Persze, rengeteg félét nem ettem még (fordítsuk meg: nem ettem én olyan sokféle halat). Egyrészt mert nem lehet itthon kapni, vagy ha esetleg lehet, akkor horror áron (ez mondjuk inkább a tengeri herkentyűkre igaz, a halakra annyiban, hogy amit kapni lehet, az drága ÉS fagyasztott, pedig azt mindenki tudja, hogy az igazán jó hal az friss). Így inkább előbe megyek a dolgoknak, azaz én utazom olyan helyekre:)
Sziasztok! Én tudtam, hogy az a "hal" kinek a kölke, én írtam meg. Teljesen meglepődtem, hogy ez a kis szösszenet eltüntettetett. Nem ért ennyit az egész, de egy poénnak azért jó volt. Olvastok más topikokat is? Néhol mi anyázás megy... Valóban igaz: hagyjuk a francba az egészet, nem ér meg egy vitát. Pénteken, ha igaz, hal lesz roston. Amilyet kapok. Majd megírom. Jótanácsok jöhetnek.
Sz.rok a szabályzatra! Egyszer sem olvastam el. Hiszed vagy sem, nem az Index moderációs szabályzatával kelek és fekszek le. Nem érdekel. Azt írok le, amit akarok, legfeljebb majd kitörlik azok, akiket ezért fizetnek ennél a cégnél.
Mint ahogy ezt is kifogják, ezért nem is írok erről többet.
Moderáció kérése nem bemószerolás. Semmi rosszat nem írtam "búbánat" nickről. Tudod, engem is moderáltak már az Index Fórumain és nem éreztem vérig sértve magam.
Hánynom kell attól, mikor egyik fórumozó bemószerolja a másikat. Mindenki azt ír amit akar, olyan képet rak be, amit akar, nem a Te dolgod eldönteni, hogy mi odavaló és mi nem. Nem tetszik? Tedd szóvá itt! Ne rohanj a modikhoz! Én is beírtam ide, hogy gusztustalan, tehát VÉLEMÉNYT nyilvánítottam, te ezt IS töröltetted. Milyen jogon???
Én még soha nem írtam nekik semmit, az a dolguk, hogy figyeljenek, és majd ŐK eldöntik, mit törölnek. Az én dolgom pedig az, hogy írogassak, információt szerezzek az engem érdeklő dolgokról. Szerintem ide illő kép volt, még egyszer hangsúlyozva, hogy gusztustalan, de akkor is ide illő.
Láttam olyat tegnap, volt 2 hsz-e a fórumban, s már rohant a modikhoz nyafogni. Az ilyen embert csak sajnálni tudom. De nemcsak az ilyet!
Eddig azt hittem, te egy jó fej faszi vagy, aki lazábban veszi az életet, nem görcsöl ennyire, ha lát valami "humorosat". De már akkor gyanús lettél, mikor egy poénos macskás szendvicses képem miatt nyafogtál egy macskás szakszervezeti topikban.
óvónéni kérem, törölje ezt meg ezt meg ezt, mert ez nem való a topikba...
Miért szerinted idevaló volt ? Nem az volt az alapvető bajom vele, hogy nem hal volt (hanem egy betegagyú szülemény) hanem hogy gusztustalan mondhatni visszataszító volt. Én éppenséggel a topic iránti rokonszenvemből eredően, jószándékúan kértem moderációt. Nem értem a problémát.
Ja, és nem lenne hátrány, ha legközelebb a topicnyitó döntené el, mi való a topicba és mi nem...
Fenntartom a jogot, hogy javaslatokkal éljek a moderátori testület felé mindazon esetekben, ha megítélésem szerint indokolt. Ez MINDEN fórumozó joga egyben.
Pistikés élcelődést kéretik elfelejteni. Én sem személyeskedek senkivel.
Nem téged szólítottalak, mert nem tudtam, hogy érintett vagy!
Kérdezném még azt, hogy ki az a X olvtárs?
Valamint valaki azt írta, hogy a topikgazdának kéne ilyen kérdésekben dönteni.
Én magam mikor ezt a topikot megnyitottam nem gondoltam hogy kellene ilyenekben döntenem, és nem is szeretnék!
Vagyunk itt egy páran akik halas témákban szakértők, és kedvelők, és egyáltalán! Apróbb cívódásoktól eltekintve amit többnyire a halászléfőzési módszerek megvitatása vált ki nincs ezzel a topikkal semmi baj.... szerintem.... úgyhogy kérek mindenkit, hogy ne szítson itt ellentéteket, mert ez nem az a topik ahol ezt jó szemmel nézzük, nézem.
Én mint topiknyitó az ügy teljes ismerete nélkül is visszahívlak közénk búbánat olvtárs. Olvass minket és írj hozzánk!
X olvtárs kilétére pedig még mindíg kiváncsi vagyok....
A tejfölös-gombásból kihagytam a füstölét szalonnát. De rácosan is elkészítheted. Sőt, csak natúrban, szalonnaszeletekkel tűzdelve, fokhagymás-citromos-sós olajjal megkenve, de egy tárkonyos halleves sem utolsó (nem halászlé)
Szia! Első blikkre: harcsapaprikás csuszatésztával. Másodikra: befekteted egy tűzálló tálba és egy hagymás-tejfölös-fokhagymás (jó sok) gombás -sózott, borsozott- mártással leöntöd és ropogósra sütöd a sütőben. Harmadikra a hasát kitömöd zöldfűszerekkel, szójaszószos citromlével lelocsolod és úfgy tolod a sütőbe. Negyedikre kifilézed és bármilyen fűszerrel rosttra vele, hozzá ropogós saláta.
Kaptunk 2 afrikai harcsát, elkészítési módot szeretnék kérni, mivel még csak a hiper-szupermarketokban találkoztam vele. Az egyikkel párom meglepve engem, paprikás lisztbe forgatva, szeletekben elkészítve várt (igen hamar elfogyott). Van még egy, amit esetleg másképp lenne jó elkészíteni. Azért az elmúlt hónapban fogyott ám nálunk is némi hal többek között...