Keresés

Részletes keresés

USAbarát Creative Commons License 2006.08.09 0 0 15

Csak egy hozzászólás a www.hotosz.hu fórumáról:

Válasz/Re:A tûzvédelem korszerûsítésének programja - 2006-07-25 07:50 Szerintem a magyar tûzvédelem a gondok ellenére sem áll olyan alacsony színvonalon, mint ez a "tanulmány". Ez nem program, jószándékkal lehetne elemzésnek nevezni, amelynek kérdésfelvetései nem mindig koherensek a témával, tele van valótlan megállapítással, téves következtetéssel, szakmaisága erõsen megkérdõjelezhetõ, nem sejtet megoldást a fellelhetõ szervezeti, mûködési, finanszírozási, "testületi" problémákra, köze nincs a társadalmi realitásokhoz, a jogi környezethez és a várható változásokhoz.
Ha valaki ilyen munkába kíván belefogni, legalább a meglevõ állapotot ismerje alaposan.

ghostmaster Creative Commons License 2006.08.09 0 0 14
Na ez kész. A belem kifordul.

Meghaltak, mert eltévedtek a pincelabirintusban, ugyanis ott mindenki eltéved, aki először jár ott, pláne ha sűrű füsttel van tele. Olyankor nem is megy be oda más, mint a tűzoltó, nem véletlenül áll a tűzoltó köztiszteletben.

De még alig takarták le, már itt a barom, és lólépésben, bal kezével a jobb fülét rángatva kifacsarja ebből is, hogy a Gyurcsány. És ha holnap elüt egy kisgyereket az autó, akkor odarohan, félrelökdösi a hozzátartozókat, és ordítani kezd, hogy a Gyurcsány. A barom, az ilyen. Egyszerű a programja. Maga is az egyszerű programokra gerjed. Csákány kéne a kezébe, nem internet.

lujo2 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 13
Tudod ez akkora baromság. Persze a Fidesz mindent örökre így hagyna, mert évszázadok óta így jó volt. :D Mint a megyerendszer. Ez volt az egyetlen érvük ellene
Előzmény: USAbarát (11)
zividivi Creative Commons License 2006.08.09 0 0 12
A tűzoltóság tudtommal még nincs privatizálva. Technikai feleszerelésükért a Kormány felel.

Egyébként minden közszolgálati üzem működéséért felelős. A Tűzoltóságért anyagilag is, a Csatornaművekért és egyéb privatizált közműintézményért pedig szigorú ellenörzéssel.

Hanyagul, felelőtlenül nem lehet sem a kormánynak, sem a közműveknek szolgálni az országot. Minimális követelmény számukra, és ez az elsődleges szempont, nem pedig a haszon nagysága.
Előzmény: lujo2 (5)
USAbarát Creative Commons License 2006.08.09 0 0 11

Nem értem azt, hogy miért kell embereknek meghalniuk az ostoba töketlen flétó és társai miatt. Ez nem kádkőgyár, hogy ha nem sikerült egy sorozat, akkor kidobjuk, és jöhet a következő!

Itt emberi tragédiák történnek,halnak meg emberek az átszervezések, reformok, szerencsétlenkedések miatt!

Ott a lánglovagok fórum, nem most kezdődtek a problémák, de ez az eredménye az 5 év MSZP uralkodásnak és semmittevésnek!

lujo2 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 10
Na, ez a demagógia a köbön, mert a három tűzoltó halálát a kormány nyakába varrod, mert msot másik minisztérium alá tartoznak majd.
Előzmény: USAbarát (9)
USAbarát Creative Commons License 2006.08.09 0 0 9

Tessék, nem én kezdtem:

http://www.langlovagok.hu/forum/viewtopic.php?t=19

lujo2 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 8
Na, Te meg hőgutát kaphattál. Úgy látszik, a hülyeség ragadós
Előzmény: zividivi (6)
Dkrisz Creative Commons License 2006.08.09 0 0 7

Szia!

Bár részben egyetértek veled, legalább ebből ne csinálj politikát!!!

Így is elég gusztustalan ami ebben az országban megy

, nem kell még ezt is politikai "érdekere" felhasználni! Meghalt 3 ember,3 tűzoltó, 3 hős....Biztos vagyok benne, hogy amikor a tűzoltók beavatkoztak,  bármikor,és bárhol, akár tűzesetnél, akár balesetnél nem az jár a fejükben, hogy a pénzükért dolgoznak, vagy hogy melyik politikusnak kell teljesíteniük az állásukért. Az jár a fejükben, hogy megmentsék azt az embert és mindegy, hogy az az ember éppen egy politikus aki meg akarja nyirbálni a pénzüket csak mert új mercit akar vagy egy, az egész életében tisztességesen dolgozó ember!

