Szerintem nem vonulna vissza,ha megnyerné,még azért "hazai pályán", Wimbledonba elindulna.De ha mégis megtenné,azt se bánnám(jó persze,hogy bánatos lennék,mert csak miatta nézek teniszt),de megérteném.Hiszen jószerivel már csak ez a trófea hiányzik a gyűjteményéből,és így teljes lenne az életműve.
GYERÜNK PETEEEEEEEEE!!!!!
Ahogy mondod. Amúgy vettem a lapot az RG-ről írottakkal kapcsolatban. Szerintem egyértelmű, hogy mi is inkább mint leányálomként gondolunk a Muskétások Kupájára. De olyan jó beszélni róla... Mindamellett, ha Pete döntőzne Párizsban, az elég ambivalens érzéseket keltene bennem, mert tuti az lenne bennem, hogy ha megnyeri, visszavonul, és ki tudja, mennyire tud akkor az ember neki szurkolni... Így, hogy leírtam, látom, hogy képtelenség - neki szurkolnék, de bőgve valszeg.
sajna Pete-nek akkor lenne esélye az RG-n nyerni, ha a "vörös salak"-ból a salak helyett fű lenne...de pont ezért ő a legjobb, hiszen enélkül is ő nyerte a legtüöbb Grand Slam-et
Mindannyiunk számára csodálatos lenne,ha Pete tényleg nyerne a Roland Garroson,de valljuk be,erre annyi esélye van,mint nekem elnyerni az Aranylabdát(na jó,neki kicsit több esélye van).Szerintem ha két-három kört megy Párizsban,már elégedettek lehetünk,mert hiszen az világosan kiderült,az a fránya vörös pályaborítás nem az ő szakterülete.Remélem nem lesz igazam,és Sampras valami maradandót alkot az RG-en,de tényleg kicsit visszafogottabb vagyok az esélyeivel kapcsolatban.
Inkább készüljön fel 100%-san Wimbledonra és foglalja el az Őt megillető trónt!
GYERÜNK PETE!!!!
Szia kovek, rá se ránts az elmarasztalásra. Mindenki kivan egy kicsit a vereség miatt, ilyenkor nehezebb tolerálni a viccet. Ami a cikkedet illeti: nálunk Pete az isten, ennek ellenére mindenki szerette a cikket.
Na akkor még egyszer erről a kis áprilisi tréfáról.
Nagyjából mindenkitől azt kaptam, amit vártam, bár meglepett, hogy milyen sokan bedőltek!
Figyelmesebben tessék olvasni!
Annak azért örülök, hogy több volt a pozitív, mint a negatív reakció.
Hogy miért IDE írtam? A topic címe az, hogy PETE SAMPRAS, nem az, hogy SAMPRAS AZ ISTEN.
Utóbbi esetben természetesen tartózkodtam volna az istenkáromlástól...
Ja és:
Bocsi, Pete!
Te vagy a LEGNAGYOBB!
Körülbelül a második sorban jöttem rá, hogy a srác ezt otthon hozta össze nagy kínjában, de neki megérte erre vesztegetni az idejét. Egy szóval jellemezném ezt a gányt, kovek: bravó. Nyiss már légy szíves egy Hewitt topicot, s ott írogassál ilyen nevetséges baromságokat. Ami pedig azokat illeti, akik elhitték, hogy valódi... No comment!!! Aki szerint pedig vicces, annak nagyon rossz humorérzéke lehet.
A Blikkhez ilyeneket nem hívnak, egy bizonyos szint alá már ott sem mennek. Ez alulról sem üti a mércét. De a Szekeres a Nemzeti Sportnál nagy szeretettel várja, ebben biztos vagyok.
Peti, egy-két vereség néha becsúszik, csak nem csüggedni!!! Robredoval fel kell törölni a pályát, csak szépen, magabiztosan, mint régen! GYERÜNK!!!!!!!!
De minek kéne magyarázni?Ő nem veszíthet?Persze qrva nagy szenzáció,hogy őt,a füves pályák mesterét lezúzták füvön,és engem is baromira idegesít,mert sima győzelmet vártam.De ettől még becsúszhat a vereség,még ha nagyon fájdalmas is.Biztos vagyok benne,hogy őt is nagyon zavarja,higy kikapott,de ettől még nem magyarázkodik,hanem holnap kimegy a pályára és bizonyít Robredo ellen.
GYERÜNK PETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt van a eurosport.com-ról Sampras nyilatkozata:It's definitely a match I should have won on paper and a match I felt like I was in control of," said Sampras, who came into the match with a 99-17 career record on grass. "But you take your foot off the pedal and anything can happen."
Lehet,hogy én nem tudok angolul,de mintha nem a kifogásokról beszélne...