1.
Back to you
2.
18 till I die
3.
Can't stop this thing we started
4.
Summer of 69
5.
It's only love
6.
I do it for you
7.
Cuts like a knife
8.
When you're gone
9.
She's only happy when she's dancing
10.
I'm ready
11.
Heaven
12.
Blues jam
13.
Be good / Let's make a night to remember
14.
The only thing that looks good on
15.
Me is you
16.
Don't give up
17.
Cloud number 9
18.
Run to you
19.
Best of me
20.
Please forgive me + Bonustracks:Have you ever really loved a woman
21.
Into the fire
22.
Before the night + Backstage Footage + Interactive Menus (keine Lauzeitangabe)
Dolby Surround
A második egy ilyen lemezen is fut/gyönyörű filmzene, természetesen/
Spirit: Stallion Of The Cimarron
(Released in 2002)
Album track list: 1 - Here I Am (End Title) 2 - I Will Always Return 3 - You Can't Take Me 4 - Get Off My Back 5 - Brothers Under The Sun 6 - Don't Let Go 7 - This Is Where I Belong 8 - Here I Am 9 - Sound The Bugle 10 - Nothing I've Ever Known 11 - I Will Always Return (Finale)
1. The Only One 2. Take Me Back 3. This Time 4. Straight From The Heart 5. Cuts Like A Knife 6. I'm Ready 7. What's It Gonna Be 8. Don't Leave Me Lonely 9. Let Him Know 10. The Best Was Yet To Come
Régen jártam már erre, elég volt visszaolvasgatni a hozzászólásokat:) Én is voltam a pesti koncerten, nyertem két VIP jegyet (nagy mázlim volt):) és első sorból élvezhettem a koncertet!!! Elmondhatatlanul jó volt:) Sajnos még csak a második volt, de nem az utolsó:) Főleg az volt jó, mikor lejött közénk és megszorította a kezemet, és a szemembe nézve énekelt:) Váh abszolut nem számítottam rá, de amikor elindult a tömeg közé annyira dobogott a szívem, vááá:) Alig emlékszem valamire:) ROBIN te meg mázlista vagy hogy találkoztál Keithékkel:) Szuper lehetett!!!!! Valaki nem halott szlovákiai koncertről ősszel???? Jó lenne vmi biztos infó!!!:) A myspace-n én is írtam Keithnek remélem az "igazinak"!!!!!:) Remélem nekem is válaszol!!!!! Nah jók legyetek!!!!:):):) Pusziiiiiii
8 óra 7 perc...és még csak most lépte át az 50%ot.... Egyébként találtam egy jó nagy kanadai zászlót a pincében:D...kicsit hamarabb is előkerülhetett volna...nem baj, jó lesz a következőre;)
BITRATE ---> ez az érték határozza meg az MPEG Audio file-ok méretét és minőségét. (KBits/s) Minnél nagyobb ez az érték annál jobb minőségű lesz az MPEG Audio, de annál nagyobb is.
tehát 128-as a legroszabb (legtöbb veszik el) 320-as ami legjobban hasonlít a CD-s hangzáshoz, de ittis van veszteség, veszteségmentes formátumnál a CD egy az egyben visszanyerhető
(veszteségmentes tömörítés)
Kicsit hasonló ahhoz mintha egy jó minőségű képet jpg mentetek, minél kisebbre mentitek annál inkább vesznek el részletek.
Na ittis ez van mp3-nál vág olyan hangtartományokat amik szerinte nem hallhatóak, ha többet vágsz eltűnik pl egy cintányér egy vokál máskép szól stb.
Nem akarok itt nagyon belemenni gondolom ennyi elég.
Én úgy vagyok, hogy 192-es már elmegy, de ha lehet szeretem a jobb zenéket 320-asban beszerezni
Illetve zavar, hogy egyik mondjuk 192-es másik 320-as
Dehogy a kérdésre válaszoljak ez zenétől alapanyagtól, tömörítéstől is függ
Illetve egy kis hangfalon lehet nem hallod meg, de jó cuccon kijön
amit lehet érdemes 320-ban megszerezni !!!
Én láttam flac-ban illetve veszteségmentesen is Bryan albumokat ez azt jelenti, hogy mérete sokkal nagyobb (egy album akár 700 mb) viszont visszanyerhető vele az eredeti lemez egy az egyben veszteség nélkül.
AZT SOHA NE CSINÁLJÁTOK HOGY EREDETZI AUDIO CD-T 128-ASBAN BEGRABBELTEK !!!
Szóval bizonyos hangok (?) már nem hallhatóak egy alacsony minőségű mp3-ban, amik pedig eredetileg benne vannak az audioban, valahogy talán így tudnám (én) elmondani. Sz*rabbul szól magyarul.
Bit rate. A file minőségét mutatja, minél nagyobb a szám, annél kevesebb információ veszik el az eredeti hangfelvételből az mp3-á alakítás során. Aszem :)