van aki a megadeth honlapon regisztrált a fórumra? x napja próbáltam, megjött a visszaigazoló, katt, aztán csak azt írja ki azóta, hogy valami security token is missing. wtf???
köszi a megelőlegezett bizalmat, de még a végén elpirulok, ennyire nyíltan szembedicsérni ország, világ előtt! :D igyekszem írni majd egy részletes beszámolót! üdv.!
Most aztán végképp besárgultam, sajnos nekem a bécsi koncert nem fog összejönni, pedig nagyon szerettem volna. Te vagy olyan jófej, hogy részletesen beszámolsz majd nekünk a csütörtöki ünnepségről! Érezd jól magad!
Nick Menza egy zseniális dobos, nem konkrétan a fizikumával van baj, hanem egyszerűen egy ilyen turnén ha valakire nem lehet számítani minden nap, hogy ott van lélekben, az nagy baj. Ezért nincsa Megadethben. A többieknek is voltak brutál zűrös éveik, de összeszedték magukat. Ő nem. A lehetőség még adott, szerintem bőven nincs annyira leépülve, a kérdés az, hogy ő mit akar !
Basszus azóta sem értem hogy lehettek ilyen rövidek. Pláne, hogy tényleg atom király volt a buli, sokat vártam rá, és egyszerűen hiányérzetem van. Bejönnek az új lemezek 2000 óta, és szinte nem volt róluk semmi.
Meghallgattam volna róluk pár számot még 1 órában az tuti.
Amúgy üzenem mindenkinek, aki Ausztriába megy a koncertre, hogy: baromi irigy vagyok rátok!!! (ha jól láttam, csak 1 előzenekar lesz, úgyhogy valószínűleg nem áll meg a buli 75 percnél)
Így van. Mindig is egy nyugodt, kiegyensúlyozott image-e volt. Ellenben egyszer nem ártana már valami konkrétabbat is mondani Nickről, mert az "egészségi állapot" önmagában elég tág fogalom. 42 évvel még nem az SZTK-ba szoktak naponta járni, mivel az még nem egy matuzsálemi kor (sőt, 2004-ben amikor Mustaine nem vette vissza ugyanezen okok miatt, csak 36 éves volt!) Nem tudom elképzelni, hogy miért nem tudja összeszedni-feledzeni magát. Narkózik, vagy mi? Van erről valami infó?
szerintem ez hatalmas dolog volt. 25 éve várok rá! :-) engem Kerry túlzottan nem izgat mit csinál. sztem vegyük hozzá h James "megtért" vagy mi, mostanában vmi hihetetlen jó arc lett belőle. sztem Dave is engedett a sokévnyi sérelemből. nekem is a Dave-Lars összeborulás tűnik őszintének, jó lenne tudni mit mondtak egymásnak. Jó lenne ha James a Testamentet, Exodust, és az Overkill-t is "felkarolná" kicsit. ez nagyon szép dolog lenne tőlük.
Nézzétek, szerintem már önmagában az nagy szám, hogy leülnek egymás mellé, beszélgetnek, együtt nevetnek. Több ilyet bejátszottak a mozis közvetítés közben, jó volt látni őket, hogyan elevenítik fel a régi emlékeket.
Ha a Dave - James/Lars/Kirk viszonyt nézzük, jó útra terelődtek a dolgok. Dave az első big4 koncert előtti közös vacsorán mellettük ült, azért ez is sokatmondó. A nagy ölelkezések közül meg talán pont a Dave-Lars összeborulás tűnt a legőszintébbnek. Nem úgy látszott, hogy bármelyikük úgy állt volna oda, hogy "na, essünk túl rajta gyorsan ".
Miért nem volt ott Kerry a közös szám alatt? Miért nem ült le Dave, Scott és Lars mellé? Nem tudom, de nem kell rögtön rosszra gondolni. Ha vkire haragudott korábban Kerry, az Dave volt, ugyanakkor pár napja Kerry így fogalmazott vele kapcsolatban: I just couldn't remember why I wasn't friends with this dude anymore — I could not remember what I was upset about. So we get to the airport, and I saw him coming out of the lounge, and I came up, shook his hand, and said, "Hey, dude, I don't think I've talked to you in about 15 years!"
