Hááát, nem tudom...nekem nagyon úgy tűnik, hogy alapvetően ez az első rész is a szokásos dramaturgiával fog zajlani, vagyis lesz egy eset, kezelik, stb. Mert House már konkrétan dolgozik, na meg a gördeszkás, szökőkutas kísérletei... :-D Lehet, hogy úgy kezdik, hogy hónapokkal később, vagy csak összefüggéstelen felvillanó képeket látunk majd az egész epizódban, és a végén kiderül, hogy az egészet csak álmodta/hallucinálta, mert még mindig kómában van. :-P
A vasalatlan rózsaszín ing állati szexi, elképesztő, hogy ennyire jól áll neki. :-) A 2. évad elején meg folyton a vasalatlan égszínkék (sky-blue, hehe) ingjében volt, az is annyira aaahhh... :-)
Camera meg...grrr, el a kezekkel, különben ütök! :-P
Hm hm hm, House nagyon tuttiii! Azt bírom, h mindig vasalatlan ingben van, és itt még csak póló sincs alatta :)))
Azon gondolkodtam, h hány perces lesz ez az első rész, mert annyi minden történik, amiket hallottunk, és még azért a rész elején kell lennie vmi felépülésnek is nem? Vagy kiírják megint, h 6 hónappal később? :o
Vannak képek a 3. évad első részéből, és Házdoki RÓZSASZÍN ingben van!!!!!! :-DDDD HURRÁ! :-) Szeretem a pasikat rózsazsínben látni. :-) Túl nagyok a képek, ide úgysem tudnám őket feltölteni, ezért linket adok:
Hmm, engem kizárt Házdoki:(((( Fujj, utálatos ember *elvonul sírni* Majd ráuszítum az uraimat;-P Az egyiknek nagyobb botja van mint neki, a másiknak meg kékebb a szeme, aztán kezdjen ki velük;-PPPP
Engem imádna, mindig a szemébe néznék, és baromi szarul játszom akusztikus gitáron :DDDDDDDDD Közben meg énekelném, h fuck, fuck, fucking.. :DDDDDDDDDDDDDDDD
Jah, majd elfelejtettem! Ezt szintén az rtlklub fórumon találtam, nemtom hiteles e :))))
Hugh Laurie:
Kedvenc szó: marsupial (erszényes) Szó, amit leginkább utál: whatever (kb. tökmindegy) Mire gerjed: szemkontaktus Mi lohasztja le teljesen: pénzügyi tanácsadás A kedvenc hangja: ha vki rosszul játszik egy akusztikus gitáron Melyik hangot utálja a legjobban? Telefoncsörgés. Kedven szitokszava: fuck, fucking, fucked and all its fucking cognates (röviden: a kib*szott minden rokona és formája) Ha nem színész lenne, mi szeretne lenni? Énekes egy rock and roll zenekarban Mi nem szeretne lenni? Pénzügyi tanácsadó
Közben megtaláltam a szemét bekaphatja tv2 válaszlevelét:
Tisztelt Hölgyeim!
Köszönjük, leveleiket szép számban megkaptuk. Amennyiben nem hagyják abba az e-mailek többszörös küldését, úgy Önöket a levelezőrendszerünkről letiltatjuk, így a jövőben sem lesz módjukban kapcsolatba lépni velünk.
