Az azért van, mert még nem zárult le, ez a nevezési herce-hurca, és még nem lehet tudni, hogy kik fognak indulni és kik nem, és amíg nem lehet tudni, hogy kik indulnak, addig nehéz sorsolást tartani. Most telik le az a 8 nap fellebbezési idő, amit adtak a csapatoknak, úgyhogy a hét végére vagy a jövő hét elejére valszeg okosabbak leszünk ez ügyben.
De én soha nem bántottam őket, értem én hogy emberből vannak hibázhatnak, csak ha én hibázok jön a sárga zászló, ha ők hibáznak mi történik? Nem volt 1 holdingom sem az egész arénán, az összeset vissza néztem töbször, ilyenkor jólesne egy bocsi tévedtem email. Tudom álmodjak szépeket, de azért mindenkinek vannak perverziói :)))))
Szerinted úgy mennek fel hogy tele van a zsebük zászlóval??:)) 1 zászlót hányszor tudsz eldobni ember?????:D:D
Gondolom megkérdeznéd a foci bírótól is hogy hány sárga lapot visz egy meccsre (nem adja oda a játékosnak)!!
Én nem szólnék be a magyar bíróknak mert megjegyeznek és csak rád fogják dobni...ha normálisan állnánk hozzájuk szerintem Ők is hozzánk!! (Emberi viselkedés ha valakit oltanak vissza adja...bárhol van a bíró mindig valaki azt mondja hogy ez nem volt jó ítélet...mindig csak az a kérdés hogy milyen helyzetből nézed a dolgot!!)
Találós kérdés: A hozzászólásom alatt található videón lévő falemberekre mennyi sárga zászlót dobnának a magyar birok a videon látható playeknél. A. 1000124 B. 4234242 C. 2431312 D. 1213123
Az a vicc hogy ha 3 ember van a pályán akinek nincs fent ezen a izén a neve vagy épp neocitrant szopogatott az este ami ugye tiltott szer az algopirinnel és a cataflamal 1ütt (kivéve ha van orvosi papirja hogy ezeket kell szednie mert más egyéb hasonlo ható anyagú és hatású gyógyszer nem megfelelő neki) akkor a csapat búcsúzik az adott szezontól. Vannak ilyen vicces dolgok benne :)
Tökre fölösleges ezen idegeskedni meg kérdezősködni, meg kell adni az örömet nekik hogy kitöltjük aztán játszunk. Ha kell naponta küldök puszit facebookon meg likokat a szövetségnek ha boldogabbak és jobban megy a foci magyarországon, csak jó lenne valami kis előrelépést a sok szopás után látni. Mert hát a legócskább ku..a sem ingyen sz..ik :)
Olimpia kerettag / qualified for the Olympic Games Paraolimpiai kerettag / qualified for the Paralympic Games Nem kerettag / - not qualified for the Olympic Games Gondolom ez
Születési dátum / date of birth: Személyiről megnézem .. Születési hely / place of birth: vágom
Neme / gender: nõ / female férfi / male
Állampolgárság / nationality: vágom Új állampolgárság
Vezetékes telefonszám / phone number: jaja Mobil / cell phone: Állandó lakcím / residence Ország / country: ok
Megye / shire: ok
Irányítószám / postal code: ok
Város / city: M Town
Cím / street: ok
*E-mail / email: jaja
Klubb / club/team: Na Én itt nem láttam a mi csapatunkat
Új klub neve: ide kell beírni??
Új klub telefonszáma: nem vágom ide mit kell Új klub címe Ország / country:
Megye / shire: ide??
Irányítószám / postal code: ide??
Város / city: ide??
Cím / street:
Sportág / sport: itt nincs amcsi foci??
Tipus / type:
Új tipus
Versenyszám / event: ide mit??
Új versenyszám ??
Edzõ neve / coach: Hoksári (Whisenhunt) Béla
Edzõ mobilja / coach`s cell phone: pontosan mis is??:D
TUE engedélyem van / I have TUE: ez mi??
TUE engedély száma: ??
Engedélyezett orvosság: neve??
*Jelszó / password:
*Jelszó mégegyszer / password once more:
Egyéb információ / other information Hülye vagyok??
Kép forrása / picture Aztán gondolom a kép
Bocsi de hülye vagyok meg nem akarom elütni!! HELP!!
Persze Béla, ki fogjuk tölteni, ha ki kell, nem arról van szó. De nem azért kell kitöltenünk, mert szakszövetség vagyunk, hanem mert a mi szövetségünk elnöksége határozott úgy (mindeféle egyeztetés nélkül), hogy minden csapat, minden játékosának ki kell tölteni. Holott valójában csak 3 csapat játékosainak kellenne ezt töltögetnie. De így, hogy minden csapat minden játékosának kötelező, nagyobb a szórási lehetősége a MACS-nak, nem csak 3 csapatra korlátozódik az ellenőrzés lehetősége!
