Keresés

Részletes keresés

Tomiboy Creative Commons License 2000.06.20 0 0 169
Hali!

Az én problémám az, hogy nem tudom, hogyan lehet megnyúzni egy geckót. Tud valaki segíteni ebben?

Köszi
Tomiboy

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.20 0 0 168
ja, és találtam még egy bugot, ami elég pozitív :)

a Vault 15-ben az egyik Khan tagnál volt egy érdekes fegyver, úgy néz ki, mint egy szögbelövő, nos a poén az, hogy a leírása szerint 9 mm lszer való bele, de meg lehet tölteni 10 mm lőszerrel is, és azért a 10 mm lőszer "kicsit" gyakoribb :)

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.20 0 0 167
Pithagros
én még ott nem tartok

más
érdekes dolog történt velem, nem tudom ti hogy oldottátok meg, meséltem a Broken Hillsi (BH) ghoulnak az elrejtett kincséről, nagy poént tettek be a programozók, csak nem tudom lehet-e valamit csinálni

szóval elmondta, hogy hol van a kincse (2000 XP)illetve utalt rá, nehezen megtaláltam, csak én éppen nem fértem be oda...de nem tudom emlékeztek-e, hogy ott volt egy kis törpeszerű krapek, aki valami bounty hunter, vagy mifene

na ő segített megszerezni a "kincset", a poén az, hogy a kincs nem is kincs, viszont a kis ürge beszorult, és közelebbi ismerettségbe került valami multi-legged lénnyel, ami éppen Arghhhh, It is crawling on me...szóval valószínű nehéz neki ott, ahova került

viszont nem tudom hogyan mentsem ki? valaki megbírkózott ezzel a problémával?

kénytelen vagyok elismerni, hogy jó ez a játék ...volt valaki a Máltai Sólyom nevű kávézóban, ahol a Fallout 1-t végigjátszó karakterek beszélgetnek a játékukról? :)
nagyon pihentagyú ötlet :)

Pithagros Creative Commons License 2000.06.19 0 0 166
Kedves Fallout fanok!
Emlékszik valaki hol lehet találni a navigációs chip-et?
Ugyanis az a frány tankhajó a végén nem akar beindulni.
Pedig a szörnyeket kiirtottam a raktéből, FOB-ot szereztem,
teletöltöttem üzemanyaggal (megkértem a hacker srácot hogy szerezzen
a Shi-től, sajnos ezért kesőbb kiinyírták a kínaiak).
Most nem tudok mit csinálni, hiába beszélek a kapitánnyal,
nem mond új dolgot, a számítógépet meg chip nélkül nem tudom
megjavítani.
Ez egy újabb bug lenne?
Please help!
Johnnyboy Creative Commons License 2000.06.19 0 0 165
Köszi szépen!

Emiatt a kis malőr miatt elindultam Cassidyvel az oldalamon Broken hill-be gyalog. Az első csatában raidersek ütöttek rajta és a karavánon. Cassidy-t telepumpálták egy sorozatvető shotgunból. Meghalt szegény. Mindenkit kinyírtam bosszúból. Folytattam az utam délnek bízván, hogy már semmi baj nem történhet. Hát történt. Néhány rodscorpionnal találkoztam az egyik megcsípett és mérgezett lettem. Nem volt nálam antiszérum, úgyhogy stimpack-at nyomtam magamban. Azonban Broken Hill előtt véletlenül rábukkantam egy radioaktív mezőre ami tele volt Geckok-kal. Azonnal radiated lettem (4 Rad-away-t kellett megennem, hogy rendbe legyek), és ekkor találkoztam először lila színű Geckokkal. Az egyik közel ért hiába adagoltam neki az ólmot a H&K shootgunból, mire lefújt tűzzel miközben a többiek megpróbáltak bekeríteni. A végén éppenhogy megmenekültem.

És mindez miért? Mert nem tudtam az üzemanyagot az autómba önteni. :( Szegény Cassidynek ezért kellett meghalnia...

Egyébként köszönöm a segítséget! Szuper a játék!!!

