Meglep Volzy neve mint WHU kiszemelt. AC-nek mi járhat a fejében, Hasselhoff nagy barátja szerintem egyátalán nem illik a képbe ennél a csapatnál.
A többi név is érdekes és kicsit furcsa (Hartson, Quashie, Smertin mostanában nincsenek valami fényes passzban) és még az argentínoknak sem találták meg a helyét vagy lehet, hogy már nem is keresik?
A baggies levlistan lusta, kover, nehezkes csatarkent festik le, aki mindig lesen marad, vagy felrug valakit es altalaban veve boldogak lennenek, ha vegre elhuzna mashova.
Ez alapjan azert nem lehet akkora csucsformaban, es ha utanolvasol egy kicsit a fuggetlen meccsleirasoknak is, valoban inkabb a bufe forgalman tudna lenditeni, nem a golszerzesen.
Én is úgy gondolom, hogy Hartson tényleg erősítés lenne nekünk, a szurkolók biztosan hamar befogadnák, meg szerintem ő képes lenne megoldani csatárgondjainkat. Volz is igen jó formában van mostanság, bár ő a közelmúltban 2009-ig szerződést hosszabbított, de szerintem ő is jó vétel lehetne. Állítólag nem csak Hartson, hanem Quashie is érkezhet a West Brom-ból, de szó van Gardner és Smertin leigazolásáról is.
Most olvasom a BBc-n hogy Curbishley Volzot akarja a Fulhamből, és... Big John Hartsont, aki most a West Bromban van. Nem tudom milyen formában van, de ő nagy közönség kedvenc mindenhol, és játszott már nálunk is, anank idején.
Jó, lehet, hogy 8 lövésből 6 gól lett, de én csak azt mondom, hogy talán Green az, aki már meccsek óta jó formát mutat (lásd pl. MU ellen) persze vannak olyan helyzetek, amikor egy kapus tehetetlen. Bár tudom, nem sok jelentősége van, de tegnap is volt egy hatalmas védése. Minden esetre én biztosabb kezű kapusnak látom őt, mint Carroll-t. Az megint más kérdés, hogy a második félidőre bejött Spector Harewood helyett, így gyakorlatilag 5 azaz 5 védővel játszottunk (Dailly, Ferdinand, Gabbidon, Konchesky, Spector), de így is sikerült további 2 gólt kapni...
Bowyer 6 hétre kidőlt (tegnap a meccs elején le kellett hozni) így elképzelhető, hogy a következő bajnokin JM (mégha a cserepadon is kezd) játéka is szóba jöhet, ha addig nem igazol el... Amúgy állítólag a klub már keresi NRC utódját is: Davids, a Tottenham játékosa lehet az új célpont, bár neki elég magas a fizetése. Amúgy ha igazak a hírek, Magnusson 5 millió fontot ad AC - nek új játékosok vásárlására, így 20 millió font áll rendelkezésére, hogy megerűsítse a csapatot.
Szerintem jót tenne neki (Yossi Benayoun) a váltás. Az előző szezonban nyújtott játékához képest idén szinte semmit nem nyújt (milyen érdekes hasonlóság Gerával).
Nem hiszem, hogy visszatér a Beitar-ba bár a legtöbb pénzt valoszínűleg ott kapná, de a fejlődése szempontjából fontos, hogy Angliában (esetleg Spanyolországban) maradjon.
Most már valóban nagy bajban van a csapat, én is inkább amondó vagyok, hogy itt valamilyen mélyebb eredetű problémáról lehet szó, az viszont egy rejtély, hogy mi a helyzet a két argentinnal. Biztosan nem azért nem játszanak, mert nem férnének be a csapatba, az viszont szerintem jelzés értékű, hogy sem Pardew, sem pedig Curbishley nem játszatja őket. Elképzelhető, hogy januárban mindketten elhagyják a klubot, ezért nem kapnak lehetőséget. Megint más kérdés, ha ők ketten játszottak, szinte mindig rúgott gól nélkül vesztett a csapat. Úgy gondolom, mindkét fél számára jobb lenne, ha januárban elhagynák a klubot, és a West Ham tradícióihoz híven igazolna a januári átigazolási időszakban. SWP érkezhet, vele mindenképpen erősödhetünk. A védelembe is mindenképpen kell igazolni, hiszen a kapott gólok száma mutatja, ezen a téren (sem) állunk túl jól. Kapusgondunk szerintem nincs, Green amióta lehetőséget kapott, élt is vele. Tegnap sem nyújtott rossz teljesítményt a 6 kapott gól ellenére sem. Csatáraink is meglehetősen gyenge formában vannak, így szerintem erre a posztra is kellene vérfrissítés. Remélhetőleg sikerül 1-2 olyan játékost szerződtetni, akik valóban segíthetik a csapatot a bentmaradásért folytatott küzdelemben.
