"ugyanis találkoztunk a Szabóval a Colombus Klubban!"
Ha legkozelebb talalkozol vele, akkor mondd meg neki, hogy kar volt elbaszni a picsaba Godre a blindek ket kontrolladajat, mert azt en vallaltam volna be a zenekarommal, de most se enek cucc se semmink nincsen... Es penz sincs belole.
Ki tudja, mikor lesz ebből az utazásból valami. Már mióta beszélnek róla, aztán mindig feltűnnek valahol Pesten. Bár persze jó ez, legalább érezzük az aurájukat!:)))
Hogy nem Amerikába mennek, hanem európai körútra, most a Benelux államok Warnerjánál van jó esély arra, hogy kijöjjön a lemez. A lényeg ez volt nagyjából. És azért mennek ki tárgyalni, hogy ne az legyen, hogy a kiadó tologatja ide-oda a lemezt, amíg aztán lófütty se lesz belőle, hanem majd ők odahatnak, ha tudnak. Meg hogy az egész külföldödsi nem azt jelenti, hogy a magyar rajongókat cserben hagynák, hanem egyszerűen keresik a továbblépést (vagyis a szokásos szöveg).
Szeptemberben eldőlt, hogy az USA téma egy ideig most talonba kerül... Az Intersong-os interjú, nemtom, mikori. Levente 2-3 hete nekem Berlint mondott, ha most ehhez képest is változás van (netán mégis amerika), akkor meglepődnék, egyszersmind végérvényesen kiderülne, hogy nem vagyok kompetens személy a korrekt info-kat illetően... :)))
Üdv,
amerikáról már jó ideje nincs szó, Berlin-t írtam, mikor a külföldi út volt a téma. Úgytom kint voltak 1 hétig, elintéztek néhány dolgot, úgymond előszervezés folyt, aztán ismét hazajöttek egy időre. Ha minden igaz, végül múlt vasárnap mentek ki 3 hónapra...
De én már semmit nem mondok inkább, sztem ezek az info-k 2 naponkét változnak... :))
"Pityesz lent volt tegnap Superbutt-on."
Az nem o volt. O szokott borotvalkozni :) Ez a Pityesz meg nem, tehat o nem Pityesz :)
Egyebkent akkor most ki van hol?
"...havan hoden apadt ajnalog..." :)
Természetesen van, de azt nem adom el semmi pénzért... :)))) Pedig szerintem lehet, hogy jó sokat megadnátok érte, ha tudnátok hogy melyik debreceni buli előtt írta alá... :))
Ha esetleg érdekelne valakit egy eladó (Pityesz által) dedikált Drive My Hand kazi, akkor az írjon egy mail-t. /Persze gondolom, hogy aki ezt a topikot olvassa, már megvan mindenkinek, de hátha.../