Teljesen igazatok van de mivel szakszövetség vagyunk így vonatkoznak ránk az előírások. Kitöltitek és kész, ennyi. Egyébként aki nem csinálja meg azt a szövetség nem engedi játszani. Ezzel nem tudok mit csinálni.
Szarjatok már rá, regisztráltok kitöltötök valami szart és ennyi. nem kell vele foglalkozni. Én amikor nekiülök ennek akkor addig töltöm ameddig biroma dátumokkal és nem kell vele foglalkozni tovább. Telefonszám alapján fognak ugy is időpoontot 1eztetni ha 1eztetnek. (10ből9en hajnal 3 órát adtunk meg elérhető időpontnak)
Ez nem ránk vonatkozik! Ki és hogyan fogja ellenőrizni, hogy mi megtettük-e ezt? Csak a MACS és a WADA nem, mert számukra mi nem vagyunk erre kötelezettek!
lehet sőt biztos hogy béna vagyok de nem tudom beállítani a sport klubbot mia fasz az a tue meg milyen jogon tudják ők a mobil számom vagy a vezetékes számom és ha nincs nem versenyezhetek?ki a managger. PROFIK VAGYUNK
Most már egy kicsit tele van a faszom....mert amíg itthon vagyok nincs is gond mert elvben mindig itthon alszok de mi van ha éppen szolgálatban vagyok ( alaktanyába biztos hogy nem fognak bejönni mert nem engedik be őket) vagy ha gyakorlaton leszek akkor majd a sztyeppén meg fognak keresni (amikor én sem tudom hogy hol leszek)
egyszerű én mindennap 19.00-20.00 között elérhető vagyok orlandóban a disney worlden ha nekik megéri oda kirepülni 3 cl pisiért akkor nekem megéri evvel megbukni.persze ez csak vicc.de röhej ez az egész a szövetség megint bebizonyította hogy majdnem reálisan látja a csapatok és a bennük játszók lehetőségeit.a következő mi lesz a fedett lelátó ez nem vicc mert volt még a második szezonunk környékén erről szó vagy mágneses kapu beléptető rendszerrel a pálya bejáratnál.vagy mielőtt kinevezünk 1 hc-t kötelező lesz 1 színesbőrű edzővel tárgyalni.....
Ez faszszág! El kell olvasni mi van leírva! Momentán egyikünket sem kötelezhetik semmiféle vizsgálatra a jelenlegi jogállások alapján. Megkérhetnek, hogy pisiljünk nekik! De nem kötelezhetnek!
Én, mint megfelelő végzettségű alpinista, bármikor riasztható vagyok egy esetleges magaslati mentési munkálatra, amennyiben nincs közelebb megfelelő fizikai és technikai felkészültségű madár! Ezt pl kurvára nem tudom előre 2 perccel sem!
bakker a katonák vagy akár én hogy adjunk meg napi 1 órát.ez a profi sportolóknak van tervezve hol vagyunk mi attól.ne hasonlítsuk már össze a mi első osztályúnak mondott bajnokságunkat akár 1 nb3-as focibajokság komolyságához sem.
Ide kell kötelezően regisztrálni és napi 1 órát megjelölni mindenkinek, aki nem teszi meg az nem játszik a bajnokságban. Bővebben szerdán az edzésen beszélek róla.
Bazzeg.. nem értem a nöket. tegnap is vettem neki virágot, mert gondoltam hátha örül neki.Erre nem elkezd sírni, h biztos megcsaltam, meg kiabált is fél óráig tartott, mire ledumáltam vele.Fix, h nőnek többet nem veszek virágot Mer nem csaltad meg?
De, de most nem ez a lényeg.....
Az alábbi üzenetek bulikban, vagy épp előtt vagy után hangzottak el...esetleg sms.
"Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amugy hol a répában vagy?"
"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem mit is csinálok."
"mi csak beszéltünk róla milyen lenne az igazoltató rendőrt telibehányni...te megtetted..."
"Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahűség."
"Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban."
"Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban"
"havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba "
"Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez észak-szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."
"Úgy tünik egszercsak fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom."
"Részegen valami idegen házibuliban. Azt hittem a farkam veszem elő a pisáláshoz, de a bal herém volt. Átáztam. Gyere értem."
"Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na ez a szopás."
"Ha legközelebb pohárba hánysz,légyszi ne hagyd benne a szívószálat...életem legszarabb vbk-ját köszönhetem neked."
"Az OK, hogy dugod a nőmet. De a cigim add már ki.A barna kabát, az ajtón."
"a telefonom egész este a hűtőben volt.ezért nem vettem fel."