Előzmény: Kwisatz Haderach (164)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.19 0 0 164
hali
1.
én a következőképp töltöttem újra a kocsit, az inventoriban ott a cella (microfusion vagy mifene), NEM a kézben

jobb klikk az autón, így feljönnek a karakterirányítási lehetőségek: kéz, emberfej (képesség használat), hátizsák stb.

klikkelsz a hátizsákon, így bekerülsz az inventoridba, jobb klikk a microfusion cellán, itt is feljön a kis menü: tenyér (használat), kéz (ledobás)

természetesen tenyér...és betölti a cellát

huh, ez így elég hülyén hangzik, de remélem követhető azért és sikerrel jársz :)

(gondold végig: a hátizsákban lévő microfusion cellát akarod használni az "autón")

a többire majd más, okosabb, aki már előrébb tart

bár az addictra én is kíváncsi lennék...biztos egy idő után kiír mindenféle tréfa-répa szövegeket

Előzmény: Johnnyboy (163)
Johnnyboy Creative Commons License 2000.06.19 0 0 163
Üdv Mindenkinek!

Nemrég kezdtem el a játékot és nagyon sajnálom, hogy ilyen későn találtam rá. Annak ellenére, hogy 1998-as régóta nem találkoztam ennyire jó játékkal. Várom a harmadik részét.

A lényeg, hogy lenne pár kérdésem, amire remélem tudjátok a választ:

1, Kifogyott az üzemanyag a kocsiból. Nem tudom utántölteni. Van nálam micro fusion cell de nem tudom mit tegyek vele. Az auto Vault Cityben van es mar nem tudok eljutni vele sehova. Mit tegyek?

2, Arroyo elpusztul ha záros határidőn belül nem prezentálok egy GECK-et? Volna más dolgom is Reno-ban elotte. :)

3, Addict lettem a sok Rad-X bevétele után. Mi a hátránya? Egyébként érdemes kipróbálni Reno-ban a boxmeccs előtt, hogy bevesztek egy Pshyco-t. Utána jégkrémért fogtok harcolni pénz helyett mert annyira leesik az intelligenciátok.

Előre is köszi a segítséget!

OutSider Creative Commons License 2000.06.19 0 0 162
Még mindig áll a kérdés: van aki gonoszan játszotta végig? Elkezdtem. A templomból úgy jutottam ki, hogy legyőztem az ajtónál állót... pusztakéz vs lándzsa harcban (egy ismerősöm szerint jellemző rám), majd a pusztakezes harcot amikor belementem már nem kellett lefolytatni.
Most már alig várom, hogy Arroyoba menjek, ahol az aranyat érő Sulikot felvehetem (Metzger 1700 gp-t ad érte).
Nagypapi: igen elismerem TE JOBB VAGY, de azért küdjünk meg páncél és egyéb fegyverek nélkül a becsületért, találkozunk délben a főtéren. Egyébként csak azért említettem Xenat, mert egy másik fórumon azt írtad, - nem, nem Xenának hívják, mielőtt megkérdezitek -, figyeljcsak most jut eszembe a Te nagyrabecsült karaktered Nő, az enyém FÉRFI, szóval esetleg egyesíthetnénk a .. a ... a .... törzseinket.
((Van valakinek kölcsön valamilyen jó távcsöves, hátbalövő puskája? Sürgősen kellene jeligére))
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.19 0 0 161
én ezt a wrightos dolgot csak leírásokban olvastam, de akkor ezek szerint a wrightoknál elég két küldetés ahhoz hogy made man legyél? és a többieknél meg három kell?...hmmmm

más
valaki megtalálta a Broken Hills-i ghoul elrejtett kincsét, vagy csak szop@tás az egész?

nekem már elmondta hogy kb. hol lehet (Broken Hills downtown, valami többször átépített épület), de még nem néztem alaposabban körül...

Hari Creative Commons License 2000.06.19 0 0 160
Hi Kwisatz,

A Wrightok tisztességes zugpálinkafőzők, hogy jutna eszükbe megtámadni a Salvatorekat? :))) Na szóval questként nem kapod meg, ha a SAD-ról szóló jelentéseddel beállítaszz az öreg Wrighthoz, akkor nagyon happy lesz, te pedig az ő Made Man-jük és innen kezdve egyik családnál sem kapsz semmilyen küldetést. Persze a Salvatorékat azért én is kinyírtam, sőt a Wright-ok kivételével a többi családot is (Bishoppal úgyis megbíztak).

