Így jó lesz? Bár én nem vagyok rajongó, de azért tényleg tetszetett. Csak az nem, hogy itten olyan csend van, mint egy kriptában. Támadjunk már fel halottainkból, aztán kísértsünk, vagy legalább kísértsük a sorsunkat, vagy mi.
shal rámszólt, hogy írjak :)
igenis tanító néni :PP
akkor követelem, hogy értékeljétek a szóviccemet az előző hsz-emben :))))
az igazi rajongók mindig nevetnek imádottjuk viccein, még akkor is, ha az rém szar :)))
Hát hogy rajonganak, azt készséggel elhiszem, de hogy filozófiát is tulajdonítanak neked, az már kissé gyanús. Nem lehet, hogy az mégis csak egy különböző béla?
Igen Libi, rólam van szó, bár -kétségtelenül van valami mekkfoghatatlan és ellenállhatatlan esztétikai varázs a megjelenésemben- a Hamvas Béla megnevezést azért magam is egy kicsit túlzónak tartom, már csak szerénységem okán is, dehát tudod milyen elvakult és beszűkült emberek ezek a rajongók, azt pedig aztán vékkép túlzásnak érzem, hogy még a jelzőt is nagy H-val írják, de micsináljak, ha eccer imádnak, sok áldozatot kíván a híres ember élete.
Emellett volt egy sunyi Hamvas Béla imitátorom is, de ő már rég lebukott nem is annyira gyalázatos stílusa miatt, hanem mert olyan gyatrán plagizált, hogy nem átallott nagy terjedelemben és gerjedelemben filozófiagőzös borokról értekezni, mikor minden elemista tudja, hogy én sörpárti vagyok.
Hazajöttem, szép volt, jó volt, Sally nem is gonosz (annyira :P), feltöltődtem rendesen, szóval reszkessen mindenki! De nem vagyok még teljesen ép (kézláb) állapotban, és éppen azt se tudom, hogy kit szeressek jobban rég nem látott tanáraim (tanítványaim?) közül, szóval iszom egy kávét. És mostantól mindenki írjon, de azonnal! :)
Egyébként is, miért kell mindig lekicsinyleni a másikat, azért, mert valaki heterotróf, még lehet jó fej... :D
És egyébként se mondjátok, hogy üldözési mániám van! Azért, mert paranoiás vagyok, még követhetnek!!! :)
Na ez az. Nem mindenki a saját körének a kovácsa. Én például otthonról indulok ki. Ott mindenki ismer és rendkívül népzserű vagyok, főleg amikor le kell menni tejért. Persze az állam érdekében megteszem. Na minden jót és tejivóba NE menjetek.... (:))
Itt mindenki szívesen lát! Paulina is szívesen lát hisz serc perc alatt fel kerültél a fánk lub albumba. (Ilyen rövid idő alatt csak maga Pau került fel oda:)))
Úgyhogy ne menj, inkább maradj barátok közt:)
Az egészen biztosan valami fatális és csaknem végzetes tévedés lesz. Mi, mint a király, identitásunk teljes tudatában kijelentjük, hogy az ehhez hasonló trónbitorló kijelentések és egyéb élet- és robbanásveszélyes fenyegetések dacára nem mondunk le a születési rendellenességünk adta koronáról és almáról. Egyébként is megszoktuk, hogy a különböző LUBtagok rendszeresen pályáznak a címünkre, főleg a különböző BÉLA, de hát a népszerűségért és az erkölcsi nagyságért meg kell szenvedni. Ahogy ezt persze Shal is biztos nagyon jól tudja. (:))
Na akkor MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ......