Keresés

Részletes keresés

Boarhunter Creative Commons License 2006.07.12 0 0 708

Oiuz!

Kaposvárott tengetem napjaimat... :-)

Nem egy halas környék... :-(

Dydand Creative Commons License 2006.07.12 0 0 707
A ponty, a ponty, azt még nem :))))

Persze, rengeteg félét nem ettem még (fordítsuk meg: nem ettem én olyan sokféle halat). Egyrészt mert nem lehet itthon kapni, vagy ha esetleg lehet, akkor horror áron (ez mondjuk inkább a tengeri herkentyűkre igaz, a halakra annyiban, hogy amit kapni lehet, az drága ÉS fagyasztott, pedig azt mindenki tudja, hogy az igazán jó hal az friss). Így inkább előbe megyek a dolgoknak, azaz én utazom olyan helyekre:)
Előzmény: fan_fan (706)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 706

Valóban nagy a hasonlóság.

Amúgy létezik egyáltalán olyan halfaj, amit nem kóstoltál ? :-))

Előzmény: Dydand (705)
Dydand Creative Commons License 2006.07.12 0 0 705
Haosnlítsd össze: a 380. hsz-ben lefényképeztem egy tokhalat (NEM kecsegét). Ezért is írtam az előbb, hogy annyira nem is egyszerű...:)
Előzmény: fan_fan (703)
Dydand Creative Commons License 2006.07.12 0 0 704
De lehet. A gond csak az, hogy elég sok tokféle van. Fejből nem megy, utána kellene nézni.
Előzmény: fan_fan (703)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 703
A 699. nem lehet esetleg kecsege ?
Előzmény: tuutuu (701)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 702
Sajnálom, hogy túlreagáltam, ha tudom, hogy ez lesz belőle, dehogy teszem.
Előzmény: comad (700)
tuutuu Creative Commons License 2006.07.12 0 0 701

Szerintem a legszebb halfajunk. Legnagyobb akkor volt a megdöbbenésem, amikor kiderült ( számomra) hogy nem ragadozó, pedig alakra..

( már ha a kérész nem ragadozmány..:}})

Előzmény: fan_fan (699)
comad Creative Commons License 2006.07.12 0 0 700
Sziasztok! Én tudtam, hogy az a "hal" kinek a kölke, én írtam meg. Teljesen meglepődtem, hogy ez a kis szösszenet eltüntettetett. Nem ért ennyit az egész, de egy poénnak azért jó volt. Olvastok más topikokat is? Néhol mi anyázás megy...
Valóban igaz: hagyjuk a francba az egészet, nem ér meg egy vitát. Pénteken, ha igaz, hal lesz roston. Amilyet kapok. Majd megírom. Jótanácsok jöhetnek.
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 699
 Találós kérdés: neve ?
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 698
Dydand Creative Commons License 2006.07.12 0 0 697
Ha nem hagyjátok abba, akkor halpucoló párbaj lesz a vége :)))))
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 696

Ha lesz törlés, nem miattam lesz, ott a lángnyelv a topic-cím előtt, beleolvashatnak, hogy mitől pörög hirtelen ennyire.

De én már szeretném lezárni az ügyet nagyon.

Előzmény: fan_fan (695)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 695
Na most csakazértsem írok a modiknak, hogy végre csalódj bennem !
Előzmény: varadit (694)
varadit Creative Commons License 2006.07.12 0 0 694

Nagy tévedés. Olvasd el a Szabályzatot.

Sz.rok a szabályzatra! Egyszer sem olvastam el. Hiszed vagy sem, nem az Index moderációs szabályzatával kelek és fekszek le. Nem érdekel. Azt írok le, amit akarok, legfeljebb majd kitörlik azok, akiket ezért fizetnek ennél a cégnél.

Mint ahogy ezt is kifogják, ezért nem is írok erről többet.

Előzmény: fan_fan (691)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 693

Lazíts apa, ne legyél már ilyen merev!

