Keresés

Részletes keresés

raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 91
Beerci kaviatot nem kell bántani, régi munkásőr ő is!
Előzmény: Beerci (89)
raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 90
Tegnap lejött hozzánk Horn Gyuszi és úgy benyomott 8 deci Luna-sósborszeszt, hogy nem emlékezett az éjféli vadászatra, amit a faluban csaptunk, rásütöttük 4 diszkós fiatalra, hogy kulák - persze ők azt sem tudták, miről van szó -, de amikor elkezdtük verni a fejüket bikacsökkel már nem kérdeztek semmit!
kaviat Creative Commons License 2000.02.08 0 0 87
gyerekek zsírt kell harapni mondom én

.kav]4t r.e.b.

raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 84
Most is lóg ki a szából a Dacia-cigi, de nincsen már a dobozban csak 10 szál, úgyhogy mindjárt bontom a Főnixet!
Az nem erős cigi, ugye?
raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 83
De előtte vagy 4 órán keresztűl polírozuk!

Mi 380-an vagyunk, innét irányítom a szervezetet (II. ker.). Jó vóna ha hoznál Dianát, azt szeretem! Emlékszel mennyit ittunk belőle a múlt héten?!

Előzmény: Beerci (81)
raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 80
Mikó jössz haza, nagy buli lesz a házamban!

Összetörjük a Aston Martinomat!

Szereztem nyóc földronda kurvát, majd jól megb@szuk, őket, de csak akkor, ha már jó izzadságszagúak, és a szájuk bűzlik a cigitől és a piától!

Előzmény: Beerci (76)
raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 77
Ott van a 1 2 szám felett, hogy kedvencek, oda kell beírnod magad! A legfrisseb hozzászólás fölött!
Előzmény: Beerci (73)
raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 75
Kérlek szépen Puki elvtárs, tegnap közlekedésbe vontam, úgy 14 óra 30 perckor a ZIL-t, majd felvettem Csurgó elvtársat, és kimentünk vadászni!

Lőttünk 43 kacsát, 8 sutát és 5 vadisznót! Jössz-e tőteni hurkát hétvégén? Bebaszunk, mint ökör, majd lehányuk a szomszéd kisgyerekének a háromkerekű bicaját, oszt majd kaparhatják a ráfagyott hányást!!!

Előzmény: raba (71)
raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 71
Elég, ha beírod magad a kedvencek közé!

raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 70
Tegnap sírt a fenti szomszéd kiskülke, felmentem oszt lekevertem neki egy maflást!
raba Creative Commons License 2000.02.08 0 0 68
Szevasz Beerci!!!!
nils Creative Commons License 2000.02.08 0 0 67
Mi az a Gorilla? (Jóvanna, tudom, majom)
Előzmény: Irc-s Fprovokatr (47)
eMM Creative Commons License 2000.02.08 0 0 66
Azért ezt nem írhatod komolyan: "mert az emberek nem neztek le egymeast."
A pártitkár nem nézte le a pórnépet?
És az iskolaigazgató?
És a tanácselnök?
Vagy akár 1 mezei rendőr?
Nem akarok elmenni a honvédelmi mimiszterig a felsorolásban.

Mondhatod hogy ez ma is így van.(csak épp nincs munkásőr)
Igen,lehet, de ne szajkózzd azt,hogy régebben "az átkosban" ez másképpen volt.

