A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
A 2008-as kihangosító még nem tudja az A2DP-t, csak monó módban kihangosítani a hívásokat (már ha a telefon "rSAP képes"). Az RNS510 viszont tudná kezelni az A2DP-t. Így van BT audió menu, csak nem aktív.
Az újabb kihangosító egységek egyébként már tudják a sztereó hangátvitelt és 1 vezetékkel több van a vezetékkötegben a rádió és a kihangosító között :-).
sztem nem a telefonommal van a gond,hanem mikor media beállításokra lépek az autó kijelzőjén aux,cd stb világít de a BT mint bluetooth audio nem világít azaz inaktív hiába van bekapcsolva a bluetooth audio active mező a kocsiban
Én is próbáltam. Mo-n valóban nem engedélyezett, de ezt át lehet állítani. Ezt én megcsináltattam. Viszont nálunk a táblák anyaga más, ezért nem fogja felismerni a táblákat. Így aztán visszaállíttattam :) :(
Külföldi forumon találtam, hogy a navi miatt tilatja ezt a funciót, mert Mo.-n nincs engedélyezve.
Ha jól értem térkép nélkül újra aktív, mert nem tudja, hogy hol van. (de akkor inkább a navi..) Remélem elöbb utóbb lesz vki, aki rájön a megoldásra, szoftveresen biztos megolható lesz. remélem...
van nekem egy RCD510-es nagy multi kijelzőm,anyós ülés alatt a bluetooth dobozkával együtt,a youtubeon leírtak sajnos nem segítettek,hogy androidos telefonomat párosítsam az autóéval...
tudnátok ebben nekem segíteni van valami trükkje esetleg?
Valaki már járt úgy, hogy RNS510 elveszíti a kapcsolatot a CAN Gateway-el? Minden működik a kocsiban, csak a fejegység nem kapcsolódik semmihez, nem jelzi a parkoló szenzort, nem lehet a kormányról vezérelni és a kihangosítóval sincs kapcsolata.
Régebben csak hetente egyszer csinálta, most már naponta.
Sziasztok. Ismerősnek van Passátja, elvileg van benne egy rns510 "magnó", képek alapján ugyanúgy néz ki.
Navi meg map gombok is vannak rajta, rámenve kiírja németül, hogy tedd be a lemezt ami nincs.
Hogyan lehetne navit mégis rátenni? Próbáltam Firmware-t frissíteni rajta, de sajnos nem sikerült. Lehetséges hogy rossz lemezt meg írót használtunk? Maxell a cd márja, a dvdDL-é pedig TDK. Egyiket sem ismerte fel.
De egyébként ha írt audió cd-t teszünk bele, azt sem ismeri fel, csakis kizárólag eredeti audió lemezt hajlandó elfogadni (ezrét van a kesztyűtartóba beszerelve ilyen 6 lemezes cucc, mert az viszi az írt audio cd-t.
Akkor hogyan tudok mégis firmware-t frissíteni rajta?
Honnan tudhatom meg a pontos tipusát? Hogy egyáltalán valóban RNS510 és nem e sima 500-as, ha létezik olyan? :D