Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

DSz Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2519

Na!

Nem így akartam. :(

Inkább így:

Ezt most találtam, nem mai írás, de ez is megerősíti a dolgot:

"Razsa [2005-07-20. 16:05] Amõgy van olyan sedan/4ajtós/lépcsõshátú autó amelyiknek van ablaktörlõ a hátsó szélvédõn..A Pug406 és Mondeoról tudok,h van néhány ilyen de ritka mint téliszalámiban a hóesés..és még kicsit nyomrékul is néznek ki."

Előzmény: DSz (2518)
DSz Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2518

Ezt most találtam, nem mai írás, de ez is megerősíti a dolgot:

Razsa [2005-07-20. 16:05] Amõgy van olyan sedan/4ajtós/lépcsõshátú autó amelyiknek van ablaktörlõ a hátsó szélvédõn..A Pug406 és Mondeoról tudok,h van néhány ilyen de ritka mint téliszalámiban a hóesés..és még kicsit nyomrékul is néznek ki.

Előzmény: conan77 (2517)
conan77 Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2517

Az lehetséges.

Nem szívesen cserélnék hátsó üveget egy ilyenen :))))) elég drága mulatság lehet:))

Igaz ez már bontós darab.

hali

Előzmény: DSz (2516)
DSz Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2516

"érdekes. DE azéé ez nagyon ritka :)" 

Én is ezt mondtam! :) Ritka. Egyébként én csak Mondeoben és Orionban láttam ilyet, más márka típusairól nem rémlik, hogy láttam volna már ilyet.

Egyébként szerintem nem amerikai verzió, inkább azt tudom elképzelni, hogy magas felszereltségi szinthez volt rendelhető, tehát abszolut nem szokványos, széria dolog, és ezért ennyire ritka.

Előzmény: conan77 (2515)
conan77 Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2515

Hali!

Hát ez tényleg hátsós :)) durva ilyet még nem láttam, pedig európát bejártam párszor és állandóan a kocsikat lesem :)

Lehet Amcsi gép? (autómata) ;)

csakhogy belekössek :))))))

érdekes. DE azéé ez nagyon ritka :)  azéé nincs a sedánokon mert a smutz nem verődik fel az üvegre segge miatt mint a csapott 5 ajtóséra. én így tudtam :))

szia

Előzmény: DSz (2513)
DSz Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2514

Totalcar Népitélet.

Basszus! Vagy 10* végigböngésztem a Linea népítéletet, de csak nem leltem meg Daty írását, mire rájöttem, hogy nem a Lineáról, hanem az Albeáról íródhatott.

DSz Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2513

conan77!

"Bocsi de nem hiszem hogy lenne ablaktörlő a sedanon :))

De lehet meggyőzni pár fotóval :))))))))"

Akkor győződj meg! :)

OFF

4 ajtós (sedan) Mondeo hátsó ablaktörlővel

ON

Előzmény: conan77 (2507)
atoms Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2512
Igen az minden kútnál ki van írva, hogy hajtsd be, meg szereld le a kiálló dolgokat. Majd meglátjuk.
Előzmény: KAti (2509)
atoms Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2511

Egy törlő tényleg jól jönne néha. A fűtés nem minden esetben ad teljes tiszta kilátást.

