünk meg Nilssonról se! Ha Ő visszatalál a csúcsformájához az óriási nyereség lenne a szezon hátra lévő részében.
Engem zavar a kapott gólok száma folyamatosan és amikor Yahia elindul keresztbe már fogom a fejem, kivagyok tőle.
Nehezen értelmezhetővé fújta ez a két fogalmatlan amatőr a ma esti meccset. Nem értem, mit keresnek a BL-ben, nem is emlékszem ennyire rosszra.
Persze egy párizsi győzelmet nem kell magyarázni. Lauge, Corrales, Nenadic, Mahé, a pirosig Sipos nagy kedvvel játszottak, jó volt őket nézni. A védekezést most hagyjuk, a tét nélküliség nagyon meglátszott, egyik oldalon sem volt. Ahogy itt írta valaki, gálameccs jellege volt ennek, nagy tempóval, sok szép góllal.
Na ez küzdés volt a javából! Psg ma 1 emberrel többel játszott és így is meg tudtuk verni őket...Yahiánál remélem most átszakad a gát...Remélem átmentjük a későbbi párharcokra ezt a formát!
Most végre nincs nyomás ,hogy be kell jutni a final 4 be (mondjuk az Vardarnak és az Alborgnak sincs ).Kíváncsi vagyok ,hogy ebből milyen irányba tudunk majd építkezni! Játékos keret egyébként most is úgy tartom alkalmas lenne a feladatra .Ha esetleg meg becsúsznánk valahogy ott meg esélytelenség nyugalmával mint anno a Vardar ,Flens ,Montpellier... és tovább nem folytatom...:)