Keresés

Részletes keresés

Verax Creative Commons License 2002.02.18 0 0 473
Összebékthetők-e az ellentétek? Visszetérhet-e a nyugodt fogcsikorgatás aranykora ezek után?
Válaszom egyértelmű: igen.

Lássunk most egy név nélküli szellemet, aki járatos a kategóriákban, mit mondana ő magára a kérdésre? Azt mondaná, értelmetlen. Vagy ahogy már írtam, kutyagumi.
Ezzel ismét megidéztem egy szellemet :÷)
Ez vicces, remélem értitek, hogy miért, hát azért mert én Marlboro Light-ot szívok, a Superlong Pall Mall-lal más szinesíti a tüdőszövetét. :÷)
Nos ebben a kavarodásban, hadd engedjek meg magamnak valamit:
Hö.

Miközben pöfékel ez a szellem aztat mondja, hogy:
Phja! Az értelem az valami kicsinyes emberi kategória, az ÉLET-nek ilyenje nem lehet, hiszen az van ember nélkül is, akárcsak szine sem az atomoknak... és mostmár nem magyaráz tovább, mert inkább átadja magát a nagy vizek élvezetének. Egy idevágó idézet később.

De akkor most mia fasz van, kérdezi Géza a barátom, aki nem szeret összekavarodni, mert az elég nagy luxus egy kerékpáron kocsmába járó kőműves számára.

(Nemsokára a szellemdráma feloldása közeleg)

Előzmény: Verax (472)
Verax Creative Commons License 2002.02.18 0 0 472
Rövid kalandunk során szellemekkel fogunk találkozni..
.. és akkor lássuk is, megelégedne-e a szentimentális jelzővel Nietzsche, ha történetesen sajtos piritóst ropogtatva olvasná az alábbi definiciót.

Válaszom egyértelmű: nem

Azt mondaná még, kistílű, gyáva definíció ez kérem, és a fogát csikorgatná. És ha akkor trendi lett volna, talán még hozzáteszi, spanyolviasz.

Vajon mit mondana akkor e helyett ez a nagyon okos ember, akinek akár temporalis lebeny epilepsziája is lehetne, de nem volt. Kiváncsiak vagyunk-e rá?

Válaszom egyértelmű: nem.

Előzmény: Verax (471)
Verax Creative Commons License 2002.02.18 0 0 471
Hősünk szerepéből kiesve először felkorbácsolja az érzelmeket.
Hogyan jön ő ehhez? Mikor ez nem az ő csodálatos topikja, sőt csak megtűrt mellékszereplője.

A válasz a kérdésben van. Ez egy csodálatos topik. A csodálatos topikok pedig a csodákról nevezetesek. Ez a csoda most legyen az elviselt őszinteség.

És akik itt vannak ezt tudhassák. Most elkalandozhatnánk arra, hogy és-sel kezdünk-e mondatot, de érdemes-e?
A válaszom egyértelmű: nem.

Előzmény: Verax (470)
Verax Creative Commons License 2002.02.18 0 0 470
denominazione di origine controllata e garantia - ilyneket, meg még durvábbakat írnak a déli országokban a boroscímkékre. Mindez a minőséget szokta garantálni.

Egyből kitalálhattátok, hogy akkor most megint ittam, tehát...

..tehát Verax felveszi a kesztyűt, és kivételesen filózni fog.

A téma a levegőben lóg:

..meghatározni az élet értelmét - elhangzott egy: hogy legyen egy hely, ahol otthon vagy a világban..

Előzmény: Ozagen (414)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.17 0 0 469
Nagyon OFF leszek.

dear ms morticia addams,
küldtem kegyednek egy mailt, aminek léányegét - ha van neki - itt a köz elôtt is leírom Önnek:
bocsánatot kérek Öntôl egy múltbéli ügy nyomán belôlem kiszakadt rosszízű és meglehetôsen elítélhetô dumám okán.

OFF

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.17 0 0 468
Mér teccik kicsinek lenni az IRL megmutogatásho'?
Előzmény: Ozagen (451)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 467
az a mondatom a belátásról asszem félreérthetôre sikerült.

de ezt majd megbeszéljük legközelebb, addig is jó vasárnap estét, meg egyebeket.

