Hm. Lehet, hogy csak a briteknél lesz az első single a Two Bare Feet a válogatás albumról, a kontinensen helyette a What A Wonderful World jelenik meg. Ami ugye múlt karácsonykor listavezető volt a briteknél, de máshol akkor nem jelent meg. A Dramatico nagyon kever. Most több helyen azt írják, hogy mind a The Katie Melua Collection album, mind a single október 27-én jelenik meg. Van ennek értelme? Az albumot, és a single-t ugyanazon a napon kiadni? De akkor mit számol vissza Katie honlapján az óra, mi lesz október 13-án? Ez a "Dramatico-rejtély", lassan filmet lehetne róluk forgatni. :)
Ezek nem igazi "fordítások", csak éppen valami segítség azoknak, akik esetleg nagyobb gondban vannak az angollal, mint én. Ha valaki szép és korrekt fordításokat csinálna Katie dalaihoz, az nem lenne rossz.
"Amikor elmentél, még csak egy cédulát sem hagyva, Mentetted magadat, nem spóroltál a fájdalmammal, Most már tudom, milyen érzés egy falnak nekimenni, Sosem fogok elesni többé. És a reklámszemét még mindig érkezik neked, És emlékeztet az időre, amit sohasem bánok meg. A reklámszemét még mindig érkezik neked, És emlékeztet egy életre, amit el kell felejtenem.
Töltöttem egy kis bort, És töltöttem neked is egy pohárral, Tudhatnám, hogy csak egyre van szükség. És múlt éjjel két cigarettát gyújtottam meg, Elfelejtettem, hogy te már elmentél. És a reklámszemét még mindig érkezik neked, És emlékeztet az időre, amit sohasem bánok meg. A reklámszemét még mindig érkezik neked, És emlékeztet egy életre, amit el kell felejtenem."
Daderth mi van Veled? Csakazértis nem kell a közízlésnek megfelelni! Katie dala jó, de nekem sem tetszik annyira, ez a dal, pedig hallgattam már jópárszor...
Szerintem - nem ez a stílus jön be a legjobban angyallánynak. Angyalarchoz.
Katie megmutatja, hogy mást is tud. Nem akar csak angyalka lenni. Hanem dögös.
Kinek tetszik, kinek nem.
A csupasz lábairól meg Te beszélj :)
Csakazértis :)
Az On The Road Again is pörgős, és sokkal jobb!
Hát még élőben milyen jó volt!
Fel a fejjel Daderth :) :), mindenkinek nem kell, és nem is lehet megfelelni.
Én szavaztam a dalra, Te meg nem tudsz.
Ettől még nem biztos, hogy megveszem azt a CD+DVD-t.
Rá akarják erőltetni a "füstös és szexi" stílust vagymivan?!
A dallal magával nem is lenne baj, mert tök jó, meg stílusos, meg kell változtatás, és Katie írta a zenéjét, és NAGYON TETSZIK:), csak a klip... hehe. De ezvan. Csakazértis, igaz? (:
Mindhárom új dalhoz Katie írta a zenét, szerintem, a szöveget meg kettőhöz Mike. A Toy Collection szövegét is Katie írta. A single így Melua/Batt szerzemény, gondolom ezt tartották a legmegfelelőbbnek erre a célra. (Single-nek nem minden dal alkalmas, mert annak - jó esetben - slágernek kell lennie.) Egyébként meg "csakazértis" Polly Scattergood . :)
Az új katie Melua single megjelenését Mike Batt is megerősítette a mai blogbejegyzésében:
"Katie herself is happily on tour, in South Africa, surrounded by her mates (her band) and the messages coming back are that they are all happy as you'd want to be. Her new, forthcoming single "Two Bare Feet", a co-write between her and me, written the night before the session, and for which we shot a stunning video just before she left - is out soon and she has already worked it into her live set. I think it's one of her best tracks to date. Unexpectedly up-tempo, with a jazzy twist and a dancey brightness. Hope you like it."
Úgy néz ki, hogy a The Katie Melua Collection kiadását megelőzi egy ezt promótáló single, amely a CD+DVD kiadvány egyik új dalát (Melua/Batt szerzemény) tartalmazza majd. Legalábbis ez a hír jelent meg a videóklip rendezőjének a honlapján: "06/09/2008 Juan Pablo Di Pace directed Katie Melua's new video 'TWO BARE FEET' with Mike Batt. The video is a 1930's feast of decadence. The single will be released in October for Katie's Greatest Hits album."
Daderth én úgy érzem, hogy Neked nincsenek olyan kihagyásaid, mint nekem :)
Mármint itt a fórumon...
És tessék mondani, hogy is van az, hogy a szavazás még sem sikerül?
:) :)
Már nem is tudom, hogy ki az a vörös szépség, akit feltettél ide a fórumra...
Itt a környékünkön is van egy... Még vörösebb :)
Azt nem mondhatom, hogy szőkébb :)
Örülök, a viszontlátásnak kedves Kéti rajongó-k!
:)
Én azóta is örülök Katie-nek és a Poguesnek.
Ma már szép emlék kategória az, ahová sorolom az eseményt, amikor ezt a dalt először hallgattam...
"Szegény" Kéti olyan udvariasan, és szerényen totyogja körbe a .... khmmm.... kissé ködös Pogues-ot - tánc címén - , hogy valamilyen módon tartani is tudja a lépést...