Más. Nem tudja valaki, hogy NCR-ben a városházás szegmensen alul balra lévő elektronikus záron túl mi van, hogyan lehet oda bejutni, érdemes-e? A Westin farmnál ha átkiabáltam az őrnek, akkor szóba állt velem, de itt senki nem hajlandó kinyitni a zárat.

Előzmény: Kwisatz Haderach (158)
ReBeL Creative Commons License 2000.06.19 0 0 159
Ezt a Skynet-es dolgot én sem tudtam megcsinálni, amikor először járszottam, de legutóbb sikerült. Meg kell javítani azt a robotot ami a számítógép után van a folyosó végén. Le lehet futtatni rajta egy tesztet, három dolgot ellenőriz és természetesen egyik sem működik hibátlanul. Fel kell tölteni biogéllel ( ott van valahol melette ), szerezni kell egy "motivátort", ehhez amortizálni kell egy úgyanolyan robotot, bár ez kicsit veszélyes, mivel a környező robotok is megtámadnak, be kell rakni a "motivátort" és az agyat is a robotba, majd a vezérlőpultnál aktiválni kell a robotot. Ha valami nem stimmel felrobban. Egész használható szerkezet, van vagy 170 hp-je, meg tudja javítani magát ( ehhez szólni kell neki ) és puskával eléggé jól lő ( én a manipulátorába nyomtam egy gaus-t, minden második lövése critical volt).
Előzmény: Kwisatz Haderach (158)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.19 0 0 158
nem, most hogy végigmentem ott, meg jobban megnéztem mindent én is láttam hogy csak egy jelszó van rajta...(ami az első szintre jó, és ahol egyébként sem kell, mert meg lehet hackelni elég alacsony science is a gépet...nekem legalábbis sikerült)

egyébként én arra nem jöttem ár, hogyan lehet kikapcsolgatni az erőmezőket, úgyhogy szépen átsétálgattam mindegyiken, igaz sebződtem, de annyira nem érdekes

a számítógéppel én se sz@rakodtam, egyszer megszereztem ugyan azt a cyberagyat, felhasználtam az éppen felhalmozott skill pontjaimat, így a science képeség felment 126%-ra és így sikerült megszereznem, de utánna mikor odamentem a Skynethez (mert ugye azt mondja, hogy miután megszerezted az agyat térj vissza a további információkért) nem tudtam semmit csinálni, a Skynet egyfolytában hiba üzeneteket küldözgetett (vmi olyasmit, hogy nem tudja letölteni a fileokat), úgyhogy nem próbálkoztam vele, én is végigjártam, aztán elmentem onnan...lehet hogy egyszer visszamegyek majd kiirtani a robotokat

viszont ez a Gurus CD, vagy maga a F2 elég bugos, pl. úgy tudom, hogy a Wright családnál az egyik küldetés a Salvatore família kiirtása, na most az öreg Wright nekem azt mondta, hogy először menjek el a SAD mielőtt foglalkozunk a Salvatorékkal, mivel nekik olyan tökös fegyvereik vannak, de miután visszamentem elfeledkezett erről az öreg (úgy látszik szenilis) Made man lettem a Wrightoknál a Salvatorékkel meg semmit nem kellett csinálnom...ezen kicsit csodálkoztam, ugye

(mondjuk később ettől függetlenül lenyírtam őket, mert betévedtem a bárjukba, és nem rokonszenveztek velem...dehát ez van)

úgy tűnik, ha nem a progi által elvárt sorrendben viszed végig a feladatokat, akkor elfelejt néha díjazni valaminek a teljesítéséért

Előzmény: Hari (157)
Hari Creative Commons License 2000.06.19 0 0 157
Neked az összes jelszó rajta volt a listán? Mert nekem csak az első szintet kikapcsoló kódot írta ki. Egyébként ez a SAD az egyetlen rész, amit következetesen (nagyrészt) kihagyok, mert még soha nem volt elég magas science/repair/int (jelenleg INT 8, Science 86, Repair 78) értékem ahhoz, hogy ki tudjam kapcsolni az alsóbb szintek mezőit és meg tudjam szerezni a cyberagyat a főszámítógépnek. Szóval eddig mindig csak lementem, összeszedtem az összes fellelhető gagyit, aztán elmentem a francba.
Előzmény: Kwisatz Haderach (152)
Candy Rock Creative Commons License 2000.06.18 0 0 156
Van egy KIS PROBLÉMÁM.