Előzmény: Ozagen (465)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 466
ôszinteség - iparban nekem pl. az is nagyon tetszik, amikor Ibolya űrhajós lesz. csak még nem tértem ki erre.
Előzmény: Ozagen (461)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 465
Off

Most ki kell húznom a dugót.

M. Addams, csókolom a kisztihandodat, mer megtiszteltél belátásoddal,

iago, változatlanul várok részleteket, és pikáns észrevételokat,

Verax, még mindig nem tudok napirendre térni az orrod felett,

és - nem utolsó sorban -

dzsu-li, még mindig tart a hétvégerror? Így nem lesz újabb 157, hö. (Most milyen új nickkel térsz vissza?).

Oz Again, a hivatásos csodálkozó.

morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 464
(most már teljesen önzô módon megkérnélek, segíts nekem, ha emlékszel. hol találtad, hová írtam?)
Előzmény: Ozagen (459)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 463
ez a lidércnyomás egyszeri, vagy visszatérô?
Előzmény: Ozagen (460)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 462
tényleg jó mondat.
Előzmény: Ozagen (461)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 461
Tán azért, mert jó mondat, hö.

Ozagen, az őszinteség-iparos.

Előzmény: morticia addams (456)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 460
Még nem tudom, hö.
Előzmény: morticia addams (458)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 459
Igen, de engem a szájnélküli mosoly kergetett a frászba. Ezen a fehéren most el kell gondolkodnom.
Előzmény: morticia addams (457)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 458
Ozagen fél-e a fehér színtôl?
Előzmény: morticia addams (457)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 457
a gyapotkutya is fehér.
Előzmény: morticia addams (456)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 456
nem tudom, miért van az, hogy ilyen mondatoktól telepszik az emberre valami:

Erre emléxel: Apád fehér öltönyt visel.

Előzmény: Ozagen (454)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 455
persze, hogy nem hiábavaló.
viszont a párbeszéd is egyfajta meló.
és ha kérdez, akkor igyekszem válaszolni, és inkább ezt teszem, mint hogy egy szuszra levezessek egy több szálon futó képletet. (amiben megeshet még az is, hogy nincs igazam, vagy ilyesmi, ami nem feltétlenül baj, csak öncélú idôpazarlás az egész. arról nem is beszélve, hogy ehelyett az inkább érdekelne, mit mond a másik)

emellett szeretnék visszaélni az egyik szavával: kérem, legyen belátó, mert mostanában nincs túl sok energiám. fôleg szellemi nincs.

Előzmény: Ozagen (453)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 454
Akkor jöjjön egy fogcsikorgatós Ozagen-lidércnyomás.

Állsz kültelki pecód udvarán, éj van, csillagos éjtszaka.

A csillagok: felfényben szikrázó acélszögek.

Aztán mindenféle égi izék bukkannak elő, és az Udvarra akarnak zuhanni.

Te bemenekülsz a Házba.

Végigrohansz a folyosón.

A könyvtárszobában kötsz ki.

A terasz ég.

Onnan lép be a könyvek közé Anyád és Apád.

Erre emléxel: Apád fehér öltönyt visel.

Apád és Anyád beszélnek egymással, tudomást se vesznek rólad.

Apád és Anyád nem ismernek meg téged.

Hö.

Előzmény: morticia addams (452)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 453
A meló egy barátsági helyzetben, ellent kell mondjak Önnek, nem hiábavaló.

Ezt a melót úgy is nevezem: Oda Figyelni Valakire, Aki Történetesen A Barátom Is Lehet.

Vagyis: koncentráció. Vagyis: megértés. Vagyis: törődés. Vagyis: belátás.

Nekem ez bevált: van két jóbarátom (mint említettem: a harmadik meghalt), egyikkel négy hónapja nem kontaktáltam, de mégis tudom, érzem, ő az én jóbarátom, önzetlenül.

De annak idején, mikor barátokká lettünk, nagyon sokat dolgoztunk (rossz szó!), hogy barátokká legyünk.

Előzmény: morticia addams (450)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 452
egyelôre nem érzem, hogy bármit is feszegetne, csak nyugodtan.

viszont kíváncsi vagyok az Ozagen-féle rémálomra.