Előzmény: Irc-s Fprovokatr (43)
eMM Creative Commons License 2000.02.08 0 0 65
:-)
Előzmény: lx (34)
raba Creative Commons License 2000.02.06 0 0 63
Még anno a nánamarosi laktanyában benyomtunk, mint állat, majd beültünk az Uazba és leugrottunk Vakhorkányra.
Tűzriadót rendeztünk az embereknek és, hogy élvezzék is, illetve valódi tartalmat kölcsönözzünk a riadónak, felszólítottuk őket - géppisztollyal -, hogy gyújtsák fel a házaikat!
De mi tudtuk, hogy Bartalics elvtárs - a Verébszállási tűzoltóparancsnok - tajtrészegen fekszik a szolgálati helyén, így csak másnap délben tudott terepszemlére kijönni, ahol is egy óriási hányás után megállapította, hogy villámcsapás miatt égett le a falu. Ezen mi hatalmasat röhögtünk a laktanyában.
Majd rá 4 hétre megállapították, hogy a villámcsapás nem következett volna be, ha a falu tanácselnöke felszereltet néhány villámhárítót a faluban, így történhetett meg, hogy Veréb elvtársat a falu első emberét kivégeztük gondatlanság miatt, a nánamarosi laktanyában.
A falu új tanácselnöke az öcsém lett.
1968
atyus Creative Commons License 2000.02.05 0 0 62
A tchémában érdekett vagyok, de te gügye vótál.

Amúgy: népsavazás. És kész.

Előzmény: raba (-)
Ozon Creative Commons License 2000.02.05 0 0 61
Egyetértek imént felszólaló elvtársammal abban, hogy féktelen tivornyáinknak csak irtóztató magasságokban szárnyaló fantáziánk szabhatott határt. Egyszer megesett velünk egy virgonc éjszakán, mikoris a vadászházban fergetegpartit tartottunk, hogy a 2 deciliter pepsikokakolától olyan mámorban úsztunk, agyunk jobb agyféltekéje teljesen elveszetette a kapcsolatot a ballal...
Történ akkor az, hogy kedves barátom, Szálasi Ferdinánd elvtárs jól megmarkolta egy leányzó üstökét, majd egy alsó madárfogással egyetlen hirtelen mozdulattal maga alá rántotta és már a pezsgősüveggel szerette volna izgatni a lányzót. Egyre vadabb tempóba kezdett, mire a dugó kirepült... És ebből sem lett semmi...

Vagy a Mariska néni, akit egy olyan vödörre ültettük, amelyben egy patkány leledzett és mikor megtagadta az orális kielégítését a kisdoboscsapatnak nemre való tekintet nélkül, el kezdtük melegíteni a vedért. Mivel a patkány menekült, a legrövidebb utat választva Mariska néni altáján egy jókora lyukat rágott és távozott a vödörből...

Előzmény: Blindmouse (60)
Blindmouse Creative Commons License 2000.02.05 0 0 60
Azt tudtátok hogy a Tiananmen téri eseményeket rólunk koppintották?

történt egyszer ugyanis hogy valahol kőbányán Derkovits bá' aki már akkoriban is kiöregedőben volt a szakmából eltévedt a T34-essel és amíg a térképet forgatta addig keresztülment egy iskola udvarán, majd a templomkertet letarolva eltaposta Mohácsi alezredes szolgálati gépjárművét..benne a feleségének születésnapjára szánt színarany órával.. a lényeg hogy az iskolaudvaron éppen több tucatnyi kisdobos és úttörő avatása történt..

szerencsétlent érdemei elismerése mellett tarkónlőtték a templomkert miatt.. :(

Előzmény: ugrifules (58)
ugrifules Creative Commons License 2000.02.05 0 0 58
Eccer levezenyeltek minket a Hortobagyra. Kozel s tavol nem volt kocsma, de azert vittunk egy hordo
borparlatot a kozponti ellatmanybol a Csepel platojan. Szoval mire leertunk, a Balog Bela mar gemeskutat is delibabnak nezte, el is lott ra vagy 3 tar loszert. Na ott aztan semmi dolgunk nem volt, ugyhogy unalmunkban kiirtottuk a kanalasgem allomanyt, meg ultiztunk a juhaszokkal, aztan ha nagyon pofatlanul csalt valamelyik, hatravittuk a kunyho moge, oszt tobbet elo sem jott. A Kecskes Toni meg beult a parancsnoki Zaporozsecbe es elkezdte a szurke marhakat hajkuraszni, mer aszitte vadlovak, aztan ugy hoztak oket vissza teherautoval Fehergyarmatrol.

ui:nektek olyan tsz-elnokos Volgatok van, vagy az a regi kerek, amerikai koppintas? En neha meg ma is beinditom a Csajkat, csak most mar nehez benzint lopni hozza.

