A nevem Natalia, 41 éves vagyok,. Van tapasztalatom a takarításban. Sajnos, még csak egy kicsit beszélek magyarul, de biztos vagyok benne, hogy ez nem akadályozza meg abban, hogy az Ön otthona tisztaságban legyen.
Sziasztok! Szerintem próbáljátok ki a Rendit, https://www.rendi.hu/site/location nagyon megfizethetőek és megbízhatóak. Van ügyfélszolgáltatuk is, engem pl.. felhívtak, hogy hogy mennyire vagyok elégedett a szolgáltatásukkal és erkölcsi bizonyítványnal rendelkeznek. Én abszolút elégedett voltak velük. Ha másnak is van velük tapasztalata, írjátok le! :)
8 órás takarítónőket vagy takarítókat keresek, bejelentett munkára. Megbízható cég a XVIII. kerületben. Takarításban jártasság nem feltétel. Jelentkezni a potitimi73@gmail.com címen lehet.Hozzászólások (0)
Szeretnék érdeklődni, hogy sikerült-e már találnod embert, mert nagyjából én is ugyanilyen paraméterekkel keresek takarítót, aki vállal vasalást is és hetente vagy kéthetente jönne. Sajnos nincs az ismeretségi körömben olyan aki vállal hasonlót, idegenekkel pedig hát... eléggé bizalmatlan vagyok.
Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások folyamatos takarítására és karbantartására keresünk napi 6-8 órában megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)
Amit kínálunk:
- állandó, folyamatos munka hosszú távon
- fizetés: 8 órás: 180.000,-
- fizetés: 6 órás: 132.000,-
- a próbaidőn túl egyéb juttatások
- stabil háttér
- előrelépési lehetőség
Amit kérünk:
- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában
- jó fizikai erőnlét
- pozitív gondolkodás, jókedv :)
- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)
A jelentkezéseket augusztus 10-ig a takkermelo@gmail.com címen várjuk.
Érdi családi házunk takarítására keresünk megbízható segítséget. A ház kb.160 nm2. Heti egy, esetenként két alkalommal (lehetőség szerint délelőtti órákban) szükséges lenne a házban portörlés, porszívózás, felmosás, illetve a fürdőszobák takarítása. Alkalmanként ablakpucolás, vasalás. A fényképes ajánlatokat a katalincsufi@gmail.com-ra várom!
Sziasztok! Budapest 9keruletebe keresek heti 2x látogatással bejáronőt! Berigennyel önéletrajzzal kérem jelentkezen a nagyninaanevem@gmail.com (Rólunk: fiatalok vagyunk, lazák, és külföldön dolgozunk:))
Érdi családi házba keresünk segítséget, hosszú távra, heti vagy kétheti takarításra, vasalásra és vállalás szerint egyéb házimunkára, kb 4-6 órára alkalmanként, megbízható, alapos, önmagára és környezetére igényes, hölgy személyében. Ha érdekli a munka, kérem írjon a kel1@cygron.com email címre és megbeszéljük. Köszönöm!
Miskolc területén vállalok alkalmi - teljeskörű nagytakaritást, illetve megbeszélés szerint heti - rendszeres takaritast. Igény szerint öko - vegyszermentes takaritással.
X. kerületi otthonunkba (60nm) keresünk segítséget, heti/kétheti takarításra, alkalmanként vasalásra, kb 2-3 órára alkalmanként, előre megbeszélt időpontban (bér kb 4000 Ft, vagy megbeszélés szerint), nemdohányzó, megbízható, tiszta, alapos hölgy személyében. Időpontban rugalmasak vagyunk, de hétköznap 9.00-19.00 óra között lenne a legideálisabb. Ha érdekli a munka, kérem írjon a jefy99@freemail.hu email címre és megbeszéljük. Köszönöm!
Tisztelt Fórumozók!30 éves nő vagyok.Takarítást vállalok.(Házak,Lakások)Heti-Két heti rendszerességgel.Budapesten.Több éves gyakorlattal rendelkezem.ár:1500˛/óra
Takarítót keresünk 13. kerületi kétszobás lakásunkba, hosszú távra, kétheti rendszerességgel, hétköznap 17 óra utáni vagy szombat délelőtti időpontra.
Olyan kedves, pontos, lelkiismeretes segítséget keresünk, aki elvégzi azokat az általános takarítási feladatokat, amikre sajnos nekünk már nincs időnk.
A jelentkezéseket a molnar.tamas89@gmail.com címre várjuk rövid bemutatkozással és fizetési igény megjelölésével.
Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások folyamatos takarítására és karbantartására keresünk napi 6-8 órában megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)
Amit kínálunk:
- állandó, folyamatos munka hosszú távon
- fizetés: 8 órás: 180.000,-
- fizetés: 6 órás: 132.000,-
- a próbaidőn túl egyéb juttatások
- stabil háttér
- előrelépési lehetőség
Amit kérünk:
- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában
- jó fizikai erőnlét
- pozitív gondolkodás, jókedv :)
- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)
A jelentkezéseket július 30-ig a takkermelo@gmail.com címen várjuk.
Én egy 44 éves értelmiségi , magára és környezetére igényes hölgy vagyok. Napi rendszerességgel vállalnék munkát ami : általános takarítás , mosás teregetés , mosogatás , vasalás stb
Nagytakarítást szintén vállalok , amiben egyértelműen az ablakok lemosása tisztítása beletartozik Nem szeretném sorolni, jobban szeretem a személyes kommunikációt. Ha egy precíz , megbízható rendmániás bejárónőre van szüksége ,, kérem hívjon fel !
Ami nagyon fontos lehet , hogy imádom a gyermekeket és az állatokat egyaránt! Alkalmanként akár gyermekfelügyeletet is vállanék! Ha főzni kel stb. ez minden csak a megbeszélésen múlik. Köszönöm bizalmát és várom hívását!
44 éves értelmiségi , magára és környezetére igényes hölgy vagyok. Napi rendszerességgel vállalnék munkát ami : általános takarítás , mosás teregetés , mosogatás , vasalás stb
Nagytakarítást szintén vállalok , amiben egyértelműen az ablakok lemosása tisztítása beletartozik Nem szeretném sorolni, jobban szeretem a személyes kommunikációt. Ha egy precíz , megbízható rendmániás bejárónőre van szüksége ,, kérem hívjon fel !
Ami nagyon fontos lehet , hogy imádom a gyermekeket és az állatokat egyaránt! Alkalmanként akár gyermekfelügyeletet is vállanék! Ha főzni kel stb. ez minden csak a megbeszélésen múlik. Köszönöm bizalmát és várom hívását!
Kedves fórum ozók,37 éves,minden károsszenvedélytől mentes hölgy vagyok,Budapesten bejáronői feladatokat vállalok:mosás,vasalás,főzés,rendrakás,minden t ami egy családi ház körül felmerül.Jelenleg is ilyen jellegű munkát végzek,van tapasztalatom,minden felmerülő problémát megoldom,két szabadnapom van egy héten:hétfő szerda.hivjon bizalommal 06203811863,Köszönöm!
44 éves értelmiségi , magára és környezetére igényes hölgy vagyok. Napi rendszerességgel vállalnék munkát ami : általános takarítás , mosás teregetés , mosogatás , vasalás stb