World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ilyenekre gondoltam: Nightbane Dark Runner, Nightbane Vile Fang, Black Wyrmkin, Black Drake. Szinte az összes bőrtípusra találtam már olyant ami pénzt is ad meg nyúzni is tudom. Igaz nem mindegyik volt humanoid. Legjobb lenne ha Heavy Knothide Lether nyúzhatnék róluk, de azt ha jól tom csak csinálni lehet :-). Akkor még nyitott a kérdés, tudok olyan kreatúrát ami pénzt is dob meg jóféle bőrt nyúzhatok rajta outlandon?
hi, tudnátok ajánlani outlandon olyan humanoidot, akitől jön lé is és tudok róla nyúzni Knothide leathert? Kicsit nyomatni akarom a Leatherworking skillemet, és nem árt ha bőrözés közben zsé is jön;-)
Lassan már meg se találom a gheal billentyűt. Jó hozzá tartozik, hogy én 25-ösben voltam, ott még egy druid hot is ketyegett rajtam nem esett különösebb bajom 7 ticknél se.
Lement Vezax10, elég könnyűnek látszik a megfelelő setuppal ha mindenki tudja a dolgát. 2 healer elég rá szerintem, duo healeltünk az egyik próbán egy palával 4-5 percet, nem volt gond vele. Azért a saronite felhő optimális kihasználása igen odafigyelős. Kb olyanok vannak vele, hogy: - 7ig kell benneállni. Ha csak 6ig állsz, managondok lesznek. - 7ig állni csak úgy lehet, hogy még a 7. előtt betolsz magadba egy nagyobb healt (5-7K) - de lehetőleg a 4. tick UTÁN, mert addig ugye nincs sebzés és ha korán nyomod a healt akkor nem lesz elég HPd a 7. tickre
Tehát pontosan el kell találni mikor healelsz magadon és gyorsan ki kell lépni 7 után. Közben a tankba is kell heal. Elég sebészi pontossággal kell itt dolgozni, különben vagy meghal a tank, vagy megölöd magad, vagy elfogy a manád, vagy túl sok felhőt kell felhasználni. DPS 6ig tud benneállni, ha nem kap közben healt.
Exploit kérdéskörben meg úgy néz ki 7db embert már nem tűr meg melee rangeben a boss, utána dobálja oda is a szarjait a haveromék szerint. A Blizz úgy néz ki gondolt erre és szerinte 6 ember 10 fősben nyugodtan a boss alá állhat. Ami jó hír mert így igen könnyű az egész.
Kb olyan "nehézségű" a probléma, bár az abszolválása eltart egy darabig azért :-D Na jó van nehezített verzió, amikor befearelődik a nép a trutyiba, meg amikor lestunnolódik és a trutyi meg jön, persze előrelátó, jó helyezkedéssel, időben mozgással ezek is kikerülhetőek. Viszont kétségtelenül szórakoztató a fight. :-)
Nekem úgy tűnik nem sok vaport használtál még ott. Ha ki kell állnod belőle, apró töredékét adja csak a szükséges manának. És a mi gear/skill/mittoménmi szintünkön ha nincsenek jól kihasználva a vaporok az wipe. Tegnap pl csak annyi volt hogy 7 helyett 6 tickig állt 2 healer benne a vaporokban és ezért 5% körül meghalt a tank healer oom miatt. Ha ki kell rohanni egy vaporból mark vagy crash miatt az ennél súlyosabb veszteség.
Igen, ez volt a bajunk. Bár a nagyobb baj az volt hogy a kite taktika nem jött be, aztán meg a bugos vaporokon szívtunk, úgyhogy meguntuk és beálltunk a boss alá mert úgy egyszerűbb :) Csak a ranged dps áll kint, nekik is elég egyszerű úgy a dolguk. Majd ha a Blizz szerint így szar akkor javítja, de szerintem az a szar hogy nem lehet biztonságosan együtt használni a vaporokat. Nem szeretem az ígyjárást :D
Mint mondottam 10-es taktikot elpasszolom, de 25-ösben is legalább hárman azért állnak általában vaporban és ha peches a széria kaphatnak bármit a fejükre. Ígyjárás.
Nem értem, hogy használ 1nél több ember 1 vaport akkor úgy, hogy tutira ne kapjanak markot közben? Ami ugye vagy healeli a bosst vagy bukják a vaport elfutás miatt. Egyik rosszabb mint a másik. Ezért álltunk be alá, nem azért mert mozgásképtelenek vagyunk :) Az meg nehogymár exploit legyen hogy kívül állok egy képesség hatótávján :D
Én csak 25-ös killen voltam benn, de az biztos, hogy ha dotok ölik meg a vaport akkor nem működik szegény. Ha meg úgy állsz be, hoyg elkerülöd azokat a dolgokat amik az encounter egyik lényegét adják, az meg erősen exploitnak tünik. Nem oylan nehéz kifutni :-)
Vezax10-en 1% alatti wipe, aztán trash repop + mennie kellett az interrupternek elfele :( Ez mekkora egy tetű buzi szar. 2 kérdés: - csinálja-e valaki azt a taktikát hogy minden healer a boss alatt és a vaporokat egyszerre tudják így használni + no mark no crash? Vagy ez exploit? :D - csak mi szoptunk atomsokat azzal hogy a vaporok egy része nem működött? Aztán mióta kizárólag direkt sebzéssel öljük őket (dottal nem) azóta mind jó? ... nocommentkicsit
Nem értelek, a warriornak meg SOHA nem fogy ki a manája :D Shadow priestet se tudtam még kiszárítani, de lehet hogy ez gearfüggő, én még epic alatt nem próbáltam LKban az SPt. Addig csak healeltem.
mehehe tiszta kesz vagyok a shammytol, csak alldogalok a healer mellett azt' tolom a spelleket, nyugdijas melo a fury folyamatos rohangaszasa utan:)
ugy nez ki OOM mint olyan nem letezik nekijje : volt egy erdekes baleset UP 3ik bosson a masik 2 (melee..) dps nem sokat huzta-halasztotta, mindjart az elso ww-n megoltek magukat, tank meg healer szerencsere megvolt igy ram maradt a megtisztelo feladat hogy majdnem full hp-rol rol lezuzzam a bosst, igy maradt a fight vegere 15% koruli manam ugyhogy nem is potiztam, csak a thunderstorm manavisszatolteset sutottem el
tiszta extazisba vagyok, szegeny warrinak kb nulla eselyt adok hogy instazzon vagy raideljen akar csak megegyszer is:P
Beszéltem a UPC-vel, tudnak a problémáról tracert logot kértek a szerverhez, el is küldtem nekik, érdeklődve várom az eredményt. Ahogy néztem esélyes, hogy megint a Telia baszakszik egyébként. Évekkel ezelőtt volt már egy ilyen, hogy bizonyos IP tartományokat lekorlátozott a Telia adatforgalom szempontjából.