Igazad van, ezt mások is mondták már !

Na béküljünk ki és koncentráljunk innentől a halakra.

Előzmény: varadit (689)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 692

egyik fórumozó bemószerolja a másikat.

Moderáció kérése nem bemószerolás. Semmi rosszat nem írtam "búbánat" nickről. Tudod, engem is moderáltak már az Index Fórumain és nem éreztem vérig sértve magam.

fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 691

Mindenki azt ír amit akar, olyan képet rak be, amit akar,

Nagy tévedés. Olvasd el a Szabályzatot.

nem a Te dolgod eldönteni, hogy mi odavaló és mi nem.

Nem is én !! A moderátorok.

VÉLEMÉNYT nyilvánítottam, te ezt IS töröltetted. Milyen jogon???

Ezt nem töröltettem. A moderátor döntött úgy, hogy minden, a képhez tartozó hozzászólás a kép híjján már felesleges.

De már akkor gyanús lettél, mikor egy poénos macskás szendvicses képem miatt nyafogtál egy macskás szakszervezeti topikban. 

Fatális félreértés ! Azt pedig én szántam poénnak ! Most akkor melyikünknek nincs humorérzéke !!??

fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 690

S annak a hsz-nek nagyon érdekes az első mondata, főleg az ő szájából... :-)

afSiH !

Miért ? Ma például füstölt sprotnit fogok vacsorázni. :-))

Előzmény: varadit (685)
varadit Creative Commons License 2006.07.12 0 0 689

Hánynom kell attól, mikor egyik fórumozó bemószerolja a másikat. Mindenki azt ír amit akar, olyan képet rak be, amit akar, nem a Te dolgod eldönteni, hogy mi odavaló és mi nem. Nem tetszik? Tedd szóvá itt! Ne rohanj a modikhoz! Én is beírtam ide, hogy gusztustalan, tehát VÉLEMÉNYT nyilvánítottam, te ezt IS töröltetted. Milyen jogon???

Én még soha nem írtam nekik semmit, az a dolguk, hogy figyeljenek, és majd ŐK eldöntik, mit törölnek. Az én dolgom pedig az, hogy írogassak, információt szerezzek az engem érdeklő dolgokról. Szerintem ide illő kép volt, még egyszer hangsúlyozva, hogy gusztustalan, de akkor is ide illő.

Láttam olyat tegnap, volt 2 hsz-e a fórumban, s már rohant a modikhoz nyafogni. Az ilyen embert csak sajnálni tudom. De nemcsak az ilyet!

Eddig azt hittem, te egy jó fej faszi vagy, aki lazábban veszi az életet, nem görcsöl ennyire, ha lát valami "humorosat". De már akkor gyanús lettél, mikor egy poénos macskás szendvicses képem miatt nyafogtál egy macskás szakszervezeti topikban.

Lazíts apa, ne legyél már ilyen merev!

Előzmény: fan_fan (687)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 688

Azért arra kíváncsi lennék mi köze a jellembajnokságnak ahhoz, hogy töröltetek egy visszataszító képet.

Előzmény: Törölt nick (673)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 687

óvónéni kérem, törölje ezt meg ezt meg ezt, mert ez nem való a topikba...

Miért szerinted idevaló volt ? Nem az volt az alapvető bajom vele, hogy nem hal volt (hanem egy betegagyú szülemény) hanem hogy gusztustalan mondhatni visszataszító volt. Én éppenséggel a topic iránti rokonszenvemből eredően, jószándékúan kértem moderációt. Nem értem a problémát.

Előzmény: varadit (672)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 686

Nem egy jellembajnok, az fix.

És te annak tartod magad ? Ne itt akarj törleszteni a HUSZ -bani dolgokért, az kicsinyességre vall.

Előzmény: Törölt nick (673)
varadit Creative Commons License 2006.07.12 0 0 685

X olvtárs kilétére pedig még mindíg kiváncsi vagyok....

