Üdv! Én 175cm magas és 135kg vagyok. Szeretnék lefogyni és majd közben gyúrni is. Mindenekelőtt azt szeretném tudni, hogy melyik testalkattípusba tartozom. Csináltam három képet, rossz telefonnal, remélem a lényeg kivehető. :)
Táplálékkiegészítők, edzés előttik, stb. A manus egyébként nyíltan vállalja a szteroid használatot, sőt azt hiszem a synthol használatot is. Csak rá kell nézni a karjaira, abban van némi olaj is. :) Bár talán nem syntholt használ most már hanem valami mást, de az egyértelmű, hogy az nem színtiszta izom.
Brit tudósok megállapították, hogy nem kell szünetet tartani. De mindennap szedd, testsúly osztva 3-mal gramm/nap a feltöltés, utána ennek a fele naponta a szintentertó adag.
Kreatin szedésnél érdemes szünetet tartani, vagy ilyen módon mehet tovább anélkül? Jelenleg szintentartás alatt edzés előtt 5g és utána 5g adagokban szedem, csak edzés napokon.
Ha jó fehérjét szeretnél ár/minőségben a lehető legjobban én őket ajánlom neked http://www.formalodj.hu/feherjek_226 , és főleg Trec meg Peak gyártó fehérje termékeit.Nagyon jók ízre és állagra is.Az oldalon részletes leírást is találtam a fehérjékről érdemes átolvasni ha még kezdő vagy.Sok hasznos infót találsz a cikkekben amik hasznosak lehetnek az elindulásban.
Én jelenleg ezt rendeltem és használom.Kreatin és arginnin is van benne.Nekem nagyon bevált.
szerintem kurva jó lenne néhány nagy gyártó és pontos adatok, legalább ha ide betennéd....nagyon régóta kíváncsi vagyok mit produkál a Scitec, mert régen (kb 6-8 éve) csunyán elvérzett, azt tudom ( a Biotech egyébként mégcsunyábban), és azóta sajnos csak tovább drágult a tejsavó :(.
Na mindegy, ha igaz a 70% akkor nagyon szép világban élünk, de nagyon nagyon kicsi esélyt látok erre.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy ha egy névlegesen 70%-ra taksált fehérjénél ha megvan az 60%, már nagyon jó, és nagyon ritka. Láttam jópár bevizsgálást (a nemzetközi termékeket rendszeresen vizsgálják, a Scitec, Biotech-et senki) és nagyon sokan elvéreznek.
Ha valaki olyat szeretne, ami már kurva sok hasonló teszten átment és jól szerepelt (tehát nem csak hasra ütés szerűen venni valamit), az szerintem jelenleg az ON termékeivel jár a legjobban. Nem véletlenül magasztalják annyira !
"Ugye van laborjuk, és a srác már csak hobbija végett is vizsgálgatta a keze ügyébe kerülő termékek fehérjetartalmát"
Én ugy tudtam, hogy kimondottan költséges egy ilyen bevizsgálás, tehát fura, hogy csak úgy megcsináltatta. Az pedig, hogy annyi van mint amennyi rá volt írva, szinte hihetetlen.
Mostanság az index.hu fórumán áll a bál arról (és általában nem csak ott és nem csak most, hanem mindig), hogy melyik az itthon kapható legjobb, legteljesebb és ár-érték arányban is megfelelő fehérje. Mivel a cégeknek nem mindig kötelező bevizsgáltatniuk a termékeiket[...] Bővebben!Tovább »
Csak egy kis kiegészítés a fehérjetartalmas beszélgetéshez: tegnap társalogtam egy sráccal a teremben, élelmiszermérnöknek tanul a Debreceni Egyetemen. Ugye van laborjuk, és a srác már csak hobbija végett is vizsgálgatta a keze ügyébe kerülő termékek fehérjetartalmát. Név szerint mind a Biotech, mind a Scitec gyártmányaiban 70-72% körüli fehérje volt mérhető. Mást is mért, de általában ezek a számok jöttek ki, a 70% körüli tartalom. Hogy ezen belül mi hogy alakult, azt nem tudom.
Ha kezdő vagy akkor szerintem teljesen felesleges erre pénzt kiadnod. Egyél sok húst, halat, tojást, meg járj el rendszeresen terembe és pihenj sokat. Ha mindenképp kell fehérje, akkor ez itt a sláger mostanában:
Nézd, a Scitec egy Noname gyártó, a Nutrend viszont Közép-Európa legígéretesebb reménysége, tehát nem kérdés a választás...ha már a minőségről (Muscletech, ON, BSN...stb lemondtál).
Tegnapi hozzászóláshoz visszatérve fehérje téren Nutrend Whey Core 100 vagy Scitec Nutrition 100 Whey Proteint Pro? Scitecel van tapasztalatom... viszont a Nutrend olcsóbb a szlovákoknál
Nem értem a kérdést. A fehérjeturmixát nézd meg és hasonlítsd össze a tiéddel, majd az étrendjét, és utánna döntsd el te magad melyik a brutális. Várom az eredményt.
Ronnie mondjuk nem volt ember, és egyértelmű IIFYM-et nyomott szerintem még versenyszezonban is, az offseason alatt pedig teljesen elszabadult a pokol. 10.000 kalóriás étrend. :D Elit genetika, embertelen edzések, powerlifting múlt, és az eredmény minden idők egyik, ha nem a legjobb testépítője annak ellenére is, hogy a kajálásnál sose mondott le a nem túl egészséges kedvenceiről.