Remélem, amikor összerakják a big4 dvd-t, pakolnak rá egy csomó backstage anyagot is.
Sokadszor néztem már meg az Am I Evil-t - még mindig ugyanúgy előjön a libabőr, mint először.
Reménykedtem benne, hogy ha már csak fél RIP-et kaptunk a pesti bulin, azért megörökítik valamelyik teljes RIP-es koncertet az utókor számára. Nos, szeptemberben jön ki a dvd, amit még március végén rögzítettek az egy hónapos államokbeli RIP turné utolsó állomásán.
A setlist része volt még: Skin O' My Teeth, In My Darkest Hour, She-Wolf, Trust, Symphony Of Destruction, Peace Sells Játszották még a Head Crusher-t és a The Right to Go Insane-t is de ezek nem kerülnek fel a dvd-re (hogy miért??).
Ezen a californiai bulin (meg az egész márciusi amcsi turnén) egyébként az Exodus és a Testament játszott előttük. Chuck Billyék pedig elnyomták a szintén klasszikus debütáló lemezüket elejétől a végéig.
Ha nem is volt big4 az USA-ban, azért nem panaszkodhatnak odaát a rajongók. Ja, nemsokára meg kezdődik az American Carnage turné a Slayerrel és a Testamenttel.
Ez mindenkinek nagy üzlet, egy rakás ember odafigyel rá szerintem, aki évek óta kikopott az egészből. A másik három zenekar nyilván többet profitál belőle, mint a Metallica.
Miért ment bele? Mert pénz, valamint a konkurenciát felléptetni előzenekarként (felvezetőként) az bizony nagy eredmény. Ők meg belementek, mert pénz. Ezért nem kell senkit sem ostorozni, nincs ebben szerintem olyan felháborítóan nagy álságosság. Műsor legyen a népnek, az a lényeg. A többihez meg mi közünk?
Engem inkább Kerry King hozzáállása zavar: közös színpadraállás nehogymá, én őszinte keménylegény vagyok, és rühellem az ilyen megjátszódsit, de a fellépésért járó pénz azért jöhet nyugodtan.
egyre álságosabb nekem már ez a big four. van kint egy friss videó a megadeth honlapján, amiben ronnie james dio-ra emlékeznek, sztorizgatnak. na, most a négy zenekar közül kerry king /aki tudjuk melyik zenekart képviseli. :)) / arra nem volt hajlandó, h leüljön lars, scott, és mustaine közé... de sajnos elnézve a videót, a vége felé nekem már lars is annyira erőltetetten mosolyog, mint aki már csak azt várná, h végre leálljon a kamera, és irány el.
na, mindegy. és elnézést, h ennyit foglalkozom a big four résztvevőinek egymással való viszonyával, de akkor nem értem, h minek kellett az egész, ha még huszon "x" év után sem tudtak egymással rendes viszonyt kialakítani? ennek így nem sok értelmét látom. jó, tudom, könnyű elintézni mindig azzal, hogy pénz, de...
ja, és főleg azt nem értem, h a metallica minek ment bele. nekik úgyis megvan a nagyon erős teltházas támogatás rajongói oldalról. legfeljebb a maradék három zenekar az, akiknek így "csomagban" eladva elhiszem, hogy nagy üzlet ez az egész.
Szófiai big4 bulin lement a Trust? Setlist.fm szerint igen, viszont letöltöttem egy elvileg komplett, majd' 4 órás videót, abban mind a 4 zenekar összes, elvileg lenyomott anyaga benne van, de a Trust hiányzik.
igen, lombardo minden metal dobosok metal dobosa raadasul a kiserletezos cuccai is bejonnek; zorn 2 lemeze, amin dobol nagyon jo (a tobbi is), es spooky dj-vel is jo, amit csinalt