Ezek az emberek ilyen kevés pénzért is feláldozzák az életüket mások épségért és elvégzik azt a munkát amit más semmi pénzért nem csinálna meg...és eközben nem, foglalkoznak azzal ki mennyire csökenti a költségvetésüket...persze amikor a jól megérdemelt szabadnapjaikban is dolgozni kell menniük, hogy meg tudjanak élni, már más a helyzet!De ebbe most ne menjünk bele!

Még 1-szer kérek mindenkit,hogy ebből ne csináljon politikát!!

Őszinte részvétem az elhunyt tűzoltók családjainak!

Jobbulást a sérülteknek!

Üdv.:Krisztián

Előzmény: USAbarát (-)
zividivi Creative Commons License 2006.08.09 0 0 6
A bűzhödt magyar kormány felszivárgott a csatornákból. Most éppen három tűzoltó hullája jelzi "szakszerű" országvezetésüket.
Előzmény: urál (1)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 5
A nagy füstben nem találhattak ki a pincelabirintusban? Vagy annyira szarok ezek, nem jelzik, mennyi ideig van oxigénjük?
Előzmény: zividivi (3)
lujo2 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 4
Neked agyadra ment a kánikula, pedig már vége. Mint egy eszelős minden topicban azt hajtogatod, mindent lerombolnak a maszoposok. Tudjuk OV nagy nemzetépítő találkozásai igen hiányoznak Neked.
Előzmény: USAbarát (2)
zividivi Creative Commons License 2006.08.09 0 0 3
//"....részvétem szegény tűzoltók családtagjainak..."//

Csatlakozom. zividivi
Előzmény: USAbarát (-)
USAbarát Creative Commons License 2006.08.09 0 0 2

A probléma az, hogy én baloldali vagyok, és a reformok híve.

Testvéreim, mindannyian láthatjátok, hogy valami nincs rendben a rendszerrel, ha ilyesmi előfordulhat a tűzoltókkal!

Kellenek a reformok! Szétzúzni, lezülleszteni mindent, hogy jobbat, szebbet csinálhassunk! Igazi őszirózsás forradalom szagot érzek!

Előzmény: urál (1)
urál Creative Commons License 2006.08.09 0 0 1

Pedig itt politikáról van szól. A bűzhödt magyar jobboldal megint felszivárgott a csatornákból és most éppen három tűzoltó még meleg hulláját tépdesi karvajcsőrivel.

Előzmény: Zsoldos (0)
Zsoldos Creative Commons License 2006.08.09 0 0 0
Ebben 0 politikát látok
USAbarát Creative Commons License 2006.08.09 0 0 topiknyitó
Tűz az egyetemi lőtéren
  • 2006. augusztus 8., kedd 22:42

Kigyulladt a Budapesti Műszaki Egyetem pincéjében található lőtér kedden este. A balesetben meghalt három tűzoltó, heten füstmérgezést kaptak.

Három tűzoltó meghalt, hatan füstmérgezést kaptak kedden este a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének pincéjében, ahol tűz ütött ki este tíz óra után - jelentette az MTI.

Molnár Péter, a tűzoltóság szóvivője az Indexnek elmondta, a labirintusszerű pincerendszerben található, 200 négyzetméteres lőtér gumifala lőgyakorlat közben gyulladt ki. A helyszínen gumianyagok, szigetelőanyagok fogtak tüzet, az ezekből keletkezett füst okozta a három tűzoltó halálát. További hét tűzoltó füstmérgezést szenvedett, őket kórházba szállították. A füst miatt a tűzfészek nem közelíthető meg, így a tűz még mindig ég. A helyszínen legalább húsz tűzoltóautó van.

A Lánglovagok.hu tűzoltóportál arról tudósít, hogy a tűzoltók légzőkészülékkel hatoltak be a pincébe, de a levegőjük elfogyott, mielőtt kijutottak volna. Több füstmérgezést szenvedett tűzoltó saját felelősségére a helyszínen maradt.

A Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság bizottságot hozott létre a tűz körülményeinek kivizsgálására.

A K épület a Műegyetem rakparton található, itt van az intézmény főbejárata.

Na nézzük csak: Flétó szerint a tűzoltók túl sokba kerülnek, reformra van szükség. A bértábla elavult, a tapasztalt tűzoltók ne keressenek többet, mint a kezdők. A teljesítmény számít, nem a tapasztalat.

Másodszor meg, a BME túl drága helyen van, és nem felel meg a modern oktatás követelményeinek. Különösen a K épület, ez a legrégebbi. Tehát az ingatlant el kell adni, az egyetemnek meg majd épít a vállalkozó másikat, aztán kibéreljük. A telket el lehet adni jópár milliárdért, hadd égjen le az egész, olcsóbb lesz a bontás.

EZ AZ ÚJ MAGYARORSZÁG PROGRAM!

Ui. részvétem szegény tűzoltók családtagjainak. Ők csak dolgoztak, de sorsukról Gyurcsány döntött. Teljesíteni akartak, hogy megmaradjon a munkahelyük. Meghaltak miatta.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!