Az jó szoros lehetett! Mi kétszer voltunk 1-1 hetet, de nehéz betelni a látvánnyal. A kedvencünk Manarola:
Isteni gluténmentes pizzát sütött nekem egy helyi Paolo, egész olcsón. Kiülni vele a sziklákhoz a naplementében, hát, elég addiktív :) (Nem Paoloval, a pizzával)
Ezekre egy egeszen kover lajkot nyomok. Nekem jobban tetszenek, -akar a borus idoben keszult fotok- a kozvetlen napfenyeseknel a mindenfele masok. Itt nagyon szepen rafeszul a monitorra a festmeny, de a hazakat sem kuszalja a nagylatoszog. Siraly!
A legjobban ugy kupalodhatsz ki, ha elkezded hasznalni az ajandek vazat es a semmirekello objektivet. Vagy megszereted, vagy rajosz, hogy mit nem szeretsz benne, mi hianyzik. Ha ezekkel tisztaba kerulsz, akkor meg tudod oldani egyedul is a problemadat. Ha a mi ajanlasunkra probalsz cserelgetni ezt-azt, sosem leszel elegedett.
Sziasztok Segítséget kérnék Születésnapomra kaptam egy Nikon D3400 gépet. Az alap objektív nagyon semmirekellő. Szeretnék egy 50-es obit hozzá. Alapvetően használtan keresek.
Viszont most egy ismerős eladná a Nikon D 90-es vázát. Mi ennek a reális ára, illetve mesélnétek róla , mik az előnyök hátrányok? azon gondolkodom, hogy érdemes lenne-e lecserélnem erre a sajátom?
Alapból Sonys voltam. Nagyon szerettem ahogy rajzol és ahhoz van egy telém is, ezzel most nem vagyok elégedett de gondoltam, hogy még adok magunknak időt. Ezért is szeretném kipróbálni egy fix obival.
Ha van valami oldal ahol jobban kikupálódhatok azt is megköszönöm.