Tehát: Már másodszorra kezdem újra a játékot
emiatt a hiba miat(és másodszorra és kiakadt).
New Renoban egyszerűen kiakad a dög, tölt-tölt
aztán szabálytalan műveletet hajt végre.
Ez akkor történik ha éppen egy másik kerületbe akarok átmenni a gengsztervárosban(JA, és +poénként még az összes többi elmentésem is elcsesződik).
Gurus Cd-vel játszom, meg peccsel!
Ha valaki tudja mi lehet a gond írjonmá!
Üdv.:Én!

thrawn Creative Commons License 2000.06.17 0 0 155
Melyik a jobb szerintetek az Advanced Power armor vagy a 10000 pénzem felturbozott sima power armor? Tom elvileg az Advanced a jobb de Vic(neki adtam a simát) nem sérült egyszer sem amióta rajta van.

Nagypapi Creative Commons License 2000.06.16 0 0 154
OutSider: Sajnos nem nyertél, a neve Gabrielle.
:-)))))))))))))))

Úgy látom, nagyon barátkozhatnékod lett hirtelen. Mi van, rádöbbentél teljes esélytelenségedre a jövo heti modoci hirigben? Vagy tervezel valamit? Valami gonoszat? Valami szabálytalant? Szóval valami hozzád illot? Ejnye...
:-)))))))))))))))

Előzmény: OutSider (153)
OutSider Creative Commons License 2000.06.16 0 0 153
Volna egy kérdésem: mivel megharagított ez a kutyás ügy, úgy gondoltam, hogy újra indulok, de egy velejéig gonosz karakterrel, akit csak a faluja sorsa és a saját boldogulása érdekel - mint a való élet :)) -, szal, így véleményetek szerint végiglehet vinnni? Megvilágításként egykét példa: 1. Klamathban segítségnyújtás a bogárembereknek; 2. Denben belépni metzger bandájába, rabszolga vadászat, Sulik eladása; 3. Geckoban a ghoulok likvidálása stb.
Választ kérnék, mivel ez a hétvégi tevékenységemet jelentősen befolyásolja.
Nagypapi Teveled mindig Jóban voltam, legalább Temondjálmárvalamit (Te a karakteredet Xenanak hívják? :)).
OutSider
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.16 0 0 152
szia getom:)

de, most hogy mondod megtaláltam, csak hüje vagyok

csak a sima ránézés módszerrel (távcső vagy mifene ikon) néztem meg (kiírta, hogy ez egy jelszó lista, meg hogy mennyi a súlya...roppant fontos info egyébként), mondjuk ma reggel eszembe is jutott, hogy talán a kéz (használat) ikonnal kellett volna megnéznem, és akkor talán tudnám a jelszavakat is

na, majd legközelebb

Előzmény: getom (151)
getom Creative Commons License 2000.06.16 0 0 151
Nem találtad meg a jelszót, kwis? Ott van egyik szekrényben, vagy asztalban, rögtön ahogy bemész, az kikapcsolja az elektromos kütyüket.
Előzmény: Kwisatz Haderach (150)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.16 0 0 150
Hi
figyeljetek már, játszik itt valaki a PC gurus CD-vel, tegnap kénytelen voltam kinyírni a Salvatore famílit a program hibája miatt :(

felvettem az első feladatukat, megtaláltam a manuszt, kimentünk a sírok közé, lementem vele a föld alá, aztán kész, megáll a menet, de kb. ötször próbálgattam, úgy vettem észre akkor halt le a progi, mikor vagy otthagytam a manuszt, vagy lelőttem, vagy nélküle mentem le, síkideg voltam már a végén

aztán persze betöltöttem azt az állást mikor megtaláltam, elengedtem, csak a vén lókötő Salvatoret nem tudtam átverni, szóval rámuszította az őröket, rövid és meggyőző csetepaté után elhagytam a helységet...csak ez olyan idegesítő :(

na mind1, most épp az army depóban bóklászok, csak nem tudtam mit kezdeni azokkal a fránya elekromos mezőkkel, hogyan lehet azokat semlegesíteni? (az első szinten sikerült a számítógépet meghackelni, de a többin nem) ja, és a szervízlift rögtön minden szintre levisz, retina ellenőrzés nélkül :)