Előzmény: DSz (2506)
imitto27 Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2510
na végre tudok írni bővebben (lelépett a kis család :D )
orbitális nagy OFF, de ha már kérdeztél...
Samsung Omniára fájt a fogam nekem is, csak addig tologatták a hivatalos példányok érkezését, hogy meguntam és vettem egy HTC Touch Cruise-t. Omniával (és minden műszaki cikkel amiért többet adsz ki, mint normális ember 1 napi ételért) érdemes odafigyelni, honnan származik. Főképp hogy van-e rá hivatalos magyar garancia. Ez szürkeimportos kütyükre nincs, így ha az eredeti számlán edigital és hasonló bolt szerepel úgy kerülendő! Ajánlott visszaolvasni a témában a Tékozló homáron. Fontos még, hogy a dobozban található "world wide warranty" magyarországon szart sem ér, legközelebb általában Bécsben fogadják el. Tehát magyar garijegy az alapkövetelmény. PDA telefont csak olyat, aminek az előéletét ismered! A gyári rom általában 1 hetet él meg a kütyün, aztán jönnek a "főzött" romok, egyik-másik haza tudja vágni a telefon egyes részeit. És végül: az Omnia képaránya nem az eddig megszokott 4:3, hanem 16:10. A PDA előnye ott lenne az iPhone-al szemben hogy sok, sokféle szoftver van hozzá - na ezek jelentős része 16:10-en meg se mozdul (az igo már tudja - itt kell megjegyezni, hogy ha hivatalos magyar a készülék akkor kell kapnod hozzá jogtiszta igo8 kelet eu + ausztria+németország térképet) Ha geocaching-re is használnád tudni kell, hogy az Omnia és a HTC telefonok Qualcom gps vevőt kaptak, ebben nem lehet a statikus navigációt ki/be kapcsolni, így főleg autós navira alkalmasak. Ha nem vettem el a kedved és megveszed, mailben (csak hogy ne offoljuk szét itt a topicot) segítek ha elakadsz.
és akkor vissza ON
A blue&me-vel alapból nem megy rendesen egyik-másik pda telefon (miért is lenne két microsoft termék kompatibilis) ehhez van bővítmény, ha infó kell segítek ebben is!
Előzmény: berigazek2 (2468)
KAti Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2509

MOL kútnál láttam a feliratot a mosóban, hogy mosás előtt hajtsam be a tükröt.

Van rá esély, hogy arra hivatkoznak, emiatt volt a kár, hogy nem volt behajtva a tükör :-(

Előzmény: CsacsaS (2499)
petrvs Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2508

Szia,

fogadd együttérzésem!

conan77 Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2507

Hali

Hát sztem azok a 4ajtósnak látszó 5 ajtósok :))

Faternak mondeoja van előtte meg volt vagy 6 sierra + 2 mondeónk minden kivitelben.

Bocsi de nem hiszem hogy lenne ablaktörlő a sedanon :))

De lehet meggyőzni pár fotóval :))))))))

Előzmény: DSz (2506)
DSz Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2506

Néha tényleg elkellene a törlő!

Egyébként létezik lépcsős hátú ablaktörlővel, de nagyon-nagyon ritka!

Én Ford Oriont és Ford Mondeot láttam így. Tudom, a Mondeoból van 5 ajtós is, de én 4 ajtóson (lépcsőshátún) láttam!!!

Előzmény: conan77 (2505)
conan77 Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2505

Hali

Te milyen lépcsőshátún láttál már hátsó ablaktörlőt?? 

Én még egyen sem láttam. :))

Előzmény: kiskabo (2502)
kiskabo Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2504
Sziasztok!

Vigyázzatok magatokra meg a vasra, mert sz@r idő van, csúszik az út, és még a Linea is megcsűszhat!

Üdv,

Kisakabo
kiskabo Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2503
Sajnálom!!
Előzmény: atoms (2494)
kiskabo Creative Commons License 2009.02.17 0 0 2502
Sziasztok Linea csapat!

3 napig nem voltam itthon, de este már gőzerővel én is beavatkozok a dumába.

Ti hogy vagytok ezzel, hogy nincs hátul ablaktörlő!? Engem elégé zavar, és nem elégít ki, hogy mindíg megy az ablakfűtés. A nagy hóban jobb lenne a törlő. Hogy egy ilyen kategóriásba nem tesznek, az nekem érthetetlen. Tudom, hogy lépcsőshátú, de akkor is. Láttam már lépcsőshátún. Benneteket nem zavar?

Üdv a csapatnak:
Kiskabó
berigazek2 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2501

atoms!

...nagyon sajnálom...:(((((

...remélem,hogy jól jössz ki majd a buliból...!!!!...sztem én leszedtem volna a fejét!!!!!

atoms Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2500
Oké, nem értettem félre. :)
Előzmény: DSz (2498)
CsacsaS Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2499

Persze shopba be, reklamálás, jegyzőkönyv stb.

Ott nem volt nálam fényképező, de hazaérve ez volt az első. Kiváncsi vagyok mit fog lépni a MOL központ.

