Nem sikerült megfujtani, a rendőrség mostmár mindenképpen fideszes képviselőt szeretne nyomorékká verni. Most sem jött össze, ráadásul az egyiknek még az arcberendezése is meglazult a dulakodásban. Gyengül az állomány.
Hmm...Én jobbos vagyok, és hozzád hasonlóan én is gyűjtöttem a szabálysértéseket. Nálam Ez jött ki: FIDESZ =11 eset+ fél a Révész Máriusz esete, aki össze akart verni 101 számnélküli végbéllényt. MSZP = 162 eset, az első az, mikor Kurtsányi félre tájékoztatta a közvéleményt a vizit díjról, tandíjról, stb. FKgP = 4 Miep = 1 SZDSZ = 61 Az első az, mikor Kókadt fütyi a buzik királya állami megrendelésekkel megtámogadta a szeretője+sógora+ a felesége tulajdonában lévő computer hotelt. A 4. metro építésének fedezet nélküli megrendeléséről már nem is beszélek. Már szedik szét a fúrót, elviszik máshová. MDF = 1 esetleg 2. A futottak még kategória.
A képviselő úr a gay parade-os hétvége után, haza szeretett volna menni imádott családjához Sáregres-alsóra. Igenám, de észrevette, hogy a ruhája valahol elkallódott, ő meg egy szál fecskében tart hazafelé.
Elindult visszafelé a városba, talán rátalál a lakásra, vagy a kamionra, ahol elhagyta a ruháját.
Már a Lánchíd budai hídfőjénél járt, amikor szemet szúr egy rendőrjárőrnek a félmeztelen sofőr. Leállítják.
Főhősünk nem tudja igazolni magát, ezért felajánlja az orális kielégítéses rendezést.
A rendőrök a Zsanett esetre gondolva jól bepöccennek és kiszedik a kocsiból a nyomoronc főhősünket. Ezután beviszik az örsre, majd miután a képviselő úr pesti barátja beviszi a papírjait és igazolja, elengedik.
Na és a képviselő ür feljelenti a rendőröket, mert ővele csúnyán bántak! Többszáz rendőr védte korábban a tojásdobálóktól, azt elfelejtette!
"amit Orban Gyozo csinalt a MHirlap ujsagirojaval!"
Mekkora cége van ennek a balféknek, hogy személyesen márászkodik a paparazzikkal? De nagy megtiszteltetés volna nekem, ha maga békesi pofozna meg egy fotex-székház körüli ólálkodás miatt.
Persze hogy tudom. Es a kepmutato jobbosoktol elteroen EN OSSZEGYUJTOTTEM az osszes part baleseteit/szabalyserteseit mert a jobbosok lustak voltak (persze jaratni a szajukat, hogy a szocik rosszabbak azt tudtak).
Az azonosító meglétét mindenki követelheti függetlenül attól, hogy nála van a személyi vagy nincs. Az azonosító hordása mellett még igazolnia is kell magát a rendőrnek.
Így van, de azonosító nélkül nem minősül hivatalos személynek a rendőr. Anélkül terrorista, akivel szemben mindenkinek kötelessége fellépni. Egyébként nem biztos, hogy nem volt papírja a képviselőnek, hanem esetleg nem akarta igazolni magát. Miért tette volna? Magamra öltök egy teszkós láthatósági mellényt, meg egy kék baseball-sapkát, aztán szortírozom a népet? De szép volna!