Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nem voltam oda teljes szívvel az Animal Kingdomért, mert sokszor kiszámítható volt a cselekmény, meg olyan besorolása volt, hogy nem is hangzott el benne a "fuck" szó egyszer sem,, az akciójeleneteken sokszor érződött a pénzhiány, de a színészek nagyon jók voltak végig, és bizony a vége nagyon érzelmes lett (azért most írok róla, mert ma jött meg a sorozatzáró epizód magyar felirata).
nem azt írtam, hogy jobb vagy rosszabb. hanem, hogy szerintem nem az volt a csúcspont. egy drámai mérföldkő, hiszen a király személye volt az, aki eddig távol tartotta a családon belül eldurvulást. ami a halála után jön, az lesz a csúcspontja az évadnak.
mert a Trónok harcában a sárkányok kihaltak már. a jelenlegi előzmény sori pont arról szól, hogy megy a levesbe az összes ház, ami kapcsolatban volt a sárkányokkal.
dehogy. az csak a felvezető volt. a robbanáspont az lesz, amikor a félszemű gyerek szétkaszabolja az uncsitesókat és az magával ránt majd mindent. durva vérengzés lesz a vége:D
Ami miatt én nézem, azok az alakítások. Ebben talán tényleg a top-on van a sori a mostani mezőnyből.
Érdekes egyébként, hogy a Trónok harcában csak néha voltak sárkányok, de akkor mindig kapcsolódott hozzájuk valami akció/történés, itt meg lassan inkább háziállatként láthatjuk őket :)
a látvány alapján ez egy "normál" kitörés 1:46-tól, nem csak egy szolid kis pöfékelés :) hamuval, sziklákkal, 2:44-től a piroklaszt árral. https://www.youtube.com/watch?v=zxlqm1-oV_k
de ez fantasy, szóval elfogadom, sok dolgot túléltek már a LOTR filmekben is ahol rezgett a léc :)
"A tűzhányó leghalálosabb fegyvere talán a piroklasztikus ár. A kitöréssel óriási mennyiségű hamu, gáz és kisebb-nagyobb kődarab emelkedik a magasba, hogy aztán saját súlya alatt összeomolva tüzes pokollá változtassa a világot. Az áradat sebessége elérheti a 700 km/órát is, elfutni, menekülni senkinek nincs esélye.
Herkulaneumra Kr. u. 79-ben csapott le egy 500 Celsius-fokos gáz- és porfelhő. Ezen a hőmérsékleten felforr az agy, a hús másodpercek alatt elpárolog, emberből és állatból nem marad más, mint megfeketedett csontváz. "
Nem volt rossz,de a tündéken nem fog a tűz úgy tűnik. Amúgy hogy halnak meg? Mert csak a vízbefúlás tűnik az egyedüli oknak...:o Már csak 1 rész, hát kiváncsi vagyok.
Mike Flanagan lazábbra vette, talán túlságosan is. Nem tudom miért nem bírnak engedni az amcsi keretekből, rohadtul unalmas panelkarakterek vannak. Helyesek a fiatalok meg minden bár a főszereplő néger lány (a neve ILONKA b+, és még el is magyarázzák miért ez a neve, ouch) anniyra tökéletes, hogy még a hibái is erénnyé válnak. Eléggé vonalzóval megrajzolt mindenki, minden csak sejtetve van (pl. az iskolaigazgató is rosszban sántikál) a nagyon okosak is félhülyék amikor furcsa dolog történik. ....stb...stb Inkább a jumpscare orgia az egész....aki szereti....annak biztos bejön....két rész után unalmaska.
hát a trónok harca lényege hogy ötmillió szereplő van. ráadásul a könyv még durvább, én nem is tudtam követni. minden oldalon van legalább 3 új szereplő :))
ha előtte nem láttam volna a filmeket, nem is bírtam volna végigolvasni a regényt...