Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Engem a lila málna érdekelne. Nekem van lila kiwim, mini változat, amelynek a hajtásaiból majd nyár elején szeretnék dugványozni. Ha sikerül és téged érdekelne ez a fajta kiwi, szívesen adnék belőle a lila málnáért cserébe.
Jostát és szedret és lila málnát 1 hete dugványoztam az üvegházba, ha megerednek szívesen adok, néhány málnasarjat is tudok felszedni, cserébe homoktövis, mini kivi, érdekelne, esetleg ha van még gyorsban pár kajszinak való alany (bármi amibe olthatok kajszit).
Keresek paradicsompaprikát ami zöldből sárgára érik be,cserém van privátba megbeszéljük,ha valaki magot venni annak még jobban örülnék ,Szentesi mag"ahol kapható ott lehet.
Örülök,hogy időbe odaért.Egyszer vetettem én,kicsit áztattam majd földbe letakartam átlátszófóliával,radiátor,minden nap kicsit levegőztettem,mikor kezdtek bujkálni levettem a fóliát ,és ablakba raktam fényre,mikor akkorák lettek kipikíroztam.
Nagyon köszönöm meg is kaptam még annyit szeretnék tőled kérdezni,hogy kell e valamilyen különleges eljárást alkalmazni a magokkal gondolok itt például van amit hideg hatásnak kell kitenni vagy hőhatásnak esetleg napokig áztatni vagy ilyesmi és mennyi idő alatt csirázik ki a mag? Elviseli azt,hogy egy cserépbe többet vetek és majd szétpalántolom vagy már eleve szemenként vessem és majd úgy ki a helyére később,hogy ne sérüljenek a gyökerei? Köszönöm még egyszer és szép napot!
Zöldcitrom, limetta illetve lime (Citrus aurantiifolia) néven is ismert citromfa ágacskát kérnék 4 db oltáshoz. Helyette megeredt oltványt, vagy meyer citrom oltóágat tudok adni.