Tom, Hungarosiculo, Zizi, és Nachstern (bocsánat, ha véletlenül tévedtem a név leírásában, belejövök) szép napot, vagy jó pihenést kívánok, kinek mi van a soron! Talán erre jár majd Icika is!
Az a hülye vonat... (Amúgy a jenkik már csak ilyenek... Urban leged-e vagy sem, nem tudom, de állítólag a mikrosütőre rá kell írni, hogy a macskát nem szabad benne szárítani. Egy vénasszony egyszer megtette, utána beperelte a gyártót, hogy ez nem volt ráírva... )
Most pereli a munkaadómat egy amerikai nő. Fel akart ugrani egy már ajtajait bezáró és elinduló vonatra. Elesett, a vonat levágta a lábait, és természetesen a vonat volt a hibás szerinte :-)
Most még csak tanulgatom ezt a felületet, de menni fog, valószínű! Nem hiszem, hogy gond lesz vele. Hungarosiculonak is megadtam az URL-t, meg az itteni azonosítómat is. Este jövök, megpróbálok képet, vagy megy ma, vagy nem, de megpróbálom.
Nálam is ez van, mert volt olyan vélemény, a mi telkünk elég köves, és agyagos! Erre írtam azt, a badacsony sem homokos domb! :-D
Ide, a kerítéstől kb. 600 mm.-re- tervezem a sort, és kb. 25 tő lesz majd! A tartó oszlopokat éppen ma vettem meg, és a betonba öntött vaslábabon fognak állni, mert a termeszek már várják a fenyőoszlopokat! :-D
A talaj.
De az tény, hálóznom kell - a szőlőt is! -, mert a mango fánkat megtámadták a cacaduk! :-D
Árulják az üzletben a húsát - megkóstolva, nem estem hasra! -, és ízlések, és a pofonok szintjén élvezhető! :-D
"A nök biztosan a táskát látják benn :-)"
Ezt sem hallottam, de azt igen, a magyar hatóságok a vámon elszedik a krokis díszeket - nekem is itt áll pár fog, és kulcstartó, mert nem merem feladni! -, mert ha nincs igazolva a kroki békés levadászása, akkor a magyar hatóságok nagyon törvénytisztelők! :-D