Hari Creative Commons License 2000.06.15 0 0 149
A robbantós manónál a speech lehetett a kulcs, nálam magasabb int-tel és karmával is csak feldurrantotta magát, igaz, hogy utána én Mekk Mester szakavatott utódaként secperc alatt helyrehoztam a szétesőben lévő számítógépet, mert én meg a science/repair skillekre gyúrtam. (Mondjuk ez túlzás, de mindenhol megvettem az összes ilyen könyvet, és felvettem azt a perket, ami +50% eredményt hoz a könyvek olvasásánál. Így eddig a First aid/Science/Repair/Outdoorsman skilljeim a játék végére mindig felmentek 85-100 közé anélkül, hogy ezekre egyetlen pontot is áldoztam volna.)
Előzmény: Kwisatz Haderach (148)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.15 0 0 148
na, hát ezt mondom, én nem beszélgettem semmi ilyenről a dokival és mégis megcsinálta az ellenszert (mikor Mory-val akartam beszélni erről, csak azt bizonygatta, hogy milyen hüje vagyok, hogy szerintem lehet ellenszere egy ilyen drognak), szóval nem tudom nálam mi volt a kiváltó ok

robbantós ürge:
nem tudom miért, de volt az uh-oh mellett egy másik lehetőség is, és azon lehetett végigvinni a dumcsit, a speech skillem 101% (szerintem nem olyan magas), a karizmám csak 6-os, az int. 7-es, mondjuk az egyik induló perknek azt a good natured perket vettem fel, ami a kommunikációt segíti, de azóta más ilyen jellegű javítót nem vettem fel, tehát csak ez lehet az ok

a karmám sem magas, még 1000 pont alatti vagyok

Előzmény: ReBeL (147)
ReBeL Creative Commons License 2000.06.15 0 0 147
Nem arról kell beszélni vele, hogy hogyan csinálta, hanem az ellenszerről. Eleinte nem hiszi, hogy lehetséges. A tankerhajón San Francisco-ban lehet kapni néha ellenszert, anélkül, hogy bárki felfedezte volna.
A robbantós ürgénél mi kell ahoz, hogy normálisan beszélni lehessen vele? Amikor megpróbáltam én csak azt tudtam mondani, hogy "uh-oh", vagy valami ilyesmit.
Előzmény: Kwisatz Haderach (146)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.15 0 0 146
ez érdekes, mert én panaszkodtam, hogy felvettem a Morayt vagy kit, és elmentem Vault Citybe, hogy beszélgessek a dokival, miután megtudtam Moraytól, hogy hogyan gyártják a jetet, és mint mondtam nem történt semmi

aztán elmentem reddingbe, kinyírtam mindenkit, aki lehetett :) és felnyomtam a lockpick skillemet

visszamentem kinyitogatni a Vault Cityben lévő ajtókat és meglátogattam a doki bácsit is, és érdekes módon azzal fogadott hogy legyártotta a jet ellenszerét, pedig előtte szóba se került, hogy ezt esetleg megcsinálja meg minden, és valóban megkért arra, hogy vigyel el Reddignbe (valami 3.500 vagy 2.500 XP)

a science skillem meg csak 75% körüli, szóval szerintem nem ezen múlott

ja NCR-ben bombarobbantgatót hogy szereltétek le? én pusztán szavaim erejével :) és kaptam érte 6.000XP-t...most kíváncsi vagyok hogy egy izomlövőgépnek is sikerülhet-e ez, vagy köszönhető ez a magas speech skillnek

egyébként az NCR-beli kereskedőnek tényleg a nyitvatartási idővel lehetett problémája :)

Előzmény: ReBeL (145)
ReBeL Creative Commons License 2000.06.15 0 0 145
Üdvözlet az itt "megjelent" játékostársaknak!