Előzmény: Blindmouse (55)
Ozon Creative Commons License 2000.02.05 0 0 57
Őrzött benneteket a halál... Arra voltatok jók, hogy az AK-m félrehordását teszteljem... Orsós Ortégákon próbálgattam a DAK-ok kerekeinek tapadását, és ha tankokkal keltünk át a Dunán egy egy kozmáltat vittünk arra az estre, ha netán elakadnánk.. Az volt a jelzőbólyánk.. a csepel-szigeten is sokat huncutkodtunk... Írtam is errre a bólyás sztorira akkoriban egy fergeteges kéccsorost! Mindég eztet kántáltuk hullatajrészegen a kollégákkal!
Így hangzik:

"Jajj, de széles a Duna, meg a Tisza,
jó bólya lett a mai napra OrsósLacika!"

de azért a fehér gyerekeket se kíméltük! Adtunk nekik éleslőszert, hogy szalonnasütéskor dobálják marokszám a tűzbe... A szülőket meg szétválasztottuk egy két éves fogdával, azalatt az asszonyt rendesen lekezelgettük...

Előzmény: Csokis2 (56)
Csokis2 Creative Commons License 2000.02.05 0 0 56
Szerintem az utolso sor: "harmadiknak ott a fegyvere". Mindenesetre a dolog lenyege, hogy szegenynek a _munkara_ mar nem maradt elete. Errol annak idejen (89) Kocsis L. Mihalynak volt egy remek glosszaja a Nok Lapjaban. A masik kozismert vicc az volt:
Mit oriz a Hatarorseg?
Hat a hatart.
Mit oriz a Rendorseg?
Hat a rendet.
Es mit oriz a Munkasorseg?
???
Az a vicc, hogy ha megnezed az alapitas korulmenyeit es celjat, ez nem vicc volt, hanem k...ra igaz. :-(
Előzmény: Laci (53)
Blindmouse Creative Commons License 2000.02.05 0 0 55
Mi néha nosztalgiából le szoktunk menni falura vadászni még tajtrészegen.. meg néha menni egy kört a jó öreg Kraz-zal.. megnézzük hogy kidönti e még a jó kis vályogtéglás házakat.. aztán utólag mindíg kiderül hogy azokban még laknak de nincs belőle semmi probléma..
meg a a nyáron is furán beszélő embereket kellett agyonlőnünk az éjszaka közepén akik a kedvenc SZOTüdülőnkbe valahogy bejutottak és leheveredtek.. valami Hans vagy ki elkezdett akadékoskodni hogy ő nem akar verést.. erre kénytelenek voltunk falhozállítani mindenkit..
még kijött valami helyi hatósági közeg is hogy legyünk szívesek hangtompítót használni legközelebb mert jelentenie kell a felettesének.. kapott két kétdekás sztolicsnaját meg egy nyaklevest és elküldtük aludni :)

más.. a Volgának délután elszakadt az ékszíja :((

Előzmény: Ozon (54)
Ozon Creative Commons License 2000.02.05 0 0 54
A minap éppen a GAZ teherautómabn ültem, amit anno a kádárkorszakban kaptam.. Eszembe ötlött néhány megfakult emlék, mikor kisgyerekekre vadásztam vele... Egy-két rászáradt húscafat még őrzi az emlékét... megleltem a statisztikámat is.
Egy teljes iskolaudvar egy fullroma tanintézményben és 2 putrisor... Fáj a szívem, amiért ilyen kicsivel beértem. Bár a szomszéd Józsibát már akkor is szívesen faragtam a baltámmal emberformára...
Előzmény: Laci (53)
Laci Creative Commons License 2000.02.03 0 0 53
Igen, és az volt a munkásőr, akinek egy baja volt:
"Munkásőrnek egy baja, egy baja
Miért nincs három élete, élete
Egyiket a PÁRTNAK adja,
Másika a párja kapja
Harmadikat (?) fegyvere" -öcsééééém ilyet!
Előzmény: raba (52)
raba Creative Commons License 2000.02.02 0 0 52
A munkásőr az az ember volt, aki feltétel nélkül engedelmeskedett a parancsnak!