Hehe az rtlklub fórumára benéztem, na ott bombáztak a csajok rendesen, ezt írták vissza nekik, tök flegmán, h megkaták a leveleket elég példányban, és mégegy ilyen és letiltják őket a levélszerverükről :DDDD
Ezt aspoilert is ott találtam, nem tom mi igaz belőle:
Adalék az évadnyitó epizódhoz ("Meaning"):
A promóban látható, hogy Cuddy sír. Megy a nagy találgatás, hogy vajon miért, kiért? Állítólag ennek az érzelemkitörésnek az éppen aktuális pácienshez van köze (Doug – az ő sztoriját lásd a korábbi spoileradagban). Lényeg, hogy a férfi egy ideje lebénult és tolószékhez van kötve. House megígéri a családnak, hogy segít és kideríti, mi a baj. House kiagyal egy lehetséges magyarázatot és egy lehetséges gyógymódot (Cortisol injekció), de Cuddy végül nem engedi neki (miért, nem tudni), hogy beadja Dougnak a Cortisolt. Az epizód végén House leverten ül az irodájában, mire besétál Wilson, hogy elmondja, Doug elhagyja a kórházat. Majd megjegyzi, hogy kissé meglepett, hogy House nem száguld le a rollerján (igen, House-nak már nincs botja, de különféle alternatív módokon próbál közlekedni. A roller az egyik, a másik valószínűleg egy gördeszka lesz, ezt lehet is látni a forgatáson készült szökőkutas képeken), hogy belevágja a fickóba azt az injekciót. Erre House azt feleli, hogy "She was right to say no. I need the puzzle." (kb. Joga volt nemet mondani. Szükségem van a talányra. – valószínűleg ezzel Cuddy-ra utal) Eközben Cuddy nézi, ahogy a megtört család kisétál a kórházból. Megtörtek, mert House hamis reménnyel áltatta őket. Ahogy Cuddy nézi, miként próbálják Dougot besegíteni a tolószékbe, úgy dönt, ő maga adja be a férfinak a Cortisol injekciót. Ez megtörténik, de elsőre semmi változás nincs, hiába várják a bíztató jeleket. Ez még inkább letöri Cuddy-t, de ahogy kezd elsétálni, Doug rájön, hogy képes lábra állni, ami sokkolóan hat mindenkire, beleértve Cuddy-t is.
A forgatókönyvben szereplő leírás a következő:
[Doug rámosolyog a fiára. Mark habozik – majd odasétál az apjához. Szorosan átölelik egymást, az érzelem már mindannyiuknak túl sok … beleértve Cuddy-t is.]
[Cuddy arckifejezése: teljesen ledöbbent. House-nak megint igaza volt.]
Mi ?????????leveszik a Housét - meg vannak veszve? Az egészet ők cseszték el a sugárzási időponttal, meg a kalambózással előtte, nem a sorozattal van a baj hanem az agyukkal (illetve annak hiányával) és ezen már sorozat sem segít!!!! felfordulhatnak... a GRRRRR (Kapd el őket, Remus!)
House. Italia Uno. :-) Aranyos. :-) Tényleg jó kis videjó, enyhén arra megy rá, hogy Hugh húdeszexi...ja, és csak a legjobb karakterek vanank benne, tetszik. ;-)
Amúgy sajnos nem tudom, hogy kell az ilyet lelopni. :-(
A tv2 bekaphatja mindenbe belekezdenek, beizzítják az embereket, aztán várjanak csak, míg nagy kegyesen leadják a következő részt, külön kegy, ha sorban. Játszák az istent, a nélkülözhetetlen csatornát, kaparnak a nézettségért, de ráfaragnak (jesszus, ilyen lágyan még sosem fogalmaztam :DDD), mert egyre többen tudják, h nem nélkülözhetetlen az a rakár sz*r csatorna, és inkább választják az eredeti nyelvű reklámmentes részeket, akár dvd-n akár máshonnan :DDDD
Ezt már én is belinkeltem, asszem, súúúlyos!!!! :-DDDD Az a 2 literes vikodinos üveg... :-D Egyébként ebben nem Debra Messing játssza Cuddyt? nekem egy pillanatra úgy tűnt.
Ja, és kurvára ki vagyok akadva: a Tv2 leszedi a House-t a műsorról. ÁLLATOK!!! Benyomja a Médiumot helyette, és egész egyszerűen nem képesek a közönség felé kommunikálni, hogy akkor most mi a jófranc is van. Helyette adnak egy oylan promót, aminek az az tolsó mondata, hogy "doktor House meghatározatlan ideig nem rendel." Be-kap-hat-ják.
Mindennek a tetejébe nem tudom frissíteni az oldalt, mert az ftp szarakszik, grrr!!!