Igen, valóban nem mindegy, hogy a csili-vili úszómedencés várkastélyban lakik az ember lyánya, vagy a hatalmas, nagy ország eldugott szegletében! Mondjuk a csador ott is csador, nem?:-P
Hát, ők aztán bírják a gyűrődést. Én inkább tovább spórolnék, s szépen odaröppennék, bár a repülőjegy már húzósabbb tétel. Ez van: valamit valamiért. Iránon belül is lehet eleget buszozni, meg vonatozni; van rá hely :-)))))
Ismerőseim vonattal+busszal jutottak el Iránba, saját bevallásuk szerint egy hét alatt többet költöttek Töröko.-ban, mint Iránban 3 hét alatt.
Ez sem hangzik rosszul....
+ olyan perzsaszőnyegekről meséltek, hogy csak na.....épp, hogy Magyarországig nem repült el a csodaszőnyeg :-))))))) Ezért kellett nekik visszabuszozni. :-(
Az Explorer Magazin szeptemberi számában van egy (szerintem túl rövidre sikerült) cikk Iránról, ha érdekel valakit.
Szerinted lesz még annyi magyar, aki Töröko-ba akar utazni?
Az idén nyáron is csupa török és egyiptomi akciós utakkal volt tele minden.
Mondjuk, én a magam részéről annak csak örülök, ha az irodák egymás alá mennek majd az áraikkal, és esetleg mi is megengedhetjük magunknak majd, hogy "csak úgy" kiruccanjunk :)
Most hozta a drótposta: Október 1-jén, 14 alkalmazottal megnyitja első magyarországi irodáját Budapesten (Teréz körút 41.) a 10 éve alapított, Oroszországban, Ukrajnában, Törökországban és Egyiptomban irodákkal rendelkező török utazásszervező, a Karya Tour. Tolga Deniz Sariyüce, az iroda ügyvezetője és társtulajdonosa elmondta: az első charterüket jövő áprilisban indítják el Budapestről az iroda fő desztinációjának számító Törökországba, ezen belül Antalyába. Ezt követően jövő júniusban elindul majd két lánc Budapestről és Debrecenből szintén Antalyába. Jövő nyáron további chartereket indítanak Hurghadába és Sharm el-Sheikh-re. A cég tervei szerint később, várhatóan még 2008 végén felveszik Magyarországról elérhető úti céljaik közé Tunéziát és Dubait.A magyar nyelvű honlap október 1-jétől már elérhető lesz a www.karyatour.hu címen.
Sati,keress a www.skyscanner.com oldalon.Az indulásnál pedig próbáld ki Pozsonyt is vagy Bécset.Sokáig én is csak Budapesti indulást nézegettem,de aztán az egyik topikban felvetetteék ezt a transzferes dolgot,sőt MÁVos jegyet Bécsbe és akkor rákerestem.Ennél már csak akkor lepődtem meg jobban,amikor a BUD-Róma drágább volt,mintha BUD-Marosvásárhely-Róma útvonalon repültem volna.Sajnos,úgy néz ki,hogy sokszor jobban megéri nem BUdapestről menni és inkább bevállalni pár óra plusz utat.
Detty,úszok bizony,csak sajnos nem a habokban,hanem a munkában.Tervek vannak,mint mindig,de hogy mi és hogyan valamint hová,az még nagyon kérdéses.Várom a kedvezményes repjegyeimet,ettől függ igazából a következő célállomás.Közben munka,munka.Most a szálloda és az üdülések szervezése mellett éppen ázsia befektetési lehetőségek után nyomozok,meg külföldi munka után,meg belföldi munka után.És néha még levegőt is tudok venni egy fél pillanat erejéig.:))) Mindazonáltal mérges is vagyok,mert nézegettem a fapadosokat és Pozsonyból volt 20 eurós jegy (oda-vissza) Barcelonába.Pozsonyba pedig elég egyszerű eljutni,főleg,hogy ajánlottak valami buszos transzfert pár ezer forintért (szintén oda-vissza).Persze ez most nem aktuális,csak dühöngök,hogy nálunk ez is drágább és akkor a több uticélról még nem is beszéltünk. Amszterdami jegyek még eladók :))