604-es hsz gazdája. S annak a hsz-nek nagyon érdekes az első mondata, főleg az ő szájából... :-)

Előzmény: oiuz (682)
fan_fan Creative Commons License 2006.07.12 0 0 684

Ja, és nem lenne hátrány, ha legközelebb a topicnyitó döntené el, mi való a topicba és mi nem...

Fenntartom a jogot, hogy javaslatokkal éljek a moderátori testület felé mindazon esetekben, ha megítélésem szerint indokolt. Ez MINDEN fórumozó joga egyben.

Pistikés élcelődést kéretik elfelejteni. Én sem személyeskedek senkivel.

Előzmény: Boarhunter (671)
oiuz Creative Commons License 2006.07.12 0 0 683

HALi HALi!

afSiH

Nem sajna nem jártam Baján....:(:(:(:(:(

Volt valaki?????

Kérnék egy beszámolót ha lehet... NAgyon érdekelne, hogy milyen volt!

üdv

oiuz

Előzmény: kulináris kóstológia (677)
oiuz Creative Commons License 2006.07.12 0 0 682

afSiH!

Tisztelt búbánat!

Nem téged szólítottalak, mert nem tudtam, hogy érintett vagy!

Kérdezném még azt, hogy ki az a X olvtárs?

Valamint valaki azt írta, hogy a topikgazdának kéne ilyen kérdésekben dönteni.

Én magam mikor ezt a topikot megnyitottam nem gondoltam hogy kellene ilyenekben döntenem, és nem is szeretnék!

Vagyunk itt egy páran akik halas témákban szakértők, és kedvelők, és egyáltalán! Apróbb cívódásoktól eltekintve amit többnyire a halászléfőzési módszerek megvitatása vált ki nincs ezzel a topikkal semmi baj.... szerintem.... úgyhogy  kérek mindenkit, hogy ne szítson itt ellentéteket, mert ez nem az a topik ahol ezt jó szemmel nézzük, nézem.

Én mint topiknyitó az ügy teljes ismerete nélkül is visszahívlak közénk búbánat olvtárs. Olvass minket és írj hozzánk!

X olvtárs kilétére pedig még mindíg kiváncsi vagyok....

Üdv,

oiuz

Előzmény: Törölt nick (678)
Dydand Creative Commons License 2006.07.12 0 0 681
A tejfölös-gombásból kihagytam a füstölét szalonnát. De rácosan is elkészítheted. Sőt, csak natúrban, szalonnaszeletekkel tűzdelve, fokhagymás-citromos-sós olajjal megkenve, de egy tárkonyos halleves sem utolsó (nem halászlé)
Előzmény: Dydand (680)
Dydand Creative Commons License 2006.07.12 0 0 680
Szia!
Első blikkre: harcsapaprikás csuszatésztával. Másodikra: befekteted egy tűzálló tálba és egy hagymás-tejfölös-fokhagymás (jó sok) gombás -sózott, borsozott- mártással leöntöd és ropogósra sütöd a sütőben. Harmadikra a hasát kitömöd zöldfűszerekkel, szójaszószos citromlével lelocsolod és úfgy tolod a sütőbe. Negyedikre kifilézed és bármilyen fűszerrel rosttra vele, hozzá ropogós saláta.

Jöjjön még? :)

Üdv: dy
Előzmény: Mooni (679)
Mooni Creative Commons License 2006.07.12 0 0 679

Sziasztok!

Kaptunk 2 afrikai harcsát, elkészítési módot szeretnék kérni, mivel még csak a hiper-szupermarketokban találkoztam vele. Az egyikkel párom meglepve engem, paprikás lisztbe forgatva, szeletekben elkészítve várt (igen hamar elfogyott). Van még egy, amit esetleg másképp lenne jó elkészíteni. Azért az elmúlt hónapban fogyott ám nálunk is némi hal többek között...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!