Ezt most találtam, nem mai írás, de ez is megerősíti a dolgot:
"Razsa [2005-07-20. 16:05] Amõgy van olyan sedan/4ajtós/lépcsõshátú autó amelyiknek van ablaktörlõ a hátsó szélvédõn..A Pug406 és Mondeoról tudok,h van néhány ilyen de ritka mint téliszalámiban a hóesés..és még kicsit nyomrékul is néznek ki."
Ezt most találtam, nem mai írás, de ez is megerősíti a dolgot:
Razsa
[2005-07-20. 16:05]
Amõgy van olyan sedan/4ajtós/lépcsõshátú autó amelyiknek van ablaktörlõ a hátsó szélvédõn..A Pug406 és Mondeoról tudok,h van néhány ilyen de ritka mint téliszalámiban a hóesés..és még kicsit nyomrékul is néznek ki.
Én is ezt mondtam! :) Ritka. Egyébként én csak Mondeoben és Orionban láttam ilyet, más márka típusairól nem rémlik, hogy láttam volna már ilyet.
Egyébként szerintem nem amerikai verzió, inkább azt tudom elképzelni, hogy magas felszereltségi szinthez volt rendelhető, tehát abszolut nem szokványos, széria dolog, és ezért ennyire ritka.
Hát ez tényleg hátsós :)) durva ilyet még nem láttam, pedig európát bejártam párszor és állandóan a kocsikat lesem :)
Lehet Amcsi gép? (autómata) ;)
csakhogy belekössek :))))))
érdekes. DE azéé ez nagyon ritka :) azéé nincs a sedánokon mert a smutz nem verődik fel az üvegre segge miatt mint a csapott 5 ajtóséra. én így tudtam :))
Basszus! Vagy 10* végigböngésztem a Linea népítéletet, de csak nem leltem meg Daty írását, mire rájöttem, hogy nem a Lineáról, hanem az Albeáról íródhatott.
na végre tudok írni bővebben (lelépett a kis család :D ) orbitális nagy OFF, de ha már kérdeztél... Samsung Omniára fájt a fogam nekem is, csak addig tologatták a hivatalos példányok érkezését, hogy meguntam és vettem egy HTC Touch Cruise-t. Omniával (és minden műszaki cikkel amiért többet adsz ki, mint normális ember 1 napi ételért) érdemes odafigyelni, honnan származik. Főképp hogy van-e rá hivatalos magyar garancia. Ez szürkeimportos kütyükre nincs, így ha az eredeti számlán edigital és hasonló bolt szerepel úgy kerülendő! Ajánlott visszaolvasni a témában a Tékozló homáron. Fontos még, hogy a dobozban található "world wide warranty" magyarországon szart sem ér, legközelebb általában Bécsben fogadják el. Tehát magyar garijegy az alapkövetelmény. PDA telefont csak olyat, aminek az előéletét ismered! A gyári rom általában 1 hetet él meg a kütyün, aztán jönnek a "főzött" romok, egyik-másik haza tudja vágni a telefon egyes részeit. És végül: az Omnia képaránya nem az eddig megszokott 4:3, hanem 16:10. A PDA előnye ott lenne az iPhone-al szemben hogy sok, sokféle szoftver van hozzá - na ezek jelentős része 16:10-en meg se mozdul (az igo már tudja - itt kell megjegyezni, hogy ha hivatalos magyar a készülék akkor kell kapnod hozzá jogtiszta igo8 kelet eu + ausztria+németország térképet) Ha geocaching-re is használnád tudni kell, hogy az Omnia és a HTC telefonok Qualcom gps vevőt kaptak, ebben nem lehet a statikus navigációt ki/be kapcsolni, így főleg autós navira alkalmasak. Ha nem vettem el a kedved és megveszed, mailben (csak hogy ne offoljuk szét itt a topicot) segítek ha elakadsz. és akkor vissza ON A blue&me-vel alapból nem megy rendesen egyik-másik pda telefon (miért is lenne két microsoft termék kompatibilis) ehhez van bővítmény, ha infó kell segítek ebben is!
3 napig nem voltam itthon, de este már gőzerővel én is beavatkozok a dumába.
Ti hogy vagytok ezzel, hogy nincs hátul ablaktörlő!? Engem elégé zavar, és nem elégít ki, hogy mindíg megy az ablakfűtés. A nagy hóban jobb lenne a törlő. Hogy egy ilyen kategóriásba nem tesznek, az nekem érthetetlen. Tudom, hogy lépcsőshátú, de akkor is. Láttam már lépcsőshátún. Benneteket nem zavar?
Ott nem volt nálam fényképező, de hazaérve ez volt az első. Kiváncsi vagyok mit fog lépni a MOL központ.
Ez sima ügy...minden kútnak van biztosítása. Abban benne van egy olyan opció is, hogy ha valami történik a vevő autójával a placcon.
Egy barátom OMV-t üzemeltet, náluk ha ilyen előfordul...mert azé előfordul, kitöltik a kárbejelentőt, majd 5x elnézést kérnek, oszt mindenki mehet a dolgára...
Legutóbb szemtanúja voltam amikor egy S40 tükrét tokostól, vonóstól kapta le a mosó.:)))
Ha van jegyzőkönyv és azt a kutas vagy a kútvezető aláírta, akkor azzal elismerték a jogosságot. Meg fognak majd keresni a központból és a kárigény egyeztetése után, ha úgy van, a MOL fizetni fog a biztosítóján keresztül. (Voltam kutas MOL-nál is, ez így működik)
Tegnap végre rábeszéltem magam egy fullos takarításra. Majd miután 1,5 órát porszívóztam, törölgettem belül, kicsit elszalad az idő így a külső mosásra már gépit szavaztam. El is gurultam a szomszédos MOL kútra - máskor is mosattam már ott. Le is megy a mosás rendben, szárítás oké, jön vissza mosó a helyére egyszer csak koppanás, puffanás. Leszedte a baloldali tükörről a burkolatot. Faja :(
Persze shopba be, reklamálás, jegyzőkönyv stb. Azt mondja az kutas arc, biztos lefújta a szárító, mert az nem tud hozzáérni. Na ja az én hátam meg tollas.
Ott nem volt nálam fényképező, de hazaérve ez volt az első. Kiváncsi vagyok mit fog lépni a MOL központ. Az utsó képen egyértelműen látszik, hogy hozzáért.
Én is üdvözlöm a "külföldre" szakadt hazánk fiát!:-) Kedves motoros barátom is Hódmezővásárhelyi! Egy helyi gumisnál dolgozik: Rostás Ferenc, alias Csája. Nem ösmered véletlenül?
Akkor lehet, hogy csak rossz helyen mentem a verdával, hogy lecsattant!:-(