Egyet értek. Akit háromszor egymás után Dél-Amerika legjobbjának választottak, elképzelhetetlen, hogy tudása alapján ne férjen be a WHU-ba. Valami más oka kell legyen. A 6-0 is azt mutatja, itt valami más bajnak kell lennie.
Normális esetben akár igazad is lehetne, de ez nem volt az. Eleve az igazolás körülményei példátlanok voltak, ráadásul teljesen nyilvánvaló, hogy NEM Pardew ötlete volt ez az igazolás, nem véletlenül nem került szóba sem azelőtt. Nyilván nem mondott nemet, amikor közölték vele, hogy a klubhoz kerülhet a világ legjobb játékosai közül kettő, de magától az életben nem jutott volna eszébe idehozni a két argentint, egyáltalán nem is passzoltak a Pardew-ra jellemző igazoláspolitikához (olcsó, brit játékosok, akár alsóbb osztályokból is). Továbbá igen gyakran van olyan, hogy egy adott játékosnak - legyen az bármennyire jó is - egyszerűen nem fekszik egy másik futballkultúra. Tevezék egyszerűen nem valók ebbe a csapatba, megkockáztatom, hogy az angol bajnokságban is csak 1-2 olyan klub van, amelynek a stílusa fekszik az argentinoknak, de a hagyományos brit focit nyomó West Ham nem közéjük tartozik.
Egy idegen focikultúrából érkező beépítése csak egy dolog, ami a jó edzőt mégjobbá teszi. SAF azért rendesen adott lehetőséget a két úriembernek és azt se felejtsük el, hogy a MU nem WHU, ott a sorozatos (világ)klasszis teljesítmény szinte kötelező. És ha valaki nem válik be, vagy nem annyira válik be igazolnak egy újat vagy eleve ott van a cserepadon egy másik klasszis. De a West Ham nincs ebben a helyzetben. Megjegyzem és sem Veront, sem Forlant túl sokra nem tartottam, de Tevez más tészta. Nem tudom elképzelni, hogy szakmai okok miatt játszik keveset. Egyszer majd kiderül.
ha odavisznek bármelyik csapathoz egy világsztárnak kikiáltott játékost, mindig és mindenhol ezt a baromságot fogják sulykolni: miért nem játszik? Ha mi ütjük 6-0-ra a Readinget, a kutyát nem érdekelné Tevez, ez talán logikus. Ha úgy menne, mint tavaly, akkor biztosan kevesebbszer merülne fel a neve. Ettől még tény, hogy a 2 argentin idehozatala nem volt szerencsés.
Azért ne robbanj fel így újév napján, szakértelmed előtt meghajolva a továbbiakban megkíméllek kocadrukkeri hülyeségeimtől.
Nyilván többről van szó, de a világ egyik játékosát padoztatni óriási luxus. Egy edzőnek be kell tudni építeni egy ilyen klasszist. Nem biztos, hogy ez csak az edző hibája, de egy kívülállónak mindenesetre úgy tűnik. Mellesleg Benayoun is árnyéka önmagának, pedig tavaly milyen kurva jó volt. Az új edző természetesen még nem lehet felelős, de a régi ...
Mivel nem tudod, mi folyik a színfalak mögött (mint ahogy én sem), nem is akarom kitalálni, hogy mi van Curbishley fejében. Én azt is simán elképzelhetőnek tartom, hogy az argentinok játékát már az átigazolási időszakra való tekintettel nem kockáztatja.
Azert ezek utan izgalmas lenne, ha a Charlton kimaszna a kieso helyrol, a WHU meg nem. Pardewnak nem kis elegtetelt jelentene, miutan Gollam kihajitotta a csapattol.
Szerintem (hangsúlyozom: szerintem) Pardew egy-két gyengébb meccs után azért rakta ki egyből az argentinokat mert nem tetszett neki, hogy a feje fölött hozták őket, ráadásul az egészet sikerült úgy kommunikálni, mintha kizárólag emiatt a két játékos miatt lenne a mélyrepülés. Curbishley (és te is) meg ennek az áldozata, eleve előítélettel viseltetett irántuk és alig játszatja őket, ellenben például a szezont jól kezdő, de már régóta Conference-szintű teljesítményt nyújtó Zamora állandóan kezdő.
Azt gyűlölöm, hogy mindenki, a riporterektől kezdve a kocadrukkerekig ezt a baromságot sulykolja, hogy "nem játszik Tevez". A nagy faszt nem, ugyanúgy kivette a részét a West Ham mélyrepüléséből, mint a többiek. Érdekes módon tavaly ugyanezek a fogalmatlan, képzetlen, technikátlan, lassú és impotens csatárok szórták a gólokat, úgy hiányzott Tevez és Mascherano a West Hamnek, mint nekem a te hülyeségeid. Senki nem mondta, hogy nem jó futballisták, egyszerűen óriási hiba volt őket idehozni, minden szempontból.