Szeretném összegyűjteni, hogy milyen publikálási lehetőségek vannak olyan tanulmányok megjelentetésére az új fizikához kapcsolódó cikkek, tanulmányok, könyvek számára.
Te megirtál 5 vagy 8 könyvet. Három tanulmányod csillagásznál, és a fizikatanárnál van. .Azt irod , amit irtál , világra szóló eredmény,regényszerű könyvet irtál Einsteinről. Minek kérsz tanácsokat, itt a forumon, hogy milyen hosszú legyen egy könyv. Vagy mindenhol találsz valamit, amivel szórakoztatod magad.Egy könyv olyan hosszú, amilyenre sikeredik.Szócséplés amit csinálsz, és most már kezd gyanús lenni.
Már megbocsáss, de te itt kb. olyan szinten érdeklődsz, ami alapszinten is a tudománytalanságodat hirdeti.
Egyre jobban az jön le nekem, hogy a többiek látják jól (nyilván régebbről ismernek téged itt a fórumon), te csak wishful thinking szinten vagy ezzel a "publikációddal".
Azt meséld már el, hogy ha TIZENÖT éve megvan a publikációd (állításod szerint), akkor ehhez képest kb. mikor lesz az a "hamarosan", amikor megjelenteted?
Érdekes dolgokról beszél. Érdemes lenne megvitatni.
Mi a dogmatika?
Tulajdonképpen a foci vagy bármely társasjáték, de akár egy szabályszerű (nem kézzel irányított) vállalat működési elvét is dogmatikának tekinthetjük? Annyiban különbözik a vegytiszta matematikától, hogy emberek viselkedését szabályozza.
Tegnap néztem egy filmet automatikus fordítással. Komikus volt, mert a többértelmű szavaknak többnyire nem a megfelelő változatát vette a fordító. (Nehezen tudnám utánozni.)
Használható javaslatom ,az hogy vidd el a könyveidet egy könyvkiadóhoz, vagy ha többet gondolsz magadról, vagy többre vágysz, kopogtass az egyetemek kapuin.
A bumburnyákokat egyénileg le lehet tiltani. Ezek a szavak , amiket te használsz, annyira távol álltak tőlem,de az interneten divatossá váltak. Én szenvedek tőlük. Ha egyénileg letiltanak valakit, lehet irigység, vagy méreg , esetleg mert valaki megsért az illetőt. Én szeretném mindenhol betartani az illemszabályokat.
Te azt irtad, hogy te az Mcs tagja vagy , és ott nerm engedtek szóhoz jutni. Mit vársz a többitől. 15 év nem volt elég?Ez egy csoport, ahhol valószinűleg értenek valamihez. Különben is azt hiszem, hogy te csak beszélgetni és locsogni akarsz.A könyvesboltokban több csillagászati jellegű könyv is kapható.
"Hát majd máshol megjelentetem, és majd kiderül, hogy szemét-e vagy egy világraszóló új felismerés."
Továbbra is szövegelsz csupán, hogy ha "majd" megjelenteted. Hangember papírkutya vagy b+. Ahelyett, hogy pofázol a "megjelentetésről" már réges-rég feltölthetted volna a töküres blogodra.
De nem töltötted fel.
Azért nem, mert nem írtál te le semmit, csak a szád jár, mint a kacsa segge.
"De egy pillanatra azt gondoltam, hogy képes vagy értelmes javaslatot adni a megjelentetéshez"
Tettem.
A valódi értelmes megjelentetés bármely ELLENŐRZÖTT tudományos médiában megtehető. De ha te ellenőrizetlen helyen akarod a hibás hülyeségedet megosztani, akkor bármely nyilvános vécé falára felírhatod szabadon. Ez ugyan nem számít semmi módon "megjelentetésnek", de ha szellemes, akkor a nép egyszerű fiai felkapják és másolni fogják.
Hogy te is értsed a neked megadatott csekély tálentummal: ha tudományosan akarnád megjelentetni, akkor kizárólag szaklektorált hely jöhet szóba, de ott a hibás szemetet azonnal kiszórják. Ha viszont te hibás szemetet akarsz "megjelentetni", akkor ahhoz egy vécé fala is éppen megfelelő. Vagy egy senki által nem látogatott ostoba blog. Oda azt írsz, amit nem szégyellsz. Mondom: vegyél példát IGe-ről.