Ezek soha nem fognak rájönni, hogy a tiltás a büntetés soha nem visszatartó - sehol - ENSZ tiltás? Észak Korea is nevetségessé tette, a Pápa is ellenzi a tiltásos nevelést stb. Ha az embereknek nincs belső önkorlátozó rendszere,( mert lebutítva agyon szabályozzák) ezt kívülről csak a diktatúra tudja biztosítani, tudjuk milyen eredménnyel.
Kiemelten ellenőrzi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a dohánytermékeket tartalmazó belföldi postacsomagokat az illegális dohánykereskedelem visszaszorítása érdekében - közölte a szervezet vasárnap a Facebook-oldalán.
Az adóhivatal tájékoztatása szerint az ellenőrzés során azon csomagokat, amelyek valószínűsíthetően olyan dohánygyártmányt tartalmaznak, amelyek után nem fizették meg az adót, a vámhivatal átvilágítja és a visszaélések megakadályozása érdekében visszatartja, miközben ellenőrzi a feladót, valamint a címzettet is.
Én is elmorzsolnék egy könnyet, a köpés után, ha megtudnám, hogy 25 éves vállalkozói tevékenységed után kihúzzák a lábad alól a talajt. De tudom,hogy ez nem lehet mert te az állam csecsén lógsz végelláthatatlanul!
,,Ez volt a mentalitásod régóta, más nickeken is. Most igazat mondasz? Ha nem fizetsz ide semmit, akkor ne tartsd a markod.............. Munkanélküliként, elváltként amit most és régebben leírtál, nem jogosít semmire.
Akkor most a mai helyzetedben lehet azt mondani, hogy így jártál? "
Átjárok, mert rengeteg kaja olcsóbb, mint nálunk . Fizetek ,,ide " is, telefont, villanyt, netet, kenyeret is itt veszem, meg még más dolgokat is ... nem tartom a markomat, nem is kapok semmi segélyt, ellátást, nem vagyok jogosult rá 27 év munkaisz0ny után . Egyébb észrevételed ?
Intolarencia, ráadásul szélsőséges? A dohányos nincs tisztában vele mennyire büdös. Nagyon. Még a lehellete is. Kutatások tucatjai bizonyítják a másodlagos dohányzás ártalmas voltát.
Fogadjunk ezt nem érted. Akkor csak azt értsd meg, hogy a dohányzás magánügy. Aki nem dohányzik, azt bunkóság belevonni. Az extra adó pedig üzleti kapcsolat a dohányosok és a költségvetési bevétel között. Ha nem tetszik, leszoksz a dohányzásról és 400.000 Ft-t spórolhatsz. Ha meg annyira akarat gyenge vagy, hogy nem tudsz leszokni, kérhetsz orvosi segítséget.