én meg egyszer olvasgattam, hogy a faszik mind megcsalják a párjukat ... erre megkérdeztem az enyémet, és Úgy nézett rám, hogy össze ijedtem magam. Közölte, hogy gyenge elméjű vagyok és honnan veszem ezt a badarságot. ... ;)
Nem tudom itt miről írogatnak a hölgyek a gyerekvállalás negatívumaival kapcsolatosan. Tegnap megkérdeztem a feleségemet, hogy neki megfordult-e a fejében, hogy könnyebb vagy jobb lenne gyerekek nélkül. Úgy nézett rám, hogy össze ijedtem magam. Közölte, hogy gyenge elméjű vagyok és honnan veszem ezt a badarságot. ( kicsit keresetlenebbül fogalmazott :) )
Kénytelen voltam magyarázkodni, hogy miket olvasok itt.
nézzük a ráfordított idő és munka mennyiségét, az előzményeket illetően.
Nos egy kufirc az ritkán tart tovább fél óránál, és van egy magzat.
Ezzel szemben még a kisikolások esetén is több ezer órányi befektetett munka, tizenéves lányok esetén pedig pláne: mennyi szeretet , aggódás , figyelem, gondozás kell a növekedésükhöz , amit egy szerencsére ritkán kószáló sportos tini, vagy bekattant apa semmissé tesz.
És mennyi kötődés alakul ki az évek során, ami csonkolnak.
igen, üdvös lenne lebontani az előítéleteket, ha egy anya mégsem kér a gyerekéből, és örökbeadná, akkor n(s)em köveznék meg ... mindenképpen megkövezik ...