na képzeld, én sem találok egy dvd-t, most katalógizáltam és rendezgettem a cuccaimat és hiányzik. na persze mi volt rajta, természetesen Vidoll minden mennyiségben, ezt a lemezt írta nekem valaki kérésre, még az a szerencse hogy közben én is letöltögettem mindent, így nincs hiány és persze újra elkérhetném, de akkor is. még volt mellette egy fél dvd-nyi cucc, csak nem tudom mik, majd kiderül a végén (bár már sejtem). az a vicc, hogy a lakásból tuti nem került ki, kölcsön nem adtam, így marad a megfejthetetlen misztikum kategóriában (talán valamelyik ágy alatt, legalább öröm lesz takarítani:)))
ha már Vidoll szóba került, sok új képekkel gazdagodtam:)
Jui-tól megint elhasalok, olyan bitang jól néz ki mindig:)
óóó, nekem sokkal több van, 18 lemez, de lehet hogy pont ezek hiányoznának, nagy a discography-juk, mégis csak 12 éve nyomják:) meg PV-ék is szép számmal, de az is hiányos persze. és van egy másfélórás koncert, ami idei, és Ryutarou-ról egy öltöztetős short film, CsAK Őőő és mint az álom oly szép! PT-be azt szeretem nagyon, hogy mindent tudnak szerényen: intelligensek, finomak, érzékenyek, kellemesen dallamosak, ugyanakkor a zúzáshoz is értenek (de még hogy, lásd a Ghost PV-t, ami zseniális! de minden klipjük nagyon szép, eredeti és míves).
ha vannak Plastic Tree albumjaid és PV-id, írd már össze nekem. sokmindent begyűjtöttem tőlük, de sok hiányzik is, főleg a 2005-ös cuccok és sok single, meg 1-2 album még. tőlük (is) minden kell:) ha tonberry-t nem tették volna tönkre, most gazdagabb lehetnék.
hmm, érdekes jelenség ez a felfokozott Merry láz a fanok körében, szerintem túl lett pörgetve, persze ők is tesznek róla, hogy így legyen. nálam picit kezdenek kiesni a kegyeimből, az utolsó két PV-jük elég gyengusra sikeredett, és az új style-juk se jön be, főleg hogy Gara kezd átmenni nőbe (szerintem nem áll jól neki, ellentétben másokkal).
nálam most Plastic Tree áll az első helyen, egyre klasszabb dolgokat csinálnak. igaz nincs körülöttük akkora körítés, de mégis a legjobbak között vannak és voltak is mindig. Ryutarou-ba meg totál belezúgtam, ráadásul nem is olyan fiatal már, csak annak látszik (a leggyönyörűbb japi énekes + okos + finom lélek). Bylon-nak igaza volt és köszönöm neki a sok PV-t és albumot, mit tőle kaptam. ő már régóta nagy fan.
nekem inkább Tero, aki úgy zsonglőrködik a dobverőkkel, hogy ihajj! és még klasszul zongorázik is. ahhh, az a Jui-Tero duett a legutóbbi koncerten!:)))
Tokyo Pop az IMDb-n...Mindenkinek a figyelmébe ajánlom a szereplőket, mert megtalálja benne a helyes és nem utolsó sorban ismert pasik névjegyzékét! ;)