Ha kellett gyilkolt, ha kellett virágot adott a pártitkár elvtárs feleségének.

raba Creative Commons License 2000.02.02 0 0 51
Doki ez komoly?
- Komoly!
Előzmény: tuzson (50)
tuzson Creative Commons License 2000.02.02 0 0 50
Na a raba ideges lett, hogy próbáljuk egy kicsit a topicját a téma medrébe terelgetni és megint rátört a paranoia.

Gyerekek, fikázhatjátok a múlt rendszert szélsőbalról és szélsőjobbról,mint a politikusok,
a tömeg 94-ben visszahozta a szocikat, majd miután rájött, hogy semmit sem tanultak ki is pöccentette őket a hatalomból.

Az a párt, poltikai erő, szervezet, egyén, politikus vagy topicus, aki nem tudja korrekt módon magában lezárni a múltat, az nem kerüli el Kövér Lackó sorsát: lsd Fidesz gyűlési beszéde.
Politikailag lenullázódik.

Amúgy meg számoltam, szóval nincs, nem lehet a Tasztalon, közelebbről itt a topicban olyan, aki
kizárólag már ebben a rendszerben élt.
(10 éves lesz az unokaöcsém 3 hét múlva, de még ő is élt az "átkosban")

Előzmény: raba (49)
raba Creative Commons License 2000.02.02 0 0 49
1970. március. 28. Recsken jártunk a munkásőr elvtársakkal, alighogy elhagytuk a tábort - kb. 400 métert tehetünk meg - elszakadt a Volga ékszíja, Kardos elvtárs telefonáltatott a táborba, hogy hozzanak ékszíjat. Öt perc múlva jött egy őr és vele egy megtermett fogoly. Mi azt hittük, hogy nem akarja összekenni a kezét az olajjal és ezért hozta a jogerős büntetését töltő fegyencet. De nem!
Az őr - akit Demeter elvtársnak neveztek - fogta a pisztolyát és tarkónlőtte a fegyencet, ami ezután történt azon mi is megdöbbentünk: szétszakította a fegyenc felső ruházatát és egy éles késsel bőrt hasított a hátából, majd ezzel a bőrrel helyetesítette a szakadt ékszíjunkat, majd erőt, egészséget kívánt és visszament a táborba.
Laci Creative Commons License 2000.02.02 0 0 48
Igen, a több ezer éves folyamatos tőkés kizsákmányolás után ez a negyven év valóban járt már társadalmunk érték teremtő rétegeinek is, nem csak a nagytőkés kizsákmányolóknak, és a alibi munkát dolgozóknak (pl:marketing, sales, pr, management, stb)

Lehet, hogy még egy proletár forradalmat kéne szervezni? Tudjátok nagyon nehéz két sor kapálása között mindig visszarohanni a tarlóhoz, bekapcsolni a nótbukot, feljelentkezni a vesztelnetre, és ide írkálni.

Előzmény: Irc-s Fprovokatr (47)
Irc-s Fprovokatr Creative Commons License 2000.02.02 0 0 47
Eltetjuk a Kadarrendszert - megjegyzem teljesen jogosan - de megfeledkezunk a tanacskoztarsasagrol, ahol eloszor talalt magara munkasosztaly. En felhaborito tortenelemhamisitasi jateknak tartom, hogy a Habsburg uralom ketfeju, es ketszinu sasat koveto munkasmozgalmi megmozdulast terrornak tanitjak, holott a voros kormany par nap alatt bepotolta mindazt a hianyt, amit a munkasosztaly a huberi rendszerekben ezer even at elszenvedett.

Forras: Gorilla osszes.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!