Mosmár hiába fujsz wixxawonulást és proxálod kiomosni a xaros gatyád.
Te kezdtél xemélyeskedni, és innentöl kezdwe olyan kewés wagy, hogy xinte szot sem érdemelsz.
Ugyanez terméxetesen wonatkozik Beerci kollégádra és harcostársadra is, hixen neki is wérében wan a másik piszkálása, lásd a topikot wixxamenöleg pár oldallal.
Azé mert walaki angol billentyüt haxnál, azt baxtatni, az kb olyan, h wan rajt sapka, wagy nincs.
Épp a xerint, h kaptál e pinát, awagy nem, a komáddal együtt. ppp
Ne vedd szívre nyugodtan írjál akit zavar az fogja és beikszeli a nickednél levő píros kis keresztet és nem látja a hozzászólásod. Romániában ismereteim szerint angol billentyüzet van forgalomban ezért nem tudod átállítani.
Figyu!: Nem úgy ismerlek hogy buta gyerek lennél... Gondolom hogy ismered a a böngésződet is.. Netalán nem vennéd a fáradtságot hogy 2 kattintással átállítsd magyarra a szöveget?...
Megköszönnénk....kb 6 másodperc...ha megér neked ennyit tedd meg, ha nem akkor ne fárassz bennünket az értelmezhetetlen hozzászólásaiddal.
Majd ha mi felugrunk egy Román topikra, akkor mi is megtesszük.
meg nem ettem, de tul sok jot nem hallottam rola azoktol akik mar ettek, madarasi hargitan nem ritka latvany. egy ismeroson tanyajan szint eallando vendeg volt, most harom nagy testu kutya van (neg yvolt, de az egyik megjarta a talalkozast a medvevel. szoval ok ettek mar (bocs volt), de nem dicsertek
nem bantom avaddisznokat, kedd este is lestem oket jo par oran at... imadjaka halat, minden hal maradekot, fagyasztoban megoregedett halat, paszirrozasbol, pucolasbol visszamaradt vackot kiteszeunk nekik, ha kijonnek a szorora, amig van hal semmi mas nem kell nekik
Egyébként igaz, hogy a hal ízét nem kell eldugni semmi mögé, ettől függetlenűl egy kis bors nem árt neki. Aki vegetával rontja el a halat, azt hatóságilag kellene leüttetni mint a takonykóros lovat... :-)))
fel kilos morzsaba egy jo marek liszt, osszekeverni es kesz a hal 'bundaja'
az h. a hal sul vagy fol sajat eveben ket dolog befolyasolja:
ha tojasos bunda (rantott hal) akkor inkabb fol, mert lezarja a tojas a parolgast
keves a hö, nem eleg meleg az olaj
a lisztes morzsa engedi elparologni a vizet, ugyanolyan szep szine lesz mint a rantott halnak, a sutes idejetol fuggoen szinte csipszig el mehet a hal izles kerdese, de jol meg kell sutni, ne maradjon fött hal bundaban
en csak sot teszek a halra, ha mar el kell takarni vmi kellemetlen izt, akkor azt a halat egyek meg a kutyak vagy a vaddisznok, nekem nem kell. halnak legyen hal ize, nem kell semmi fuszerrel, borral, tyuksz.rral modosit
(csak azt eszem szivesen amit soval eleg fuszerezni, ha mar pacolgatni, agyon fuszerezni kell vmit, azt en kihagyom)
sült hal melle a legjobb cucc, probaljatok ki:
fokhagymas tartarmartas. (dunadeltaban musde neven ettel olajba tort fokhagymat halhoz, az tul karcos volt, ezt finomitottam igy finom, a fokahagymat minden ki izelesenek megfelelo mennyisegben tege bele)