Jaah, és még annyi, hogy a 634-esen is jutott be a tankba az autózománcból (ez valami nagyon profi, metál, és lakkozott is...), belül az is felhólyagosodott. A hosszútávú benzin általi marást a porfestésen, zománcon kívül nem bírja semmi.
Nekem a trinát zománc jól bírja a benzint, persze nem abban kell fürdetni, de sokszor ömlött már rá a festésre tankolás közben és ha azonnal letörlöm, akkor nem bántja, még a fényét sem. A rongy sem lesz festékes, viszont ahogy fújás közben bement a tank belsejébe is, azt már szépen leszedte, de nyilván az más tészta.
Szerintem ezen ne spórolj egy szocimocin, az mindig olajos, benzines. Olcsóbb egyszer megvenni a drágábbat mint egyszer az olcsót és utána a drágát. Hallottam olyanról, hogy a benzingőztől lepattogott. Nem tudom hogy mi a valóságlapja, de én azért nem kísérleteznék. Taxi, neked benzinálló?
Tesco festék, asszem úgy 7,5 deci volt 899 Ft, olcsó, és eddig bevált, gyönyörű citromsárga, a "hatalmas választékban" ez az egyetlen citromsárga árnyalat van. Szerintem szinte az összes TESCO-ban lehet kapni, piros csomagolás, és virít rajta, hogy TESCO. Jól szárad, meg minden, nem akarom elkiabálni, de szerintem van ugyan olyan jó, mint bármely más festék. Alapozás nélkül is kiválóan tapad.
Most megint nem kell röhögni,de én nagy felületre ecsettel vittem fel, és ha szépen csinálod, egy kis polírral meg többszöri kenéssel és lassú, precíz munkával, simán csinálsz ugyan olyan felületet mint fújva.
Tudom, hogy cipőt a cipőboltból, festéket meg a festékboltból, de hát ez van...
Mostmar 80% hogy sarga Celli lesz fekete Cellivel sotetitve. 8hatha lasabban fakul... Egy sima trilak/trinat lakkal a benzinre meg vigyazok. Kibaszas hogy ilyen draga a rendes festek. fuuuuuuuuuuuj!
Mondjuk én a BP6HS-el eddig csak vagy 10 km-t mentem, de a színe kifogástalan, a brisk sokkal kormosabb volt, igaz az még cigány olajjal, 1:25-be keverve volt, ez most 1:50-be van. Idővel kiderül.
hozzá kell tenni, minden kismotor alapjáraton kormol. én úgy ellenőrzöm a gyertyát hogy megyek vele amikor már látom a célt kb 30 m-rel előtte benzincsap el-üresbe be-gyújtás off és siklás.
Milyen keveréket használsz? benzin és adalék minőség? én is olyan gyertyával foglalkoztam de a keverékem 1:40-es volt arol 2t-vel váltottam shell 2t-re azóta 1:30-as keverékkel kifogástalan minden, a motor is csendesebb.
Engem nem állíthat meg az eső:) Van esőkabát,meg veszek horgászgatyát:) Muszáj lesz mert a Mustangtól függ a melóm! Tibolddarócról Miskolcra a Cora-hoz kell majd bejárnom vele... Kb 35 km. Oda vissza 70 km...sztetek bírni fogja a majd mindennapos nyúzást?
Örülök h meg vagy vele elégedve...használd egészséggel!
Ma csaptam 1 túrát a Mustárral,brutálmetál! Először fel a Hámori tóig...itt szarrá áztam:) elkapott egy zuhé...nem akart elállni...fázós volt 1 szál póló meg rövidgatya szandállal:)),visszakecmeregtem... Aztán 2 kör már komolyabb lett...fel Lillafüredre, Hollóstető,Bükkszentkereszt. Itt hűlnie kellett mert már a 2- is vánszorogva vitte... a pihi után visszatért az erő...innen full lejtő lefelé...fékvasalás elöl-hátul---fasza lett! Aztán kis hajszolós szakasz...hosszú egyenes hazáig...lejtővel...kihuzattam,jól ment... Azért nem üvegen mert még bejáratós(új csapszeg, persely, gyűrűk...főtengőcsapágy... Egy pici időre azért megnéztem mit meg nyélen...tényleg pici időre...na megasütemény! kb 75---lejő volt...de durván kezd húzni!:) Érezni h ahogy összeérnek az ízek:) egyre mérgesebben szedi magát... Annyira jó volt h ahol a rigának már kellett a szokásos ima h menjél már...ne kellejen 1-ben 5-tel bőgve égni:) ott a Mustang még 2-ben vígan parádézott felfele:))
Kép:Lillafüred és Hollóstető közt vhol félúton...pici pihenő...diszkrét esővel a jobb hűtés érdekében:)) Powered by TYER!!!:)
Én nem egészen 2 hét múlva 19 leszek, elsőéves gépészmérnök hallgató, 4-5-ös érettségivel, nyelvvizsgával... jelenleg kitörölhetem a seggem vele, mert pesten is csak szórólapozás van, meg protekcióval Budaörsön tescoban éjjeli árufeltöltő, fillérekért... heti 2 napot azért dolgoznék, hogy hazajöhessek hétvégére, plusz még havi 30 lenne a koleszban maradni, jó, ez mondjuk megoldott, bátyámnál 10-ért tudnék albérletben lakni, maradna hó végére 20-30 000-em, és elbasztam egy nyarat. Megér ez nekem annyit? Most Szarvason körbekérdezgetek, hátha... ...ha meg nem, akkor motorépítés, eladás. :) (Az előbbi minden nyáron megy, az utóbbi elég nehézkes...) Magánnyugdíjpénztár... hmm, nemvágom, elvileg kell, ha legálisan akarsz dolgozni, menj be a munkaügyi hivatalba, ott hátha elmondanak mindent pontosan...
Péter: Megjöttek a cuccok, köszi szépen, a váltó egy picivel újabb, mint az enyém, de minden alkatrész jól tud jönni! :) A főtengely halott, tökéletes kiindulási alap. Mégegyszer köszönöm! :)
Na ja az eredeti ilyen érdekes merev anyag...nem tom miféle... Amit szereztem az kb 3mm-es középütt szövet erősítésű gumi...olyasmi a futószalagok anyaga is...ez is vmi véknyabbé volt...nem baj,kurvatartós lesz legalább!Meg ugyanakkor rugalmas...