Ha tényleg meg akarnám támadni Roni Oszálivent, akkor inkább megvárnám, amint távozik az épületből és egy sötét sikátorban adnék neki egy tockost. Az ilyen berohangálók csak feltűnési viszketegségben szenvednek.
Megoldás lehetne a plexikerítés, jégkorongban még sosem láttam pályára rohanó nézőt...
Én nem láttam a hérfői esti támadást a sznúkerasztalok ellen, mert más elfoglaltságom volt, de az eset azt bizonyítja, hogy a helyszínen a biztonság gyakorlatilag a nullával egyenlő, mert ezzel az erővel bármelyik játékost is megtámadhatták volna sikerrel!
Egyébként természetesen elítélem a dolgot, a magam részéről pár hatalmas pofon kíséretében úgy rugdalnám seggbe (szó szerint és nem csak átvitt értelemben!) az elkövetőt/elkövetőket, hogy szállnának, mint a győzelmi zászló!
Minden sportban vannak ilyen incidensek, most gyorsan össze is szedtetek fejből vagy 5 ilyet, de ez az első eset snookerben, hogy a nem pár percet vett el a játékból, hanem egy egész estét borított, millió néző programját, és ki tudja még mit.
Remélem a közvetett károkozásokat is ráterhelik, amit esélye ne legyen kifizetni, hanem pár hónapot töltsön el a sitten, abból majd tanul.
Ez a Vafaei túl sokat szövegel feleslegesen, és nincs igaza.
Azt mondja hogy Ronnie régen a példaképe volt, de most már más hőst kell keresni magának Ronnie magánéleti problémái miatt, és azért ahogy nyilatkozik a sznúkerrel kapcsolatban.
Akkor kérdem én, hogy régen nem zavarta Ronnie magánélete és a nyilatkozatai? Csak most ismerte meg Ronniet? Nem hiszem. Nem arról van szó hogy emberünknek túl nagy lett az önbizalma, és ahogy jobban játszik, nagyobb lett az arca? Vagy esetleg egy kicsinyes dolog állhat a háttérben, mondjuk nem köszönt neki Ronnie a bakstage-ben?
Ronnie az elmúlt 10 évben inkább csak előnyére változott, csakszólok. Nem tudom ezeket a támadó nyilatkozatokat mire vélni.
Azt különösen kedvelem Ronnieban hogy szóvá teszi azt ha kevés a pénzdíj a maximumra, vagy nem tetszik neki egy verseny lebonyolítása. Igenis ez viszi előre a sznúkert. A többiek érdekében is teszi.
Ezeket belinkelted azt láttam, de ez így le is ment élő adásban?Akkor a rendezők se voltak a helyzet magaslatán, úgy kellett volna csinálni mint a fociban, ha befut valami vadbarom a pályára, egyáltalán nem mutatni. Így most ott lesz egy miilió twitter meg ki tudja milyen bejegyzésben, és megvan az öt perc hírnév. Bár gondolom ilyen helyzetre álmukban sem számítottak.
Reggel lejátszhatnának valamennyit. Mondjuk 8-10-ig ami belefér, este meg a többit. Talán így kavarnának be a legkevésbé a többi szakasznak. Igaz, hogy hajnalban kéne kellniük, de hát ez egy rendkívüli helyzet.
"UPDATE: Robert Milkins vs Joe Perry will not resume tonight. They will play their first session on Tuesday evening from 7pm. The scheduling for their second session will be confirmed in due course. #CazooWorldChampionship"
Az első felvonás holnap 20:00-kor lesz (ami eredetileg a második lett volna), a második szakaszról nincs döntés, bíznak abbab, hogy szerdán lesz egy 8-1 vagy 9-0-s, esetleg 7-2-s első felvonás valahol. :D