Csak egy kis adalék a Vault City beli doki jet igényéhez: ha valaki már felvette Myron-t ( vagy ahogy ő mondja MYRON-t ), és elég nagy a science skillje, rá lehet beszélni arra, hogy van ellenszer a jet-re , ezt elmondva a dokinak ő megcsinálja azt , majd megbíz, hogy vigyük el azt Redding-be "Painless" Doc Johnson-nak. Mondjuk ennek az lesz a következménye, hogy a fináléban a dokit megválasztják Redding polgármesterének, a város Vault City-hez csatlakozik és lakóinak 10 százaléka meg is kapja a polgár ( citizen ) rangot.

Hari Creative Commons License 2000.06.15 0 0 144
Persze, meg lehet csinálni, de szerintem elrontod vele a játék izgalmát. Az egyes feladatok nehézsége a várható cuccoddal és skill értékeiddel van összhangban. Egyszer én is végigmentem úgy, hogy szinte rögtön levágtattam NCR-be loptam egy bozart, addig az összes skillpontot a Big Gun-ba nyomtam és innen kezdve én voltam a Préri Réme, de sokkal kevésbé volt szórakoztató, mint mikor izgulnom kellett, hogy sikerül-e.
Előzmény: Törölt nick (142)
cookiemonster Creative Commons License 2000.06.15 0 0 143
Üdv mindenkinek!

Foglalkozik még valaki a magyarosítással?
Nyáron tök véletlenül lesz 1 halom időm, és szívesen beleszállnék. Utána meg simán lehet fertőzni F2 buggal az angolul nem tudók ismerősöket ;-)

hali

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.14 0 0 142
Az internetton írta valaki,hogy mikor új játékot kezdett akkor kapásból San Francisco fele indult.

Kipróbáltam,lementem San Franba,egy 2-es szintű emberkével,4-es luck(Navarót nagy ívben elkerülve),páncél nélkül és még visszatölteni se kellett!Ott összelopkodtam mindent amit lehetett,aztán irány Navarro.Hát itt már sokat kellett menteni,de nagy nehezen bejutottam és így a játék elején már mindjárt volt egy Advanced Power Armorom meg egy jó csúzlim.Érdemes kipróbálni.

Hari Creative Commons License 2000.06.14 0 0 141
Köszi a segítséget (Nagypapi neked is!), majd otthon kiprószálom.

Akinek cheat lenne, az ne olvassa el: egy power armort találsz a Military Base második szintjén az egyik szekrényben (sajnos a bejárat és szekrény között van úgy emlékszem kb. nyolc-tíz minigunos/powerfistes/lángszórós szupermutáns, de hát semmi sem tökéletes, ahogy azt már a róka is megmondta), egy másikat San Franciscoban a Brotherhood pincéjében (persze már csak Navarro után, de valakinek még jól jöhet), egy advanced power armor (APA) van Navarroban a föld alatti szinten a szállásmester (Quartermaster) szobájában lévő szekrényben és egy MarkII APA van a fúrótornyon a második szinten, a labirintusból balra nyíló legénységi szoba egyik szekrényében.

A két normál PA-t a hubologist főhadiszálláson lévő ürge (nem jut eszembe a neve, de a városban megmondják a fegyverkereskedésben, ha upgrade felől érdeklődsz) képes Hardened Power Armorrá upgradelni, némi cash hozzáadásával.

Lazacsávó, szerintem érdemes a Military Base-t meglátogatni először, mert ha itt felszeded a páncélt, akkor Navarroban nyugodtan mászkálhatsz - persze csak az első hulláig, attól kezdve nem fognak szeretni.

Előzmény: Lazacsavo (140)
Lazacsavo Creative Commons License 2000.06.14 0 0 140
Tudja valaki, hol van Power armor, meg ezek az armor beültetések????????
Mert most ott tartok, hogy megvan a G.E.C.K., és mondta
hakunin, hogy a fickókat Navarroba vitték, de ott mindig kinyír az őrjárat.
Ezért érdekelne, hol lehet szerezni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!