Ez sima ügy...minden kútnak van biztosítása. Abban benne van egy olyan opció is, hogy ha valami történik a vevő autójával a placcon.

Egy barátom OMV-t üzemeltet, náluk ha ilyen előfordul...mert azé előfordul, kitöltik a kárbejelentőt, majd 5x elnézést kérnek, oszt mindenki mehet a dolgára...

Legutóbb szemtanúja voltam amikor egy S40 tükrét tokostól, vonóstól kapta le a mosó.:)))

DSz Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2498

"Ez nem tudom mennyit jelent majd."

Na erre viszont nem tudok mit mondani. Bizz benne, hogy kedvező lesz az elbírálás.

Én 1,5 év alatt 2* jegyzőkönyveztem, mindkétszer jogos volt a dolog.

Egyszer volt olyan, hogy valaki rosszul állt be és leszedte a tükrét a mosó, de Ő nem is vitatta, hogy hibázott, akkor nem készült jegyzőkönyv.

Félre ne érts, ezzel nem arra akartam utalni, hogy Te hibáztál!

Előzmény: atoms (2497)
atoms Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2497
Na most hátha felmegy a válasz.

Szal, igen aláírta, pecsételte. A kutas véleménye részbe mondjuk beleírta, hogy túl baloldalra álltam. Ez nem tudom mennyit jelent majd.
Előzmény: DSz (2495)
Daty Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2496
Basszus!

Sajnálom!!

Egyszerűen nem értem, ha ennyire nem biztonságos, hogy merik engedni használni!

Pedig tuti tudtak róla!!!

Széles utat!

Daty
DSz Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2495
Ha van jegyzőkönyv és azt a kutas vagy a kútvezető aláírta, akkor azzal elismerték a jogosságot. Meg fognak majd keresni a központból és a kárigény egyeztetése után, ha úgy van, a MOL fizetni fog a biztosítóján keresztül. (Voltam kutas MOL-nál is, ez így működik)
atoms Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2494
Üdv Urak, Hölgyek!

Tegnap végre rábeszéltem magam egy fullos takarításra. Majd miután 1,5 órát porszívóztam, törölgettem belül, kicsit elszalad az idő így a külső mosásra már gépit szavaztam. El is gurultam a szomszédos MOL kútra - máskor is mosattam már ott. Le is megy a mosás rendben, szárítás oké, jön vissza mosó a helyére egyszer csak koppanás, puffanás. Leszedte a baloldali tükörről a burkolatot. Faja :(

Persze shopba be, reklamálás, jegyzőkönyv stb. Azt mondja az kutas arc, biztos lefújta a szárító, mert az nem tud hozzáérni. Na ja az én hátam meg tollas.

Ott nem volt nálam fényképező, de hazaérve ez volt az első. Kiváncsi vagyok mit fog lépni a MOL központ. Az utsó képen egyértelműen látszik, hogy hozzáért.

Daty Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2493
Szia Petrvs!

De, én írtam, igaz, kicsit szűxavúan, de majd ha lesz időm, bővítem!

Kösz a motorvédőről szóló leírásodat, ezexerint nem annyira vészes!:-)

Széles utat!

Daty
Előzmény: petrvs (2486)
Daty Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2492
Akkor ezexerint nem is a hasmagassága alacsony, hanem a motorvédőt tették túl lentre?

Széles utat!

Daty
Előzmény: imitto27 (2483)
Daty Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2491
Szia András!

Én is üdvözlöm a "külföldre" szakadt hazánk fiát!:-)
Kedves motoros barátom is Hódmezővásárhelyi!
Egy helyi gumisnál dolgozik: Rostás Ferenc, alias Csája.
Nem ösmered véletlenül?

Akkor lehet, hogy csak rossz helyen mentem a verdával, hogy lecsattant!:-(

Széles utat!

Daty
Előzmény: Vandras (2482)
berigazek2 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 2490

,,Még csak el sem hajlik. Az égvilágon semmilyen szerkezeti kárt nem jelent a zaj!"

...enyém is koppant eddig vagy 4-szer....alánéztem és semmi deformálódás...:))))))))))))))

Előzmény: petrvs (2486)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!