A lottónyeremény sorsa,avagy mit csinálnék a milliárddal...
Először is hatalmas bulit csapunk a Tavernában,mindenki taxival érkezik a helyszínre,kivétel engem,akit fóliába csavarva hoz négy testőr (mint anno májkel dzsekszont). Miután elfogyasztottuk a szerény 8 fogásos vacsit,és a rákkal töltött kaviárt leöblítettük 1914-es Roséval, vendégünk, Zwack Péter bohócszáma következik,majd ezután meghallgatjuk Orbán Viktor vezényletével a "Kiskút,kerekeskút.." c. népdalt,melyet tüzijáték követ. Ez utóbbit már a parlament kupolájából nézzük,melyet az én tiszteletemre kibontottak,és üvegburkolattal látták el, a jobb kilátás érdekében. Természetesen május 18. nemzeti ünnep lesz,és a kedvemért még a karácsonyt is átteszik erre a napra,így egyszerre hozhattok szülinapi és karácsonyi ajándékokat (legalább spóroltok). Mivel a Mikulás és a Húsvéti Nyúl is nekem dolgozik,minden évben máskor jönnek majd el,így nem lesz olyan unalmas.:)
Ja,és a legfontosabb: egy betéti társaság létrehoz majd egy ládát,amely olyan lesz,mint a régi.
Felkérem Smithi kartársat,hogy közreműködjön a projektben,óránként 5000.- + étkezési hozzájárulás fejében.
..nnna...a mai angolom is megvolt,mostmá csak vizsgázni kéne jövőhéten... Hogy vagytok?
Egérnek üzenem,hogy már rájöttek,sé el is szólták magukat itt páran,de azért csak találgass.:)
Hát ki tudja, előfordulhat, hogy csak a füled ég le, vagy ilyesmi. Bár, persze, az nem olyan izgi hír, mint egy gyászjelentés :-)
Te most vagy icun? Mert nálam nem... :-))