Alázatosan jelenti Rezső hogy megjavult a rezsó :)))
Tehát kérem úgynéz ki a dolgok jelenlegi állása szerint meg vagyok kérem gógyulva, ezt még megffejeltem egy ojan imunerősítővel hogy a mea estét, délután kinek hogy teccik, a Katánál tötöttem :))
Ha szereted, és éppen őt, akkor légy merész átélni ezt, minden örömével, fájdalmával és a többi velejárójával együtt. Egyet ne tégy: ki ne hagyd, mert kacifántosan megbánod. (V. F. : Tűzvarázs)
Na Panni, kezet foghatunk, beálltam a betegek, sorába...
"Hiába futattam le az AVG met dehát semmivel nem lett jobb, és pont most, mikor állat sok dolog van, ma mentem volna a telefonomat becserélni, holnap meg a barátnőmhöz mentem volna.
Amikor a klímakompresszor besz@rt, az magával rántott még néhány dolgot. A féktárcsákat cserélni kell elöl + lenne még néhány olyan javítás ami sokba kerülne.
Legfőképpen féltem a következő meglepitől, ezért szabadultam meg tőle.
Ja, HP? Nem rossz az :)) Vagy talán borocska? Nekünk mostanában kijutott a jóból: szombaton megahiperszuper buli volt tánccal, meg minden, sok jó emberrel, tegnap meg egy kis szűkebb körű lájtos iszogatás srácoknak vodka-naranccsal, nekem pezsgővel. Hmmm, asszem' a szülinapi buliig nem kéne inni ;))
Remélem az újban nem fogtok csalódni! Azért ezek már jobbak, nem? Legalábbis a mienkkel a kormányciripelésen kívül eddig semmi gond nem volt (kopp-kopp). Legyél bizakodó ;)
Soha nem mondom, hogy a Megane rossz autó! Különben nem vettem volna mégegyet.:)
Nagyon kíméltük, meleg garázsban lakott, midenből a legjobbat kapta, ..... mégis szivatott rendesen. Azt már le sem merem írni, miért akartam gyorsan lecserélni.