ja, hát engem sem a szám érdekel, csak meglepődtem mert úgy tudtam a papíron lévő teljesítmény a keréken mérve inkább kevesebb a veszteségek miatt. a teljesítmény nekem is bőven sok, nem is értem miért nem kapott egy takarékos 6. fokozatot...
Ingyen senki nem ajánlotta, pénzt ilyesmiért meg nem adok :D Bőven erősebb, mint amire szükségem van, szóval felőlem lehet a papíron 20,70, vagy 200 ló is :D
Most találtam egy ilyet a mobilén. 740iL, 70 ezer km, 4milla átszámolva, plusz regdíj. Végülis egy mondeo áráért lehetne egy szinte új, csak sokkal jobb kocsija valakinek...
Ebben a kasztniban ez a besztcsojsz;) a 28i-30i kevesebbet kajol alacsony tempónál, de autópályán már többet. Ezeket meg oda gyártották. Más kérdés hogy nem ott használják nagyrészt... Az 50i meg nem megy annyival jobban, mint amennyire problémás. Na meg a nagy vényóc az olyan mint egy jó dízel, meg egy jó benzines keveréke: alul tol, felül húz :)))
gyári! az előző tulaj szerint 3 db ilyen színű van az országban. érdekes, mert szeptemberben 2 ilyen barna is volt eladó. a másik példányt is ismerte a srác.
Zöld I, babar, felraktam pár új képet a mozdonyról! :) igaz még tavalyiak de alig várom már hogy elguruljak valami szép helyre sztárfotókat csinálni :)))
Még nem. Vannak érdeklődők, csak senkinek nincs pénze. Kicsit unom már a BAR-listás huszárokat :) Amúgy az ára is lentebb ment már sokkal, ha úgy gondolod ;)