Rendben András. Akárhogy osztunk-szorzunk, erölködünk, csak neked van itt a legjobb humorod. Ezt a menetet is lazán s egyben fölényesen megnyerted vele. Az Esztelneki Dombtetös Donhuán.
Ágika!
Öreg druszám büszke lenne rám!
Egy igazi betyár nem hord magánál mobiltelefont.
Legfeljebb karikásostort, aztán olyat csördít vele, hogy még a hatvani Winyós "majdnem szerelem volt..." partyn is bedugul mindenkinek a füle!EEEEEEEEEEEEEEE
Méghogy a "csúcsvezetők" szívében!!!
Előbb a saját házam táján kellene rendet rakni.
Egyébként sem akarok senki "topszingli" életébe belekontárkodni!
Csak a csupasz tényeket közöltem.
Pista levele két dologra tért ki: 1. (a legfontosabb) az idei tábor általunk javasolt időpontja megfelel-é e, heee; 2. a kívánt ütemben folyik-e a táborhelyen folyó építkezés.
Senki ne kivánja, hogy Kata feltegye a képeket.. főleg Öreg Bakos ne.. :-)) Ugye??? :-))) Na a pizsamabált úgy gondoltam, hogy ha Sancika is úgy akarja ottan fejezzük be az estét.. de ezt még megdumáljuk, csak a drága barátom mióta tűzoltó lett még a telefonját sem hordja magával.. az otthon Rémen Ő meg Pesten.. mit szólna ehhez Ruzsa Sándor?? Eni-Ani gyalogtúrások, amilyen a szerencsénk van a buszokkal, lehet hogy ti előbb odaértek..
No természetesen a többes számot úgy értem hogy Ancsa meg én tehát ti természetesen a busszal, mink meg majd össze leszünk szedve valahol. Dobozolva esetleg darabokban...
Kata Ancsyka jön táborba, de hogy nem busszal azé én állok jót! No most hogy kocsit lopunk vagy gó tu báj tréjn az érdekes kérdés. Asszem szervezési gondjaink lesznek.
Felhivom Evat abban a szempillantasban, amelyikben elmeselitek, hogy mit egyeztetek vele (o mit intez, melyek a hataridok, minden iskolaban o toboroz vagy kerjek meg mas tanarokat is, Pista mit kuldott el neki satobbi). Tudnom kene, mit kerdezzek tole, mire kerjem meg.
Kata tedd csak fel azt a képet!! És vigyázz az agyadra, szükséged lesz még rá (gondolom)... :-) Az én gyerekkorom bizony elég horrorisztikus volt, majd jól megírom
Petinek ha oda jut az idő. Lehet, h nem érdekel senkit, de végre valakinek elmesélhetem, majd ne olvasd végig ha unod.
Eni, miért is égsz el? És mi lett azzal a Winyó témával? Nem kéne jegelni.
Szóval a tábor témája Bartók és kora lesz? Nagyszerű! Na végre egy épkézláb infó. Kérlek szépen benneteket, irjatok még adatokat, mert így nem tudok toborozni!!!
Febr. 16 és máj. 19 között Debrecenben és Hatvanban leszek ha ez érdekel valakit. :-)
Gabi, a műsort mindenképp megnézem. De tényleg vigyázz az ollóval! :-)
Február 20-22. között Párizsban leszünk Mesivel, ha érdekel valakit....:) 18-án meg a windsori mulatságban. Ha ez is érdekel valakit.
Hogyhogy mi baja az agyamnak?Tombol az erotika a forumon. Ami persze nem probléma, csak pislogok a meglepetéstöl. Andrásról kiderül, hogy ö volt az esztelneki Casanova, Ancsa extra kiskorúakkal furulyázgat, Sanyi csajokat szervez dögivel, hogy igy betonbiztossá tegye helyét a "csúcsvezetök" szívében, na Enit és Fecót már meg sem említem. Egyébként nekem van 98-as címlistám...