Előzmény: Ozagen (449)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 451
Hú, ez izgi volt, Velo-Zérót szívesen megnéztem volna, de én az IRL-megmutatkozáshoz még kicsi vagyok, ezé se csápoltam a Február 15-ben, és ezér is kissé problematikus néhány olyan kontakt, amiről... Szóval, hö.

Lesznek fotók, hö?

Előzmény: Törölt nick (447)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 450
értettem én, értem, sôt egyet (is)értek; talán inkább én fogalmaztam félreérthetôen.

azt próbáltam kifejezésre juttatni, hogy a megóvás és megtartás bonyodalmas és macerás volta teszi relatívvá a megóvandó dolog értékét. ez nem lustaság, hanem maga az emberi természet, en bloc.
az viszont lustaság, hogy ezt most nem fejtem ki bôvebben.

Előzmény: Ozagen (446)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 449
Ha kéri, nem feszegetem tovább ezt a dolgot, vagy ha esetleg mást kérne, megosztanám Önnel egyik visszatérő rémálmomat.

Garantált fogcsikorgatás, hö.

Előzmény: morticia addams (445)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.17 0 0 448
írja kedves, csak kérem, használja a nagybetűit. nem szeretném, ha identitásporblémáim tartóssá válnának.
Előzmény: morticia addams (445)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.17 0 0 447
mite tecc gondúni? meséljek mint egy videoklip?

zsoltu pés ghone találkozik a blahán. a blahán, a blahán, ott szült meg engem.... na nem. és akkor a találkozás a nemzeti bűzbarlang kordélya elôtt volt, ami ciki lett volna nekem, hogy ott állom, mert sokan azt hihették volna, hogy be akaok oda jutni, mnint nézô. pedig dehogy. sôt. soha.

szerencsére ghone hamar jött. elgyaloglás a stexháúzba. ott némi tanakodás, van-e asztalunk vagy sem, de nem votl, biszont összetolta a penszôr nekünk a két legjobb asztalt.

leül,. beszélget, innen ez a rész offtopic lenne, nem mondoim.

aztán jön elôször tie a hosszú hajával, lennon szemdzsójával, valami szôr is lehetett afején, nem tudom. lassan bekapcs a beszélgetésbe, off.

tie rendel egy kapten morgent, ami rum, de valami torokszorító darab. jó.

aztán jön egy arc, a semmibôl, ledob az asztalre egy goloázt, (a franc se tuggya, hogy köll írni.) van haja, van bajsza, van bűrdzsekije, van bevalója is a fülibe. jó arc, hasonlatos lacához (aka bizottság)

duma, lazulás, velorex sok offtopicot beszél, azt inkább nem, nincs rá hatalmazás.

aztán: jön a többi ember, zöpö, quicksilver, vizi, bogart - nem sorolok mindenkit.

én néha nem hallottam nibdent, mert istenbiza hjalláskárosodott vagyok, és ezek meg sutyorognak. de idôvel ez megoldódik. duma, pia, kaja, aztán snooker.

ez volt. kérdések?

Előzmény: Ozagen (441)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 446
Ha bosszantottam, kérem jelezze, mert most olyat mondott nekem, amit csak annak tulajdonítok, hogy az Ön hiányának érzése miatt megfogalmazásom, hö, kissé félreérthető, és erre mondta azt, miszerint a becsület viszonylagos.

Nem, kérem, nem, én csak azt állítottam, hogy a becsület megtartása, megóvása, helyreállítása kissé bonyodalmas, macerás, vagy mi, hö.

Kérem, jelezze, ha ért, és ne kelljen most ehelyütt politikai okvetetlenkedésekbe bonyolódjak.

Előzmény: morticia addams (443)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.17 0 0 445
úgy jár az, aki felelôtlenül irkálja bele a dolgait a sötétségbe, mint én.
hülyén fog maga elé nézni.
megírtam a gyapotkutyát?

egyébként tényleg rémálom, még abból az idôbôl, amikor fogaim se voltak.

Előzmény: Ozagen (440)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.17 0 0 444
Ha nem szeplők a nózidon, akkor kétoldali pírszing? Kövek? Egy nyíllal átlőtt orrban a nyíl hegye és farka? Májfoltok? Vagy netán nagy orrlukak URL-megtestesülései, hö?
Előzmény: Verax (408)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!